Muotiviikot – Whyred miehet

Palataanpa taas vaihteeksi hieman Tukholman catwalkeille ja tällä kertaa Whyredin esittelemien miesten vaatteiden pariin. (naisten vaatteita samasta näytöksestä voit kurkata TÄÄLTÄ)

Mallisto oli täynnä yksinkertaisia, moderneja ja samalla todella ajattomia vaatekappaleita aivan kuten naisten mallistokin. Vaikka esimerkiksi omaa miestäni en osaisi tällaisessa sliipatussa ruotsalaislookissa kuvitella, eikä tyyli muutenkaan kokonaisuutena mene yksiin sen kanssa minkälainen tyyli minuun miehissä iskee, pidin kovasti esimerkiksi monista malliston takeista. Myös väripaletti jostain kumman syystä miellytti silmääni.

sfw_whyred-10

sfw_whyred-04

sfw_whyred-18

sfw_whyred-17

sfw_whyred-16

sfw_whyred-09

Whyred ei ollut suinkaan ainoa merkki, jonka näytöksessä miesten lahkeen mitan lyheneminen esiintyi varsin silmiinpistävänä yksityiskohtana. Nilkat paljastavia lahkeita tarjoili Whyredin lisäksi mm. Oscar Jacobson ja myös Tiger Of Sweden antoi miesten sukkien näkyä vetämällä ne ronskisti lahkeiden päälle. Ja siitä kun on just viime vuodet kotimaan teinikolleille urputettu! 😀

sfw_whyred-15

sfw_whyred-22


1 Comment
  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Onko toi kolmanneksi alimman kuvan jamppa jotenkin 10 senttiä maanpinnan yläpuolella, vai näyttääkö se vaan siltä? 😀

Post A Comment