Muotiviikot – Whyred

Tukholmasta kertyi kuvia lähes paristakymmenestä näytöksestä, joten näitä nyt riittää vielä hetkeksi aikaa, joten toivottavasti kiinnostusta edelleen riittää. Itse olin niin innoissani tuosta näytösten kuvaamisesta, että ilolla tuppaan tuotoksiani myös tänne.  Whyredin näytöksestä kuvia sen verran valtava kasa, että jaan ne kahteen postaukseen, naisten ja miesten vaatteet erikseen.

Whyred marssitti eleettömän kauniiksi stailatut mallinsa yleisön eteen urkumusiikin säestämänä, joten tunnelma Liljevalchsin taidehallissa oli, jos ei nyt ihan uskonnolinen, niin ainakin hienolla tavalla harras.

sfw_whyred-01

sfw_whyred-19

sfw_whyred-13

sfw_whyred-11

Mallistossa oli käytetty paljon rehellisen raikasta vihreää ja yllättäen se näytti jopa minun mielestäni todella hyvältä. Taisinkin joutua muotiviikoilla melkoiseen aivopesuun, sillä aloin jo hieman kiinnittää huomiota siihen, että on olemassa muunkinlaisia vaatteita kuin mustia. Mietin jopa, että voisin kokeilla jotain pientä vihreää piristystä omaankin vaatekaappini.. nyt pelottaa.

sfw_whyred-12

sfw_whyred-14

sfw_whyred-07

sfw_whyred-05

sfw_whyred-06

Itse saan keskittyä ainoastaan haaveilemaan tuollaisista kauniista ja avonaisista selkämyksistä, mutta oi miten kaunista katseltavaa ne ovatkaan.

sfw_whyred-03

sfw_whyred-20

sfw_whyred-21

Yleislinjoiltaan Whyred tarjoili melko minimalistisia ja linjakkaita vaatteita, mutta mielenkiintoisiin materiaaleihin ja pieniin yksityiskohtiin kuten kauluksiin ja pliseerauksiin oli kiinnitetty paljon huomiota. Ei ehkä paljoakaan sellaisia oman vaatekaapin kannalta kiinnostavia juttuja, mutta yleisesti ajatellen mallisto oli todella hieno ja tyylikäs kokonaisuus. Ja koska poiketen monista muista muotiviikoilla esitellyistä mallistoista Whyred esitteli ihan huomattavan paljon muutakin kuin mustaa, oli näytöksen seuraaminen kaikin puolin mielenkiintoista.


7 Comments
 • taiga
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei, vihreä mustan kanssa on ihan parhautta… Ja miksei muidenkin värien kanssa. Ja ehkä paras; eri vihreän sävyjä keskenään? Itsellä kevääksi vihreät balleriinat ja vihreä parka, eli vielä on matkaa kokovihreään 😉

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Millaisella kalustolla kuvailit? Oliko salama käytössä vai riittikö valaistus?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mulla oli näytöksissä mukana 5D MK II, 70-200mm 2.8 IS ja 24-70 mm 2.8. Lähinnä tuolla telellä kuvailin ja ihan vallitsevalla valolla. salamalla ei tuollaisessa paikassa ja kuvauksessa ole oikein mitään virkaa eikä järkeä käyttää. Lyhyempää obiskaa käytin vain parissa näytöksessä, jossa olin sijoittunut johonkin ihan eturviviin catwalkin etupään tienoille.

   Valon määrä ja laatu vaihteli näytöksestä toiseen. Pelasin siis iso-arvolla ja aukolla lähinnä. Suljinaika kun oli kuitenkin pidettävä riittävän lyhyenä liikkuvan kohteen vuoksi.

   Mutta kuten joidenkin näytösten kuvista näkee, en tavoitellut kaikissa kuvista selkeitä yksityiskohtia paljastavia asukuvia, vaan tunnelmia ja hyviä kuvakulmia.

   Esimerkkinä vaikka Diana Orvingin näytöksen tumman puhuvat silhuettikuvat.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hieno tuo kuva, jossa tuimailmeinen malli pilkistää hiusverhonsa takaa. Tällaisia hyvälaatuisia kuvia on ilo katsoa!

 • emma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  sun näytöskuvat on ihan huippuja!!! noin hyviä harvoin näkee! kansainvälistä tasoo! oot sä ottanu näytöskuvia aikasemmin? jos mikään lehti ei noita osta, tai et noilla saa ittees myytyy seuraaviin näytöksiin, ni jo on kumma. onnea matkaan ja valosaa tulevaisuutta!!!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hienoja kuvia! 🙂 Mullakin on vaatteissa vain yksi väri, musta. Tai kuten olen joskus sanonut sitä ihmetteleville ”Mustassahan on kaikki värit” 🙂 Mulle riittää että katselee jotain HelLooksia, niin jo satelee ideoita pukeutumiseen, yleensä materiaalien yhdistelyyn ja kerrostamiseen, mutta joskus myös niihin väreihin. Aina väliin sorrunkin johonkin värilliseen vaatteeseen ja sitten se jää kuitenkin käyttämättä. :/ Sukkahousut on ainoa poikkeus.

  Tuollaiset avoselkäiset vaatteet ovat mustakin todella kauniita! Mulla on vaan akne raiskannut selän ihon niin ”hienoon” kuntoon, etten paljon viitsi sitä esitellä. Tai sekään ehkä enää niin häiritsisi, mutta lisäksi sellainen käytännön pulma, että saan todella helposti niskalihakset jumiin & päänsäryn jos yläselkä saa yhtään kylmää. :/ Paljon näkee yökerhoissa yms. avoselkäisiä toppeja, eipä onnistuisi mulla.

 • noola
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  tuo vihreäruudullinen takki on täydellinen. wants.

Post A Comment