Kangaskasa-Veera: 6-0

Tämän postauksen ilmestyessä minä huitelen jo Tukholmassa tukka putkella kohti hotellia ja Filippa K.n näytöstä, mutta ennen kuin saadaan ensimmäisiä kuvia muotiviikoilta, niin tarjoilen teille vielä muutamat kuvat viime perjantailta.

Kävi nimittäin niin, että Weekdayssä vastaan tuli vaate, joka oli henkarissa vallan mukavan näköinen, mutta sovituskopissa me emme vain päässeet yhteisymmärrykseen. Nimittäin siitä miten ihmeessä se riepu pitäisi pukea päälle! Ensin hymy hiukan hyytyi, mutta sitten otimmekin Moksun kanssa jo tilanteesta kaiken mahdollisen ilon irti.

Koska asia, jonka kuitenkin päättelin henkarissa roikkuessa mekoksi, ei suostunut ihmeellisen kierteisen ja omituisen pussimaisen liehukemuotonsa vuoksi taipumaan minun päälleni mitenkään mekon näköisesti vaikka kahden naisen voimin sitä kääntelimme ja vääntelimme, niin päädyin tekemään siitä omia versioitani.

ongelma2

ongelma4

ongelma3

ongelma1

ongelma5

kuvista kiitokset Iinalle!

No, sen verran selvisi, että vaikka olisin saanutkin pyöriteltyä rievun oikein päin päälleni, niin se olisi ollut ahterista liian piukka, joten ei jäänyt harmittamaan. Mutta kangaskasalle kokemani tappio tässä älypelissä kirvelsi kyllä mieltä.

Taistelutahtoni vain yltyi pulmapelin mennessä entistä pahemmin solmuun, enkä olisi millään malttanut poistua sovituskopista ennen kuin olisin ratkaissut ongelman, mutta aikaa tähän sotaan ei ollut rajattomasti.

Niinpä päädyime hetken aikaa ährättyämme ja ihmeteltyämme ottamaan muutamat kuvat muistoksi kaksintaistelusta ja palautimme rekkiin omituisen kasan, joka ei enää käsittelyni jälkeen näyttänyt senkään vertaa mekolta kuin ennen kohtaamistamme.

Pukeutumisen luulisi olevan teknisesti niitä asioita, että kun sen kerran siinä n. 2-3 vuoden iässä oppii, niin sen sitten aina taitaa, mutta nyt jouduin kyllä toteamaan, että asia ei suinkaan ole niin yksinkertainen.

Myöhemmin tänään toivottavasti kuulumisia Muotiviikoilta!


2 Comments
  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Onneksi en ole ainoa, joka on joutunut miettimään kangaskasan syvintä olemusta. Innovaatiot on sallittuja mutta niistä olisi hyvä tiedottaa myös potentiaalliselle ostajalle. Onneksi hintalappuihin on yleensä kirjoitettu onko vaate olevinaan hame, toppi, mekko vai paita. Aina sekään ei ole selvää.

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Yleensä nuo mistä ei heti ota selvää miten ne kuuluu pukea ovat juuri ne kaikkein mielenkiintoisimmat. Mä harrastan lähinnä kirpparishoppailua ja viime viikolla törmäsin myttyyn jota kääntelin ja vääntelin innoissani pitkän aikaa. Kun viimein sain sen oikein päin, paljastuikin se tavalliseksi kietaisupaidaksi, sellaiseksi mitä ei edes solmita vaan etukappaleet ovat kiinni sivuissa. Mikä pettymys!

Post A Comment