Change avasi nettikaupan

Sähköpostiini saapui tuossa loppuviikosta uutiskirje, joka kertoi aluvaateketju Changen avanneen nettikaupan. Oma rintaliivikokoelmani koostui hyvin pitkän aikaa pelkästään Changen liiveistä, sillä merkki yhdistää mukavasti myös isot koot kohtuullisen hintaan ja hyvään valikoimaan.

10330041013

Changelta löytyy tosiaan joistakin malleista kokoja J-kuppiin saakka liivien hintojen liikkuessa 25-70 € välillä. Hinnat kuitenkin putoavat mukavasti, kun liittyy kanta-asiakkaaksi, sillä Change tarjoaa kanta-asiakkaille 20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Tuon lisäksi sähköpostiin tipahtaa useamman kerran vuodessa ilmoituksia kampanjoista, jolloin klubikortilla saa liivit esim. puoleen hintaan. Itse olenkin aina hyödyntänyt tuo tarjoukset ja säästänyt pitkän pennin. G-kokoisten liivien hankkiminen kun ei tavallisesti ole mitään halpaa lystiä.

Muistan miten mahtava tunne oli, kun ekaa kertaa Changessa vieraillessani pystyin kerrankin valitsemaan useasta sopivasta vaihtoehdosta ne omasta mielestäni kauneimmat liivit. Kun niin monesti olin vain joutunut tyytymään siihen yhten ainoaan malliin joka sattui mahtumaan.

change_liivit

Rintaliivien hankkiminen verkkokaupasta on tietenkin hieman haastavaa, mutta palautus ja vaihto-oikeus on tietenkin olemassa kuten muussakin postimyynnissä. Ja sivuilta löytyy kokolaskuri ja myös kätevä taulukko, joka kertoo minkä mitä malleja suositellaan minkäkinlaisille rinnoille.

Malleja löytyy yksinkertaisista t-paitaliiveistä aina kauniisiin pitsiluomuksiinkin ja värit vaihtelevat mallistossa melko laajalla skaalalla sesonkien mukaan. Itse olen ainakin olut ihan innoissani, kun aina ei ole tarvinnut tyytyä pelkkiin mustiin tai valkoisiin liiveihin.

Yksi pieni puute nettikaupassa kuitenkin näin omasta näkökulmastani on, ja pistinkin siitä heti palautetta menemään, nimittäin haku koon perusteella puuttuu. Kaikista malleista kun ei ole tarjolla tietenkään kokoja suuriin kirjaimiin saakka, niin olisi aikaa ja hermoja säästävää, kun voisi hakea malleja omalla koollaan. Ehkäpä palautteeni menee perille ja he vielä haluaisivat parantaa netikauppansa toimintaa.

EDIT: Tarja kertoi kommenttiboksissa, että koon perusteella haku onnistuu sivuille kirjautumalla (eli ensin liittyy tietenkin jäseneksi). Kiitokset tästä ohjeistuksesta hänelle!

Suosittelen Changen valikoimiin tutustumista etenkin kaikille niille, joille rintaliivien löytyminen tuottaa isoon koon vuoksi tuskaa. Nyt vielä marraskuun viimeisten päivien ajan saa kanta-asiakkaaksi liittymällä 30% alennuksen kaikista tuotteista.


15 Comments
 • Minna Cest
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä suosittelisin Changea myös niille jotka tarvitsevat todella kapeaa ympärysmittaa mutta siihen nähden isoa kuppia. Ei löydy kyllä 60-65 kokoja juuri mistään muualta kuin Changesta ja muutamasta muusta erikoisliikkeestä.. itskein tulin onnelliseksi kun Changessa ekaa kertaa kävin, ekaa kertaa oikean ympärysmitan liivejä, jee :-)!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   hyvä lisäys! Vaikka oma ympärykseni on 80, niin sekin tuntuu aina joskus olevan ns. pieni isojen kuppikokojen ollessa kyseessä. esim. lindexin Generous malliston ympärykset alkaa vasta koosta 85 ja normimalliston kuppikoot taas loppuvat kokoon DD. Monella merkillä tuntuu olevan ajatus, että iso kuppikoko tarkoittaa aina myös isoa ympärystä. 😛

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tuli himo ostaa liivejä! 🙂 Tosin tulipa myös pieni järkytys kun huomasin että tuolla oli rintaliiviopas ja otin tietysti omat mittani heti. Tuon mukaan kokoni olisi 75DD!! Krhm.. Nykyiset rintsikkani ovat yleensä olleet 75/80A, enkä siis tosiaankaan ole mikään turbotissi, päinvastoin.. Olen kyllä kuullut että suurimmalla osalla naisista on liian pienet liivit, mutta että se heittäisi noin paljon?! Ei varmaan auta kuin mennä kokeilemaan miltä tuollaiset sitten näyttäisivät meikäläisen päällä. En kyllä usko ennen kuin näen! Vaikka varmaan nuo koot vaihtelevat aika lailla valmistajankin mukaan.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   moni on sanonut, että Changen koot ovat 1-2 kuppia montaa muuta merkkiä pienemmät. itselläkin taisi E vaihtua G:hen kun ekaa kertaa menin Changeen. Mutta toisaalta, mulla on kyllä kokoa G myös mm PrimaDonnalta.

   Mut suosittelen joka tapauksessa tarkastamaan oman liivikoon ihan ammattilaisen avustuksella. Olo on mitä mahtavin, kun saa oikean kokoiset liivit päälleen. 🙂

 • Pomplemousse
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos tästä vinkistä. Tilasin heti useammat (ja eri kokoisina niin voin rauhassa kotona sovitella). Harmi vaan kun en tiennyt tuota kokojuttua kun liike ei ole mulle aiemmin tuttu.

  Itse käytän ympärystä 70-75 ja C-DD kuppia ja en pidä toppauksista enkä pitseistä, joten rintsikoiden löytäminen on ollut hankalaa.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   toivottavasti nyt löytyy sopivia! 🙂

 • Tarja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sain saman sähköpostin ja eikun parit liivit ja pöksyt heti tilaukseen. Haku koon perusteella onnistuu kyllä: Kun olet kirjautunut ja täytät omiin tietoihisi kokosi, niin voit hakea mallistosta vain niitä, joista omaa kokoa löytyy. Ruksi vaan lajittelupalkin oikeassa reunassa olevaan ruutuun. Kätevää!

  Tein tilauksen keskiviikkona ja perjantaina postipate kantoi paketin kotiin. Tosi nopea toimitus! Ihanaa, että me isotissiset (mulla Changen koko 90H!) saadaan edes jostain muitakin kuin mustia tai valkoisia liivejä. Arkiliiveiksi valitsin Micro support -liivit, jotka tuntuvat tosi mukavilta ja silti tukevilta päällä. Sitten niihin parempiin iltoihin, joita toivottavasti vielä tulee, hankin petroolin väriset Florencet. Kahdet liivit ja pöksyt maksoivat alennuksineen yhteensä reilut 80,-., ja yli 80,- tilauksista saa vielä toimituksenkin ilmaiseksi.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Hei hienoa! Enhän minä tajunnut koittaa tuota kirjautumista. Kiitos ohjeistuksesta! 🙂

 • Siilikissa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hahaa, täällä meinas yks saada slaagin kun testasin tuota kokovalintasysteemiä. En jostain syystä ollut ajatellut olevani kokoa 65F… 😀 (Normisti siis käytän kokoa 75C, seuraavaksi on kyllä edessä vähän pienempien liivien hankinta.)

 • plaa plaa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  jees, itse olen myös saanut ekat sopivat liivini 27v elämäni aikana noin vuosi? sitten changesta… ja kookseni selvisi 70i. ei tosiaan löydy tuota kokoa muualta…

  tosin omistan näitä nyt vain nämä yhdet, eikä niitä ole ollut saatavilla kertaakaan kun olen putiikissa vieraillut. joten nytpä tämä nettikauppa tuli enemmän kuin tarpeeseen. löysin sieltä omat rintsikkani ja tilaukseen ruksin innoissani heti kahdet… mutta en onnistunut korttimaksussa kuudellatoistakaan kerralla. onko muilla ollut ongelmia? yritin siis maksaa ihan visalla, sitten myös visa debitilla, ja vielä elektronillakin. alennusaikaa ei ole enää kuin huominen, ja mulla paloi juuri hihat.

  on muuten hassua miten täällä (lempi)blogissani tuntuu olevan käsittelyssä hyvin usein omat ongelmani 🙂 ihanaa että on hengenheimolaisia 😉

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   höh. oliko siellä jotain asiakaspalvelun puhelinnumeroa, että voisit ottaa sinne huomenna yhteyttä. Ikävää jos jää edulliset ostokset tekemättä vian takia. 🙁

   Mut kiva kuulla, että blogin aiheet on osuneet, ei mene munkaan jutut ihan hukkaan. 😀

 • Sagu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tän uutisen edessä mun täytyy varmaan nöyrtyä ja mennä Changeen uudestaan sovittelemaan rintsikoita. 😀 Aiemmin en siis edes mahtunut H-kuppiin siellä, vaikka muut rintsikkani ovat DD:tä ja F:ää. Toivottavasti tällä kertaa kävisi parempi munkki (heh heh) ja onnistuisin ahtamaan itseni menestyksekkäästi edes yhteen liivipariin. Aukeaisipahan alusvaatefriikille melkoinen taivas!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   rohkeesti vaan sovittelemaan! uskoisin, että sopivia kyllä löytyy! 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kävin itsekin Changessa ensimmäistä kertaa n. 3 vkoa sitten ja voi autuus, mitkä valikoimat aukesi minullekin!

  Itselläni vaivaa on tuottanut lähinnä minimaalisen pieni povi keskivertoympärysmitallä (75). Sopivia liivejä ei ikinä löydy mistään, joten alusvaateostoksilla käyminen on ollut itku kurkussa suoritettua pakkopullaa.

  Changessa myyjä toi minulle sovituskopiin valikoiman liivejä, ja kaikki istuivat t ä y d e l l i s e s t i. Voi sitä onnen tunnetta! Ihanaa, kun ei tarvitse enää miettiä, mistä alusvaattensa hankkisi, vaan tietää, minne marssia suoraan.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä kans vannon Changen liivien nimeen (sekä Victoria’s Secterin, sattuneesta syystä niitä vain ei voi kovin usein shoppailla..)!

  Palvelu kaupoissa on todella hyvää, ja luotan myyjien asiantuntemukseen enemmän kuin esim. Sokoksen alusvaateosastolla. Onhan se myös mieltäylentävää kun Hennesin B-koko vaihtuukin DD:ksi 😀

Post A Comment