Toivotaan, toivotaan

Juna lähtee vajaan kahden tunnin päästä ja matkalaukun sisällöstä ei ole vielä tietoakaan, niin mitä tekee hän.. No istuu koneella ja bloggaa tietenkin!

Koska aikaa ei kuitenkaan ole kirjoittaa romaania, eikä edes pikkuista novellia, niin tyydyn vain linkkaamaan teille eräässä toisessa yhteydessä julkaistun tekstini.

Porin vanhan puuvillatehtaan tiloissa toimii paljon erilaisia yrityksiä ja sinne ollaan nyt aloitettu rakentamaan uutta kauppakeskusta. Vaikka itse kauppakeskus valmistuukin vasta jokusen vuoden päästä, niin rakennuttaja Renorin julkaiseman Puuvilla -asiakaslehden ensimmäinen  numero on jo ilmestynyt. Minä sain tietää asiasta kaiken kiireen keskellä, kun lukijani Maria kertoi bonganneensa tekstini, itse kun en ollut julkaisuajankohdasta lainkaan kärryillä.

toivotaab

Fyysistä lehteä en ole ehtinyt käsiini saada, mutta aviisi löytyy pdf-muodossa täältä verkosta, joten voitte halutessanne lukea sieltä vaatekaapin siivoilusta alkunsa saaneen kolumnini  Toivotaan, toivotaan. Lehteen pääset TÄSTÄ ja kolumnin löydät sivulta 40.

Lehdestä löytyy myös aukeaman verran minun kuvaamia paikallisia syyspukeutujia ja muutaman aukeaman verran ottamiani kuvia Satakunnan Kansa toimituksen arjesta kertovassa jutussa.

Nyt seuraavaksi minä toivon keksiväni mitä haluan pukea reissussa päälleni ja ehtiväni sen jälkeen vielä junaankin!


8 Comments
 • TiinaMaria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mäkin sain tiedon tuosta tänään äitini välityksellä, joka kertoi laittavansa lehden mulle syrjään. On tullut ilmeisesti mainittua susta kerta jos toinenkin 😉 He saivat tuon jaettuna kun kauppakeskus siihen lähes kotipihaan nousee. Mielenkiinnolla odotan millaisen liikevalikoiman sinne saavat.

 • Martina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan loistava uutinen! Tätä on odotettu 😀 IsoKarhu alkaa olemaan hiukan liiankin tuttu 😀

  Tämä olisi mennyt ihan ohitse, jos et tätä olisi kirjoittanut. Kiitos 😀

 • X-ray
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nyt menee kyllä ihan OT:ksi, mutta kun täältä tuon Changen nettikaupanki bongasin.. 😀 Meneekö sulla noi koot ihan tuon kokotaulukon mukaan? Nimittäin otin tossa äsken mittoja ja -jumankauta- eihän mulla mikään I ole! 😀 Nimim. Tällä hetkellä DD-rintsikat päällä istuva hölmistynyt neiti (..joka keksii ihan liian pitkiä nimimerkkejä 😉

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mulla oli kans eka kerta changessa vähän shokin paikka kun E muuttui kokoon G. 😀
   Moni sanoo, että niiden koot on 1-2 kuppikokoa montaa muuta merkkiä pienempiä. Mutta toisaalta mä olen kyllä G nykyään myös Primadonnan liiveissä.
   En ole nyt katsonut sitä Changen kokotaulukkoa enkä mittaillut siis itse, mut aiemman kokemuksen perusteella siis sanoisin, että ei kannata ollenkaan miettiä mitä kokoa on tähän asti käyttänyt vaan ottaa vaan kauhulla vastaan se kirjain mitä se kokotaulukko tyrkyttää. 🙂

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  oli todella hyvä kirjoitus sulta taas kerran =)

  niinhän sen pitäisi mennä että eletään hetkessä ja sen kokoisissa vatteissa kuin nyt on sopivat…ja itsekkin kärsin vaatekaappiähkystä pahemman kerran kiitos kirpputori hulluuteni =D tarttisi kyllä taas tehdä inventaari!!varsinkin kun jouluna saan kuulemma pukilta 2 lahjakorttiakin =D h&m:ltä olisi tilaus tulossa ja ja ja…kröhöm…

  kyllä on jo aikakin saada poriin jotain uutta elämää…nyt tapahtuu silti muutamallakin rintamalla kun isoon karhuun avataan se soma yökerhokin =)

  vaikken olekkaan mikään bilehile mutta kai sen voisi silti ihan mielenkiinnosta käydä katsastamassakin =)

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kiitos. Kiva kun ainakin joku jaksoi käydä linkin takaa tekstin etsimässä. 🙂

   Ja joo, kyllä kai se pitää uusi paikka käydä tarkastamassa kunhan aukenee. Vaikka kovin paljon en kyllä siltä odotakaan, kun en vaan osaa kuvitella miten kyseisiin tiloihin saataisiin viihtyisä yökerho.. Mulla on muistikuvat edellisestä yritelmästä. 😛

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mun mielestä avajaiset ovat huomenna tai lauantaina…

  en oo ihan varma mut facebookis on ryhmä somalla jossa kerrotaan päivä =)

  tottakai mä jaksan lukea sun kirjoittelua =)

  susta olis tarttennu tulla toimittaja tai kolumnisti tms… =)

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   näyttäis soman nettisivujen mukaan aukeavan niinkin jännittävänä päivänä kuin jouluaatto.

Post A Comment