Teinimeininki

Eilen kasasin töihin päälle pitkästä aikaa sellaisen kokoelman rakkausvaatteita, että piti samointein hiippailla samoissa kamoissa toinen päivä heti perään.

Vuosien varrella omaan pukeutumiseen on tullut mukaan myös se naisellisempi puoli korkokenkineen ja vartaloa nuolevine minimekkoineen, mutta tämä huolimaton ripauksella rokkia maustettu renttuilu on kuulunut omaan tyyliin jo teinivuosista lähtien. Tämä sama asu olisi yhtä hyvin voitu nähdä 17-vuotiaan Veeran yllä kuin nyt 12 vuotta vanhemmankin version.

121011_2

Joku voisi tietysti kysyä, että onko se lähinnä huolestuttavaa käyttäytymistä lähemmäs kolmekymppiseltä pukeutua samoin kuin lukioikäisenä. Mutta vaikka asun viitekehys tuokin mieleen nuoruusvuodet, niin vakuutan teille, että kyllä tämäkin tyyli on onneksi hieman kehittynyt ja muuttunut vuosien myötä. Nykyään tiedän jo, että ihan kaikkea kaapista löytyvää niittiä, kettinkiä ja muuta rock-habituksenperinteisiä tunnusmerkkejä ei tarvitse kasata ylle yhtäaikaa.

Vero Modasta syksyllä löytynyt rento pipo on juuri sitä mitä talvella kaipaan, eli päähine jota kehtaa pitää päässään sisälläkin. Minun tukka on nimittäin sitä mallia, että kun se ottaa yhteen pipon kanssa, niin jäki ei ole kaunista katseltavaa.

121011_1

Tämän talven kestosuosikkeihin on kuulunut myös Ellokselta löytynyt La Redouten kasmirneule, joka on yksi niitä harvoja muita kuin mamman tekemiä neuleita, jotka ovat onnistuneet oikeasti hurmaamaan minut. Tässä on kohdallaan sekä materiaali, että mielenkiintoinen malli.

Mutta mitä löytyykään neuleen alta? Yksi reilun kuukauden ikäinen todellinen rakkausvaate!

121011_4

121011_3

Upeaakin upeammalla Tomi Joutsenen letinheilutuskuvalla varustettu Amorphis-paita! Olin ehtinyt himoita paitaa jo pidemmän aikaa, joten joulukuun alun Tavastian keikalta se oli sitten jo ihan pakko ostaa, kun oli niin monta hyvä syytä palkita ja lahjoa itseäni. Vuotta aiemmin ostin synttärilahjaksi itselleni Amorphiksen hupparin joten tästähän alkaa jo tulla perinne. 🙂

121011_5

On se komea! Niin paita kuin siinä esiintyvä herrakin. Muistatte ehkä, kun intoilin saman miehen esiintymisestä Kalevala Korun mainoksessa.

Nyt on kuulkaa sitten se tilanne, että ensi viikolla saan käydä hakemassa sen samaisen kuvan kehystyksestä, mutta huomattavasti suuremmassa koossa. Kävi nimittäin niin iloisesti, että mamma ja eräät ystävättäret kotipaikkakunnalta hankkivat minulle ihan ison mainosjulisteen kyseisestä kuvasta. Ja mun mies vielä antoi luvan laittaa sen seinälle asti. Parasta!

Teinimeiningillä siis jatketaan tässäkin asiassa, kun idolin kuvat päätyvät seinälle asti. Mutta tässäkin asiassa tyyli on kehittynyt sen verran, että 15 vuoden takaisen sinitarrakiinnityksen sijaan suojaan kaukorakkauteni kuvan kunnon kehystyksellä. (täytyy se pitää kuolaroiskeilta suojassa..) 😀

Mistä tietää, että on rakkaita vaatteita päällä? Siitä, että niistä jaksaisi höpöttää ihan loppumattomiin, mutta taidan armahtaa teitä pidemmiltä jaaritteluilta.


11 Comments
 • Varpunen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Paita on kyllä tyylikäs! Printti on upea. Terveisin ”Toinen Joutsenen fanittaja”. 😉 Ja kaiken kukkuraksi aloin itsekin nykiä miehen hihasta koruliikkeessä, kun näin mainoksen, jossa kyseinen herra esiintyy. Mies ei edes tiennyt kenestä puhuin ja minä intoilin vieressä kuin pikkulapsi. 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ehdottomasti hyvä asukokonaisuus!

  Mulla on kans armyhenkinen pukeutuminen jäänyt päälle jo yläasteelta. Armynvihreä on aina kuulunut mut vaatevarastoon, nythän se putkahtelee vain toisinaan vaatekauppojen valokoimiin.

 • Bemary
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siinä on paita, joka kelpais mullekin, vaikken ookaan varsinaisesti Mr. Joutsenen ”fani”, vaan pelkästään bändin musan ystäviä. 🙂 En oo koskaan osannu fanittaa tiettyä ihmistä ellei yhtä entistä mahtavan asenteen omaavaa jääkiekkoilijaa lasketa, mut se Kalevalan juliste on kyl niin tyylikäs, että voisin ihan sisustusmielessä sellasen meiänki seinälle ottaa.

 • Heini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä olen niin KADE tosta paidasta (verkkokaupasta en ole löytänyt sopivaa kokoa) ja tuosta julisteesta. Voi että. Pitäisiköhän mun kysellä kultaliikkeistä kyseistä julistetta…

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   nyt siellä verkkokaupassa näytti kyllä olevan kaikkia kokoja (s-xl) mulla itsella taitaa olla XL. Se L olis sopinut myös, mutta ajattelin, että puuvilla teeppari saattaa pesussa hieman kutistua.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Meitsi on lähiaikoina kuunnellu paljonki Amorphista, varmaan sun inspiroimana. En jotenki ennen tajunnu, että sehän on loistavaa. Oon vaan jumittanu Opethissa, joka sekin on kyllä loistavaa.

 • Kirppu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kivat housut, mistä noita saa?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   nää on ostettu Lindexin läskiosastolta joskus reilu vuosi sitten alennuksesta. Jotain saman tapaisia olen kyläl nähnyt myöhemminkin.

   • Kirppu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiitos, pitää ryhtyä katselemaan sillä silmällä.

 • Miia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka! Mun kanssa siis juttelit tänään Milttonilla, hauska tavata tätäkin kautta 🙂 Hilpasin siitä hyvästelemättä, sori. Huh mikä helpotus, et sullakin on kohta 30 plakkarissa. Ajattelin et ootte molemmat jotain kakskymppisiä ;D

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   apua! en mä nyt sentään niin nuorelta näytä! 😀

   Oli kyllä kiva tavata. 🙂

Post A Comment