Tunnelmapaloja Tukholmasta

Muutamia ihmisisä ja tunnelmapaloja eliseltä ajastettuna tähän väliin. Yleisfiilis on kiireen ja odottelun suloinen sekamelska. Näytökset hujahtavat ohi käsittämättömän nopeasti ja sitten onkin jo kiirehdittävä etsimään omaa paikkaansa seuraavasta.

Joka näytöksen alussa ja sen jälkeen ihmiset kuvaavat raivolla toisiaan. Salamavalot välkkyvät, tv-kamerat käyvät ja korot kopisevat. Pukeutumisessa silmiin pistävää on erityisesti aitojen turkisten määrä. On kettua, minkkiä ja ties mitä eikä yhtään kettutyttöä näytöspaikkojen portailla irvistelemässä.

SFW_day1 (1)

SFW_day1 (2)

SFW_day1 (10)

SFW_day1 (9)

SFW_day1 (8)

SFW_day1 (7)

_MG_0482

_MG_0483

_MG_0493

SFW_day1 (6)

SFW_day1 (5)

SFW_day1 (4)

SFW_day1 (3)

Toisinaan löytyy penkki ihan omalla nimellä (lähes ainakin), joskus taas osoitetaan paikalle jossa lukee VIP. Itse en aina edes istumapaikkaa kaipaa vaan painelen kuvauskarsinaan kokeneempien näytöskuvaajien sekaan. Ehkä tänään taas opin jotain uutta.


2 Comments
 • Isokisko
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihania kuvia ja tunnelmia.Ihan fiilareihin menee itsekin. On mulla sitten niin taitava pikkukisko!

  Hyvä että muistit mainita ne irvistelevät kettutytöt…päivän paras 😀

 • an
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tulinpa myöskin kehumaan kuvia: tunnelmaa, laatua, kaikkea! Harva osaa ikuistaa itse tapahtuman ja ihmiset noin hyvin kameralle, kiitos siitä 🙂

Post A Comment