Vielä kerran Mansea

Nyt kun muutaman päivän päässä häämöttää uusi reissu ihanan Nelliinan kanssa, on hyvä aika tajuta, että yksi satsi kuvia meidän joulukuiselta Easy-Jetin sponssaamalta Manchesterin reissulta on jäänyt kokonaan julkaisematta. Postailin omia asuja ja ihmettelyä manse-tyyppien pukeutumisesta, mutta luonnoksista löytyi vielä sekalainen setti otoksia viikonlopulta. Eli lähes kaksi kuukautta matkan jälkeen, olkaa hyvä!

manse13

Juurettomat kulkurit ovat kautta aikojen vedonneet naisiin huolettomalla olemuksellaan ja siihen miesryhmään kuuluu myös iki-ihana Nuuskamuikkunen. Yritin hieman lämmitellä herraa, mutta se keskittyi vain musisoimaan huuliharpullaan. Matka alkoi siis saamalla pakit jo Helsinki-Vantaalla.

manse22

Manchesterin lentokenttä oli myöhään illalla lähes pelottavan hiljainen ja aavemainen. Tästä spaceship-tunnelmaisesta käytävästä tuli ihan mieleen V-sarjan emoalus.

manse21

Ah, brittiläistä omenasiideriä puupaneloidussa pubissa. Parasta. Hieman muuten itketti siiderin halvat hinnat etenkin kaupassa. 8-pack Magnersia 9 puntaa! En kestä.. Mun lähikaupassa siitä saa pulittaa melkein vitosen pullo. Vihaan meidän alkoholiverotusta. 😛

manse12

Iloiset ja innostuneet mansen matkaajat hotellimme vieressä koreilleen karusellin edustalla. Mielihaluista huolimatta en uskaltanut yrittää kyytiin. Ehkä nuo hepat ei olis kestänyt tällaista lähes 90-kiloista pikkutyttöä. 😀

manse23

manse20

Ulkomaanmatkoilla on aina pakko päästä ainakin yhteen kosmetiikkahelvettiin tutkailemaan kaikkia niitä meikkimerkkejä joita ei kotimaasta saa. Nelliina taitaa tässä etsiä loistavia luomivärisävyjä.

manse11

Jos meillä Suomessa on bloggaajat intoillut yksivärisistä Jumpin-haalareista, niin tuolla homma oli viety astetta pidemmälle. Tuostakin asusta voisi luulla meidän vierailleen naamiaisasuliikkeessä, mutta kuten korin teksti todistaa, olimme Primarkissa. Yksi nainen hamstrasi samanlaisia haalareita tiikerikuosilla useampia kappaleita. On mahtanut perhe olla tuliaisista enemmän kuin innoissaan.

manse7

manse24

manse10

Ihan meidän tallaamilla shoppailuhuudeilla oli myös kaunis katedraali, jota kävimme ihailemassa myös sisältäpäin. Jos aikaa olisi reissussa ollut enemmän olisin ehdottomasti halunnut jäädä messuun, sillä en ole koskaan seurannut mitään kirkollista toimitusta muualla kuin luterilaisessa kirkossa.

manse5

Matkoilla sitä saa aina myös muistutuksia siitä kuinka onnellinen saa olla, kun on katto pään päällä. On vaikeaa kuvitella miltä tuntuisi, kun koko pientä omaisuuttaan joutuisi kuljettamaan koko ajan mukanaan tietämättä mihin päänsä seuraavaksi kallistaa.

manse4

Onneksi Nelliina on yhtä lehtifriikki kuin minäkin. Ahmittiin oikein kunnon kasa paikallisia juorulehtiä viikonlopun aikana.

manse19

Ahmittiin illalla hotellissa ihan vähän jotain muutakin..

manse18

Ja katseltiin syömisen, juomisen, lukemisen ja meikkaamisen lomassa mm. X-factoria ja Tanssii tähtien kanssa, jossa oli livenä esiintymssä Take That. Voi sitä nostalgian määrää!

Mahti seura, mahti reissu! Ensi viikon Tukholman turneesta ei varmasti tule tippaakaan ikävämpi reissu, vaan huikea mahtavan upea ja viihdyttävä kokemus. Vielä kolme yötä matkaan!


5 Comments
 • Bemary
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siis mähän en juorulehtiä lue, mut ku tuli vietettyä melkein viikko brittiläisessä taloudessa, jonka emäntä tilas mm. Closeria, nii jotenki sitä vaan ajautui noiden lehtien pariin ihan vahingossa ja paluumatkalla Suomeen lentokentän lehtihylly herätti kummallisia mielihaluja lentomatkalukemistoon liittyen… 😉

  Se muuten oli jännä miten melkein jokaisessa naisjulkkiksiin liittyvässä artikkelissa käsiteltiin niiden naisten painoa! Se oli jotenkin aivan hullua miten tarkkaan siellä syynättiin paljon joku julkkis oli lihonut tai laihtunut. Eipä mikään ihme, jos joku saa painostaan traumoja erityisesti tossa maassa, ku painosta tehään elämääkin suurempi juoruilun aihe…

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  aaaaaaaaaaa tää lähtö tulee niin nopeeta ja nyt oon oikeasti ihmeissäni, että mitä pakkaan mukaan!!! Mutta kai se pitää vaate- ja pakkauskriisi kerran elämässä kokea 😀

 • Chenille
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Me oltiin joskus pienempänä Italiassa laskettelemassa ja siellä käytiin katolislaisessa messussa. Se oli kyllä hieman outoa näin suomalaiseen kirkkoon tottuneena. Siellä ne heitteli sitä suitsukeastiaa ja nousi aina polvilleen tyynyjen päälle rukoilemaan. Ja siellä oli se noin kymmenen nuorta alttaripoikaa, kuinkahan monta 10-18 -vuotiasta poikaa saatais suomessa mukaan kirkollismessuihin…

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  On taatusti ollu huippu reissu 🙂 Jään innolla odottamaan postauksia Tukholmasta!

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  toi lehmä haalari on <3

Post A Comment