Pakkauskriisiä pukkaa!

Kraah!!! Tukholman muotiviikot siis kutsuvat huomenna ja ikinä ei oo ollu pakkaaminen näin vaikeaa. Kello on yli puolenyön ja kaikki vaatteet on edelleen levällään lattialla. Ihan kuin olisin hieman viime tipassa…

Ongelma ei ole siinä ettenkö keksisi mitään mukaan otettavaa, vaan siinä, etten tiedä mitä jättäisin pois. Ja kaikkea ei vaan voi ottaa mukaan. Joka ikinen vaate jonka päättää jättää pois laukkua täyttämästä aiheuttaa kauhean eroahdistuksen. 🙁

Lähtö aamulla seitsemän aikaan ja puolen päivän aikaan ollaan sitten Nelliinan kanssa Tukholmassa ja syöksytään samontein näytöksiin. Ohjelma on melkoisen hektinen ja todella mielenkiintoinen.

Sitten väliin vielä kuvitukseksi lisäkuvaa eilisestä asusta, sillä lämmikkeeksi päässyt joulukuinen harhaostos on jäänytkokonaan esittelemättä.

290111-asu4

Olin katsonut tuota Vilan kimaltelevaa trikoobleiseriä sillä silmällä jo syksyisestä mainoksesta ja sitten kun sen Helsingissä näin, niin päädyin sen lahjakortillani hankkimaan. Päätöksen vaikutti varmasti se, että Vilan lahjakortti oli nujunnut lompakossani jo puoli vuotta ilman, että olisin saanut mitään hankittua. Suuri syy tuohon kortin käyttämättömyyteen oli se, että ainakaan täällä Porin Vilassa ei juurikaan koskaan ole XL-kokoa mistään vaatteista, joten ei ole ollut mitään ostettavaa.

Jotenkin tuo lörppö olkatoppauksin varustettu taskullinen takkiasia sitten ihastutti minua sovituskopissa ja tekee sitä jollain tavoin edelleen, mutta kotona se sitten yllättäen aiheuttikin kammottavia ”eläkeläismummo Marttojen pikkujouluissa”-fiiliksiä. Jotenkin tuo kimallus on just sellaista mitä näkee ”hieman varttuneempien” naisten päällä juhlatilaisuuksissa. Hoikemman mimmin päällä efekti ei varmaan olis yhtään samanmoinen, mutta toi mun etupuskuri yhdistettynä olkatoppauksiin jotenkin lisää sitä mamma-tunnelmaa.

290111-asu3

Koska palautusaika oli kuitenkin ehtinyt mennä jo umpeen, ennen kuin olin tajunnut rätin todllisen luonteen, päätin antaa sille mahdollisuuden ja koittaa saada sen toimimaan edes jonkin asun kanssa. Tämä oli kauimpana pikkujoulu-Martasta, kun yhdistin tulokkaan pillifarkkujen ja bikerien kanssa. Nähtäväksi jää pääseekö mamma-loimi useamminkin käyttöön vai koituuko kirpputori sen kohtaloksi. Mitäs mieltä te olette?

Blingbling-bleiseri ei siis pääse mukaan Tukholmaan, mutta uutukaiset housut ja bikerit sen sijaan lähtevät matkaan.

Nyt mä runttaan ton pakkausoperaation loppuun saakka ja painelen sitten nukkumaan ja keräämään voimia reissuun. Hyvät yöt ja palataan Tukholmasta! Koitan ehtiä postailemaan ensimmäistä väliraporttia viimeistään illalla, jos ei kesken päivän ehdi vielä kuulumisia ja kuvia tänne saakka heitellä.


7 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mä en kyllä huomaa minkäänlaista tätifiilistä, musta toi jakku on tosi upea ja passaa sulle aivan loistavasti 🙂 hieno asu muutenkin, mutta kyllä toi jakku on siinä selvästi mun silmään paras osa!

  sun hiukset näyttää aivan mielettömän hyviltä! mahtaa vaihtelua tummaan lookkiin 🙂

 • veerra
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mullekkaan ei tule mitään täti-fiilistä, tosin johtunee varmaan siitä, että mulla itselläni roikkuu kaapissa miltei samanlainen, Vero Modasta hankittu ja rrrakastan sitä! Tuo kyllä passaa sulle oikein mainiosti! 🙂

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mun mielestä sun päällä mikään ei näytä tätimäiseltä se on asenne mikä sen tekee =)

  ja oot niin sopusuhtainen!!

  todella kaunis bleizeri=)

  pidä hauskaa reissulla ja tuu ihanien kuvien plus juttujen kanssa kotiin takasin turvallisesti =)

 • Krista
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä katoin heti että onpa hyvän näkönen asukokonaisuus! Höpöhöpö se mikään mummo ole ainakaan noin puettuna.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Toi sopii kyllä ainakin noiden housujen ja kenkien kanssa! 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tolleen yhdistettynä bleiseri on kyllä mageen näköinen. Ymmärrän huolesi marttalookista, itsellänikin muodokkaampana sellaisia tulee välillä. Toisaalta tarvitseeko kaikkia vaatteita voidakaan yhdistellä moniin erityyppsiin kokonaisuuksiin? Sovi itsesi kanssa, että käytät tuota tuon yhdistelmän kanssa niin, että totut. Voihan siihen löytyä myöhemmin muitakin yhdistelmiä 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mun mielestä toi bleiseri näyttää sun päällä tollai bikereihin yhistettynä tietyllä tapaa rokilta. 🙂 (ei mummosti ;>)

  Mut noi sun housut!!! NÄIN suuria syrämmiä!! Toivottavasti toi ihanaihana kiiltelevä pinta ei oo mikään kuvaharha. 😀 ah, tahtoo kans! <3

Post A Comment