Muotiviikot – behind the scenes

Itse näytökset kestävät usemmiten vain n. 10-15 minuuttia, mutta kulissien takana noitan lyhyitä hetkiä valmistellaan hiki päässä jo tunteja ennen. Kävin hetki sitten piipahtamassa backstagella paikassa missä kampaajat ja meikkaajat uurastavat mallien kimpussa. Saatoin ihan vahingossa nähdä myös pari puolialastonta mallipojua. 🙂

behi8nd_scenes (10)

behi8nd_scenes (9)

behi8nd_scenes (8)

behi8nd_scenes (7)

behi8nd_scenes (6)

behi8nd_scenes (5)

behi8nd_scenes (12)

behi8nd_scenes (4)

behi8nd_scenes (3)

behi8nd_scenes (2)

behi8nd_scenes (1)

behi8nd_scenes (11)

behi8nd_scenes (13)

behi8nd_scenes (14)

Odotteluaikaa on tode3lla paljon, joten suurin osa malleista olikin keskittynyt joko lukemaan, näpyttelemään tekstiviestejä tai katsomaan tv-sarjoja läppäriltä sillä aikaa, kun odottivat pääsyään meikkiin, sovittamaan vaatteita, näytöksen harjoituksiin ja itse näytökseen.

Tunnelma oli tiivis, mutta todella leppoisa ja kaikki ihmiset malleista meikkaajiin ja kampaajiin olivat todella ystävällisiä ja suostuivat ilolla kuvattavaksi. Vaikka välissä on vielä monta showta, niin ainakin muutamaa miesmallia laitettiin jo illan viimeiseen, Tiger Of Swedenin, näytökseen. Ei oo huonon näköisiä poikia luvassa lavalla silloin. 🙂

behi8nd_scenes

Paparazazin samalla reissulla myös verhojen välistä suureen saliin, jossa oli käynnissä jonkin näytöksen viimeiset läpimenot.


7 Comments
 • MouMou
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Varokaa! Tuo yksi mies on RIIVATTU!:O

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minäkin huomasin tuon riivatun miehen;-) Apua…

  Mutta hienoja kuvia, näistä välittyy kivasti tunnelmaa!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ’Riivattu’ mies näyttää enemmän siltä kuin kampaaja käräyttäis sen korvaa tolla suoristinraudalla 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En tiedä onko jossain ollut jo puhetta, mutta kovasti kiinnostaisi tietää, että minkälaisen kuvauskaluston kanssa olet reissussa? Upeita kuvia tosiaan sekä tässä että aikaisemmissa posteissa.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ei ole tullut kalustosta mitään mainittua. Minulla on mukana 5D Mk II, 24-70mm/2.8 L, 70-200 mm 2.8 L IS ja 50 mm 1.4 + 1 pikkusalama, jota kylläkään en ole juurikaan tarvinnut/käytänyt, kun näytökset kuvataan ilman salamaa.

 • Duussi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vitsin mahtavia kuvia! Odottelun tunnelmaa, niitä lepattavia hetkiä ennen kuin työ saa toteutuksensa yleisön edessä. Just parasta.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä olen aina ihmetellyt, että miten noiden mallistojen suunnittelijat ehtivät tälläämään itsensä tyylikkääksi kaiken tuon häslingin keskellä? 😀 Mä näyttäisin varmasti suunnilleen samalle kuin siivouspäivinä, lisänä joku neulatyyny käsivarressa ja teippirulla takataskussa.

Post A Comment