Ryppymekot kaupan koossa 44!

Hei kaikki te jotka harmittelitte kommenttiboksissa sitä, etä tuo blogin sivupohjassakin tällä hetkellä näkyvä H&M:n mekko oli ehditty myydä loppuun! Jos joku mekkoa himoinnut sattuu olemaan kokoa 44, niin nyt olisi kolttu saatavilla molemmissa väreissä tuolta Huuto.netin puolelta.

ryppymekko

Minä nimittäin tilasin sovitukseen sekä koot 46, että 44 ja voitte tietenkin arvata, että ne isommathan mä jouduin itse ottamaan. 😀 Eli 44 mekot lähtis tästä nyt vuorokauden pikahuutokauppana joillekin, mikäli kiinnostaa. Pistän palautuspaketin sitten vasta huomenna menemään, jos ei kiinnostuneita ole. Molemmat mekot ovat ihan täysin koskemattomia, sillä aloitin itse sovittamisen suosiolla niistä isommista. Sen miltä musta yksilö näytti minun päälläni, voitte vilkaista täältä.

Huudot on auki tosian vaan vuorokauden, joten tästä ehtii hienosti hippamekko vaikka jo tulevan viikonlopun kemuihin! Huutokohteet löydät TÄÄLTÄ.


3 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Wau mekko on kyllä upea 🙂 ja normaalisti en tykkää monistakaan näistä Indiedaysin mainoskampanjoiden pohjista, mutta tämä on aivan ihana :). Tykkään noista mainoskuvista aivan valtavasti, sillä niin upeita naisia :).

  -PUSSAUSKOPPI-

 • lillamy
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  melkoiselta makkarankuoreltahan tuo näyttää, eikä kyllä ole mitenkään erikoinen.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moi, sun esimerkistä rohkaistuneena kävin hakemassa itsellenikin kyseisen mekon – olin epäröinyt, koska en ole mitään kokoa 32… en ollut viitsinyt aiemmin edes sovittaa kyseistä kolttua, mutta hyvältähän se näytti 🙂

Post A Comment