Ajan väärinkäyttöä

Mun pitäis käyttää aikaani huomattavasti järkevämmin kuin selailemalla nettikauppoja. Etenkin kun en ollenkaan älyäisi haaveilla tämänkään näköisistä kenkäihanuuksista ellen olisi niihin sattunut Asoksen sivuilla törmäämään. Tieto lisää tuskaa tässäkin tapauksessa. Miksi, oi miksi kouluhommien miettiminen ei ole ollenkaan yhtä viihdyttävää kuin netin vaate- ja kenkätarjonnan haravoiminen?

korkonilkkurit-asos

Mutta mitään en saa nyt hankkia vaikka sydän itkisi verta, sillä edessä on vielä reilun viikon aherrus ja sitten vasta koittaa itseni palkitsemisen aika! (jos koittaa)

Toivotaan kaikki parasta, että saan viimeistään huomenna jonkin loistavan idean näytön ennakkotehtävääni varten ja että saan aherrettua sen + portfolion valmiiksi ensi maanantaihin mennessä. Ja sitten kun ja jos näytöstä suoriudun, niin sitten saan kenties alkaa haaveilemaan vaikkapa uusista kengistä. Sieltä Manchesteristä kun saattais löytyä jotkut kaunokaiset.

Ja sitäpaitsi, miten monet mustat nilkkuit voi ihminen oikein itselleen haluta?


6 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Monien mustien samantyyppisten kenkien kanssa on myös seuraavanlainen ongelma.Lähdin yhtenä aamuna pikana liikenteeseen mustissa nilkkureissani.Pikkuisen tuntui oudolta mutta vasta puoliltapäivin tajusin että jalassa oli eriparin kengät!Täsmälleen yhtä korkea korko, varsi yms…hupsista;-).

 • Bemary
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Arndalen tokassa kerroksessa oli (on?) joku mahoton kenkäkauppa (sori, nimeä en muista ollenkaan), jossa oli lajiteltuna kaikki kengät koon mukaan omiin hyllyihinsä. Jos sieltä et löydä mitään, et varmaan löydä muualtakaan. 😉 Mulla jäi sieltä kengät ostamatta pelkästään siksi, etten osannu päättää mitä oisin halunnu. Liikaa kaikkea halpaa ja ihanaa. Taisin ostaa sieltä vaan polka dot -kuvioisen sateenvarjon… 😀

 • Marjaana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mäkin rakastan mustia nilkkureita, tällä hetkellä niitä taitaa olla vain neljät mutta huomaan jatkuvasti haaveilevani uusista.. Ehkä nämä paksut pohkeet tekevät sen että nilkkureita on helpompi ostaa kuin saappaita joista löytää sopivat huomattavasti harvemmin. Vastikään nimittäin sydämeni itki verta kun jouduin palauttamaan Topshopin nahkaiset ylipolvensaappaat jotka olivat liian tiukat pohkeista. 🙁

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ah ihanat apua!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nonii…tosi reilua.

  Eksyin ekaa kertaa nyt Asoksen kenkäsivuille. Ja Samperi…oli pakko lopettaa selailu kesken kun sydäntä riipaisi kaikki ne upeat luomukset, jotka huusi mun nimeä.

  Ihanimpia kenkiä ikinä! Kääk. Nyt alko säästöt, jos edes yhdet saan. En tiedä pitäskö kiittää tuon löytämisestä vai ei. Nyt on meinaa pahin kuume ikinä…

  Kiitos ja ei kiitos! ;D

  • Marjaana
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Asoksen oman tuotemerkin jutuistahan saa tällä hetkellä -20% alennusta ja ilmaiset postikulut kaikista tuotteista. Tää noin niinkuin vielä sitä kuumetta helpottamaan… 😉

Post A Comment