Turbaanivinkki

Minulta on useinkin täältä blogissa kyselty, että mistä usein etenkin kesäisin käyttämäni musta turbaani on kotoisin. Koska kyseessä on jo useampi vuosi sitten H&M:lta tehty hankinta ei vastauksesta ole ollut kenellekään paljoa iloa.

Tänään kuitenkin bongasin uusimmasta Ellestä tämän kuvan:

turbaani_gt

Mikäli joku siis edelleen kaipailee tuollaista kätevää onnettomien tukkapäivien pelastajaa, niin kannattaa käydä kysäisemässä GT:sta.

Itsekin voisin taas kaivaa viime aikoina hieman paitsioon jääneen päähineen jälleen käyttöön nyt kun on vähän lämpimämmät kelit alkaa nimittäin neulepipot jo hieman tympiä.

Noista pipoista sitten tulikin mieleeni.. Arvatkaas minkä vuoksi jouduin perjantaina hädissäni ostamaan Helsingistä ensimmäisen vastaan tulevan mustan pipon?

.. no siksi kun pulu ripuloi omaan pipooni! Kyllä, oikein mahtavat löysät roiskeet täräytti suoraan päähän Uudenmaankadun kulmassa. Halus vissiin toivottaa tervetulleeksi kaupunkiin Ei sitten ihan tehnyt mieli kulkea siinä päähineessä enää paria päivää, kun ei sen huuhteluoperaatiokaan tuottanut ihan parhainta tulosta… Itsellä ei ollut just sillä hetkellä kauheen hauskaa, mutta seuralaisellani MouMoulla sitten senkin edestä. 😀


Tags:
6 Comments
  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Eikä! Luulin, että noin voi käydä vaan elokuvissa 😀

  • Mirella
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mullekin on lokki paskonu suoraan mekon (mustan tietenki!) selkämykseen keskellä Oulun toria eräänä kesänä, voit kuvitella et otti päähän ja lujaa!

  • MouMou
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kuvamateriaalia tulossa huomenna!:D<3

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Pulun kakka päässä tuo hyvää onnea! Ihan oikeasti:)

  • bert
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kaikki jotka on yhtään kattonu Huippumalleja tietää kyllä, et kun jotain tollasta tapahtuu, ei saa näyttää siltä että se hätkäyttäisi jollakin tapaa, vaan pitää jatkaa kävelyä kuin pulunkakka-asuste olisi kaiken aikaa ollut suunniteltu AND SELL THE GARMENT 😀

  • Irene
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    hahaa mua nauratti tää juttu ihan julmetusti koska kuulen sut kertomassa tätä tarinaa. sul on ehkä hauskin tapa puhua kuin kellään muulla 😀

Post A Comment