Mihin sitä kissa karvoistaan…

Jos sitten ihan pikaisesti tämän päivän maailmankaikkeuden yksinkertaisin asu, joka sattuu sisältämään kaksi eilistä Helsingin ostosta. Pyörähdin pikareissulla pääkaupungissa katsastamassa mm. Jukka Rintalan 35-vuotis juhlanäytöksen ja vilkuilemassa H&M:n kevään ja kesän tarjontaa showroomilla. Samalla reissulla ehdin ryntäämään läpi vielä parit loppualet MouMoun ja Sallan kanssa.

Maaninen suhtautumiseni muutamiin mustiin asioihin kuten erilaiset huitulahärpäkkeet ja korkonilkkurit sekä bikerit on jo pitkään ollut bloggaajakavereideni naurun aihe yhteiseillä ostosreissuilla ja sitä se oli eilenkin. Ja oikeasti on se kyllä alaknut hymyilyttää itseänikin. Eilenkin minä nimittäin onnistuin ostamaan jälleen jotakin mistä mies sanoi tulokkaan nähdessään juuri niin kuin ennustinkin: ”eikö sinulla jo ole tuollaiset?”. Mutta mitäpä ne miehet pienistä nyansseista ymmärtäisivätkään, ainakaan kenkien kohdalla. 😀

290111-asu6

Ennen kuin selittelen enemmän kenkäostostani, niin sananen noista samalla reissulla hankituista housuista. Salla hankki G-Star RAW:sta mahtavat hieman kiiltäväpintaiset mustat pillit joita minäkin sitten innoissani sovittelin suurimman koon vetoketjun kuitenkaan suostumatta menemään kiinni.

Myyjä lupasi ottaa selvää josko seuraavaa kokoa olisi vielä saatavilla, mutta minä ehdin jo ostaa itselleni lohtuvastineet Moksun muistaessa, että samantapaisia pöksyjä oli tyrkyllä H&M:lla. Sieltä ihme ja kumma suurin koko ”sujahti” (niin kuin mikään ikinä sujahtais mun ruholle..) päälle joten kävelin ne kädessä kassalle.  (Luojalle kiitos elastaanista!)

Ihan hirveästi ei enää jäänyt ne G-Starin housut harmittamaan, kun nämä osoittautuivat näin kivoiksi ja vielä vaivaiset 110 € halvemmiksi. Mutta katsotaan nyt vielä mitä se G-Starin myyjä kokoasiasta ilmoittelee..

290111-asu1

Ja sitten ne kengät. En mä tiedä kehtaanko edes yrittää mitään selitellä. Te vaan joko tajuatte tai ette. Erona rakkaisiin Vagabondin Ultima-saappaisiin näissä Cloun bikereissa on mattaisempi pinta ja lyhyempi varsi. Myös lestissä on melkoinen ero ja näillä kävely tuntuukin huomattavasti jämäkämmältä kuin Vagabondeilla. Jotenkin siis vaan astetta ryhdikkäämmät kaverit jotka sopivat päiviin jolloin tarvitsee löysäilyn sijaan asennetta. Ulospäinhän tuollainen juttu ei välttämättä näy, mutta ulkonäön lisäksi vaatteissa ja kengissähän on suunnattoman tärkeää se millaisen olon ne itselle tekevät. Ja nämä tekevät mahtavan olon. 🙂

290111-asu2

Olin sovitellut ja ihastellut näitä Nilsonilla jo syksyllä, mutta en raskinut sijoittaa 170 €. Nyt irtosivat puoleen hintaan joten ei tarvinnut enää kovin kauaa miettiä. Hieman kävin käden vääntöä mustien ja ruskeiden välillä, mutta taas se jo ennenkin miettimäni homma, että en vaan käyttäisi niitä yhtä paljoa. Nyt toivon, että saan nämä tämän ja huomisen päivän aikana pehmitettyä sen verran, että voin saapastella niissä matkaan maananataina.

Saanko mä ymmärrystä keltään vai yhdyttekö mun miehen lausuntoon? 🙂

Apua! Enää kaksi yötä Tukholmaan! Vaatteet on pitkälti vielä pyykkikopassa eikä mistään pakkaussuunnitelmasta vielä tietoakaan. Mut ennen kuin alan panikoimaan siitä aiheesta, aion tänään rentoutua murun ja muutaman kaverin kanssa ravintolaillallisella. Ehtiihän noita rättiasioita stressata vielä huomennakin…


Tags:
6 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mä ostin samanmoiset housut syksyllä paikallisesta! Ihan parhaat luottohousut ovat olleet! Ja tietty haluaisin myös nuo bikerit. T:piia

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Farkkujen suhteen olen sitä mieltä, että jos sopivat löytyy ni ne on ostettava. Minulla oli yhdessä vaiheessa kahden vuoden tauko ilman farkkuja, kun miellyttäviä ja istuvia ei vaan löytynyt mistään. Kengätkin ymmärrän joten kuten. Ellet olisi sanonut mimmoisen tunteen ne tuovat mielipide olisi ollut sama kuin miehelläsi. Jos kengät tuntuvat kuin ne olisivat olleet jalassa aina niin miksi kieltää itseltään moista onnea (varsinkin budjetin salliessa). Niitä oikeita ei niin usein kävele vastaan, että niille kannattaisi kääntää selkänsä.

 • Varpunen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No onhan noi nyt ihan erilaiset kengät. Uudet näyttääkin tosiaan paljon jämäkemmiltä. Eli ymmärrystä heruu tältä suunnalta. 🙂

 • Voffeli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ehkä määkin uskallan vihdoin heittämään kommenttia!

  Bikerit on kivat, ne tosiaan tuo asennetta mutteivat huuda huomiota jos niin ei ole tarkoitus. Ärsyttää kun näillä tuloilla (kutsumusammatti=ei shoppailla) on talsittu käytännössä yksillä kengillä koko talvi. Mut kivoja vaatteita taas =)

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Luin tuota uusinta postausta ja mietin et mistä noi housut?? Mistä noi kengät?? Ennenku ehdin sinne vastailla ni tajusin lukea tämän aikaisemman selvityksen. Nyt joutunee lähtee HM:ään ja Nilsonille, juurikin hakemani näköiset bikerit tuntuu olevan. Ja ruskeanakin, hmmm…. sellaset himottaa muttei sovi minkään muiden vaatteiden kanssa. Aina sama ongelma kun ruskeaa kenkää tarjolla. Mutta siis: hienot!!!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei hyvänen aika. Oletko sä nainen kutistunut vai miten sun figuuris näyttää kaposemmalta noiden kenkien ja housujen kanssa? :O

  Pitääkin päivällä pistäytyä H&M:ssä ja Nilsonilla…

  Kiitos vinkistä, tosi hyvältä näyttää!! 🙂

Post A Comment