Turhuuksien roviolla -ripsipidennykset

Bloggaaja jos toinenkin on viimeisen vuoden aikana intoillut ripsipidennyksistä ja kertonut niiden olevan arkinaaman ehdoton pelastaja. Vielä kun pomoni hankki itselleen räpsyttimet joskus viime vuoden puolella ja hehkutti niiden ihanuutta, en voinut enää kieltää, ettenkö itsekin olisi hieman kiinnostunut hommaa kokeilemaan om ripsieni ollessa melkoisen lyhyet ja suorat.

Jouluna kuusen alta sitten löytyikin pomoni hankkima lahjakortti jonka turvin pääsin liimauttamaan silmiini elämäni ensimmäiset ripsipidennykset. Ja nyt voin todeta, että jäivät todennäköisesti myös viimeisiksi.

Alla olevassa kuvassa minun omat ripset ripsivärin kanssa. Ei mitkään huimat, mutta on niillä pärjätty.

ripset_ennen

Ja tässä sitten pidennykset heti melko tuoreeltaan. En halunut mitään kilometrin päähän paistavia megaripsiä, joten minulle laitettiin melko maltillisia pituuksia ulkonurkan ripsien ollessa muistaakseni 10 mm mittaisia. Lopputulos olikin mielestäni visualisesti kaikin puolin loistava ja kaikki kaverit tuijottelivatkin ripsiäni aina pienen tovin ennen kuin kysyivät onko kyseessä pidennykset. Eli toiveeni siitä, etteivät pidennykset ole liian ilmiselvät, kävi loistavasti toteen eikä minulla todellakaan ole mitään pahaa sanottavaa itse työnjäljestä. Tykkäsin kyllä peilikuvastani kovasti sen aikaa, kun ripset pysyivät hyvinä, mutta siihenpä se sitten jäikin.

ripset2

Minua ei vaan ole tehty elämään tuollaisten vekottimien kanssa. En minä ala miettimään yksien ripsien takia, että mitenkä päin tässä nyt kärsii nukkua ja pistää päätä tyynyyn. Johtuneeko sitten juuri melkoisen naamaa tyynyyn hierovasta yöelämästäni (kuulostaapa muuten joltain hämärältä ja pervolta tuollainen toiminta.. :D), mutta omat pidennykseni pysyivät jotakuinkin järkevän näköisenä alle viikon. Yksittäisiä ripsiä alkoi sojottaa suuntaan jos toiseenkin niin, ettei niitä saanut enää millään taltutettua oikeaan asentoon ja kurittomia yksilöitä oli pakko poistaa väkivalloin.

Ensimmäinen miinupiste tuli heti ripsienlaittoa seuraavana päivänä, kun menin ensimmäistä kertaa pidennysten kera suihkuun. Kosmetologi oli varoittanut, että ensimmäisellä kerralla silmiä saattaa liimasta johtuen hieman kirvellä ja oikeassahan se oli. Mutta se ei ollut vaan mitään pikku kirvelyä, vaan minun silmäni äityivät turpoamaan ihan karmean näköisiksi tomaateiksi ja kirvely ja polttelu oli aika helvetillistä. Se ei ollut kaunis näky eikä ihana tunne voin kertoa.

Ahdistusta aiheutti myös meikin puhdistamisen hankaluus. Olen tottunut puhdistamaan silmämeikkini melko reippaanlaisesti vanulappujen avulla, mutta pidennysten hoito-ohje kehottaa välttelemään kaikenlaista silmien hieromista. Ja sitä paitsi koska ripsien tyvi oli liiman vuoksi melkoisen kova ja karhea, ei vanua voinut senkään takia käyttää, koska pumpulihuituloita jäi kiinni ripsiin. Koska meikinpuhdistus tuntui niin ärsyttävältä ja hankalalta jäi sitten meikkaaminen lähes kokonaan niiden muutaman viikon ajaksi, kun ripset pysyivät päässäni. Eli siinä kun joku ystäväni sanoi, että pidennykset kannustivat häntä muutenkin ehostamaan itseään normaalia rutiinia enemmän, niin itselleni kävi juuri päinvastoin.

ripset_1

Aika pian ripsien laiton jälkeen minulle olikin selvää, että ne eivät ole minun juttuni ja aloin vain odottamaan ripsien irtoamista. No senhän tietää miten siinä sitten käy, kun jotain odottaa.. Viimeiset eivät meinanneet pudota sitten millään. Viimein sitten vajaa kolme viikkoa ripsien laiton jälkeen, juuri ennen Tukholmaan lähtöä, otin kynsisakset käteeni ja lyhensin loput jäljellä olleet rumasti törröttävät pidennykset omien tynkieni mittaisiksi. En mielelläni kyllä veisi teräaseita silmieni lähelle, mutta en halunnut myöskään näyttää ihan friikiltä.

Jossain vaiheessa minulla oli epätoivoinen fiilis, että pidennykset olisivat irrotessaan vieneet kamalan määrän myös omia ripsiä ja kuvittelin ripsieni harventuneen silmin nähden. Äsken tilannetta peilistä tarkastellessani kuitenkin ilokseni huomasin, että jos sieltä jotain irtosikin, niin ripset ovat vauhdilla kasvaneet takaisinkin. Toki seassa näkyy nyt jonkin verran normaaliakin lyhyepiä ripsiä, koska eivät ole vielä ehtineet täyteen mittaansa, mutta mitään hurjaa harventumista ei onneksi näy.

Olin jo kuvitellut olevani ainoa, joka pidennyksistä ei ole tykännyt, niin paljon niiden nimeen vannovia naisia olen tavannut, mutta olen minä yhden itseni kanssa samoilla linjoilla olevan tyypin sentään tavannut. Meillä molemmilla oli sama asenne, että ”ihan kivan näkäiset hetken aikaa, mutta ei maksa vaivaa ja kaikkea sitä hankaluuden tunnetta jonka aiheuttavat”. Minä haluan pystyä meikkaamaan tietäen, että meikkien puhdistaminen onnistuu helposti ilman ekstravarovaisuutta ja minä halua nukkua naamallani jos siltä tuntuu.

Yhteenvetona siis todettakoon, että olen todella iloinen, että pääsin villitystä testaamaan, mutta sanonpa vaan, että ei kyllä tulisi mieleenkään syytää muutaman viikon välein hirvittäviä summia tuollaisten ylläpitoon. Koska en tosiaan halua mitään megaräpsyttimiä, niin koen kyllä saavani taivuttamalla ja oikeanlaisella ripsivärillä aikaiseksi ihan riittävän muhkeat ripset.

Mietinkin tämän kokemuksen myötä vaan sitä, että kaikkeen sitä meidät naiset saadankin höynäytettyä ja koukutettua. Kuulin jossain jo huhuja alaripsipidennyksistäkin! :0 Minä säästyin tältä villitykseltä, mutta saa nähdä miten käy jonkin seuraavan ”kaikilla on pakko olla tällaiset”-buumin kanssa. 😀

Mites te lukijat? Onko siellä milaisia kokemuksia ripsipidennyksistä? Olenko lähes ainoa, joka ei ole langennut näiden pauloihin?


31 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla oli ripsipidennukset noin kaksi kuukautta. Tykkäsin niistä ihan mielettömästi! Suihkussa käynti tosin ei ollut niin mukavaa. Kun ripset kastui, tuntui etten näe mitään.

  No, ei siinä mitään.. Kävin normaalisti ripsihuolloissa 3 viikon välein. Erään huollon jälkeisenä yönä silmiä alkoi kutittaa aivan mielettömästi. Heräsin aamuyöllä vessaan ja katsoin peilistä silmiäni. Ne oli muurautuneet melkein umpeen ja silmänympärykset olivat aivan punaiset. Ja seuraavana päivänä olisi pitänyt mennä töihin!

  Kävin otattamassa ripset pois heti seuraavana päivänä. Oireita ei ollut tullut aikaisemmin. En tiedä mille olin allerginen, liimalle vai itse ripsille. Sain lääkäriltä oireisiin antihistamiinireseptin ja emulsiovoidetta.

  Omat ripseni olivat todella lyhyet, koska ripsipidennykset otettiin kesken kasvun pois. Nyt 1,5kk kuukauden jälkeen ripseni ovat taas kasvaneet normaalipituuteen.

  • Julia
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kuinka pitkät ripset sulle on oikeen laitettu jos et nähny suihkussa kunnolla/kun ne kastu? metrin?

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla on samankaltaisia fiiliksiä. Sain syksyllä ripsienpidennykset lahjaksi, ja pidin (rrrakastin!) niiden ulkonäöstä. Ripset myös pysyivät minulla todella pitkään. Mutta se niiden varominen ja hoitaminen! En uskaltanut nukkua unimaskin kanssa, kuten aina muulloin. En uskaltanut pestä kasvojani normaalisti, saati että olisin uskaltanut käyttää silmämeikkiä ollenkaan! Kerran laitoin ripsiväriä, ja sen poistaminen oli niin vaivalloista, että siihen se jäi. Kerran jaksoin huollattaa ripset (kun oli juhlat tulossa) mutta sitten tulo totaalinen kyllästyminen. Kahden kuukauden pidennyksien pitämisen jälkeen tuntui, etten ollut pessyt silmiäni kunnolla koko aikana, enkä saanut ripsien tyveen kuivaneita rähmäkokkareita enää millään pois. Yyh… Onneksi tuossa vaiheessa ripset olivat jo harventuneet niin paljon, että päätin nyppiä loput irti. Ei mikään fiksu päätös (sattui aika mukavasti) mutta tulipahan tehtyä ja pääsin vihdoin pesemään kasvoni ja silmäni kunnolla. Aah!

  Että joo, todella kauniita nuo pidennykset on, mutta ei ole vaivansa väärti mulle.

 • Maikki
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulle kävi tismalleen samalla tavalla kun Piiptille, aivan järkyttävä allergia iski noin parin kuukauden käytön jälkeen.

  Aina välillä kyllä haaveilen siitä että ei tarvitsisi käyttää ripsiväriä yms, mutta olihan niistä oikeasti vaivaa…juurikin tuo suihkussa käymisen ongelmallisuus, pumpulihaituvat ripsien tyvessä ja selälteen nukkuminen.

  Nyt sitten kärsitään omien nysien kanssa ja mietitään josko ripsipermanentista ja värjäyksestä olisi apua 🙂

 • Suvi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla oli ihan sama juttu. Ei ollu vaan mun juttu. Heti ekana iltana ku pesin räpsyttimet niin meinasi huuto päästä. Lisäksi ne jotenkin pisteli silmään aika lailla. Hieroa ei tietty voinut, mut sujuvasti unohdin senkin ja ripset senkun varisi poskelle. Kolmen viikon päästäkin multa oli lähes kaikki tippunut paitsi kaikista pisimmät ripset silmäkulmassa. Näytin lähinnä surkuhupaisalta. En ymmärrä miten ihmiset toitottaa, että ne pidennykset on niin helpot?!?! Ei tod oo. Enemmän mulla meni aikaa niiden kanssa taiteiluun ku omien ripsien taivuttamiseen ja maalaamiseen. Mutta kaikilla makunsa ja hyvä niin 🙂

 • Jenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanaa lukea myös tällaista tekstiä ripsienpidennyksistä!

  Itse olen antanut niille kolme kertaa mahdollisuuden ja nyt vihdoin luovutin. Ei vaan ole minun(kaan) juttuni.

  Olen kärsinyt noista kaikista samoista vaikeuksista kuin kirjoittaja ja sen lisäksi VIHAAN sitä että ripset tuntuvat älyttömän kovilta herkkää silmänympärysihoa vasten kasvoja puhdistettaessa.

  Ovathan ne nätit, toki. En vaan jaksa enkä halua miettiä nukkumisasentoa, kasvojen puhdistamista yms. niin paljon kuin niiden kanssa joutuu miettimään, se ei ole sen arvoista.

  Mä oon mieluummin just tällanen ku oon ja nukun missä asennossa haluan ja muun ajan möllötän tyytyväisenä omien, ihan hyvien ripsieni kanssa. =)

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mä en ees uskalla kokeilla niitä kun on herkät silmät ja muitakin allergioita…mun tuurilla mulle tulisi myös joku allerginen reaktio niistä.

  itse kokeilin hiusten pidennystä ensin koko päähän sinetit ja mun päänahka ärtyi revin ne itse kuukauden jälkeen pois.

  toisella kertaa laitettiin vain pari raitaa samoin kävi kokeilin myös teippi raitoja mutta nyt en koske niihin enää….koska vaikka hius oli kuinka hyvälaatuista se käyttäytyi ihan eri lailla kuin omani se myös erottui selvästi…ja ne kivat nypyt päänahassa kutisi vietävästi…=(

  päätelmä tästä on että ei mitään ylimääräsiä härpäkkeitä minulle =D

  joillekkin sopii todella hyvin pidennykset ja ripsetkin mutta ei ne oo mua varten!

 • jade
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen samoilla linjoilla ja siksi ei tulisi mieleenkään hankkia moisia riesakseni – minuakaan ne eivät varmaan kauaa edes kaunistaisi mainitsemiesi syiden takia! 🙂 Samaa ajattelen hiustenpidennyksistä. Mitä mieltä sinä olet; jos siis kuvitellaan, että haluaisit luopua lyhyestä tukasta…

  Itse en ole varmaan 7 vuoteen edes värjännyt hiuksia ja se tuntuu olevan tosi harvinaista varsinkin naisten keskuudessa. Muuten kyllä puunaan itseäni mielelläni. 😉

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Vaikka olisinkin eri tyylinen hiusteni puolesta, eli jos haluaisin naisellista pitkää tukkaa, niin en haluaisi päähäni hiustenpidennyksiä. olen nähnyt ihan liikaa sellaisia ikäviä takkukasoja ja sinettien tai teippien pilkistämistä oman tukan seasta ja en todellakaan jaksaisi mitään pidennysten vaatimaa erityishuoltoa. 😛

 • suvi m
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen kanssasi aivan samaa mieltä! 😀 Omia pidennyksiä pidin jopa parin huoltokerran verran, mutta sitten mitta tuli täyteen juuri samoista syistä kuin sinulla. Enkä todellakaan jaksaisi ravata siellä huolloissa kuukauden välein ja maksaa siitä vaivasta vielä kaiken päälle.

  Omat ripseni olivat pidennysten irtoamisen jälkeen kärsineet: ihan lyhyet ja harvat. Sain ne nopeasti virkoamaan Talika ”ripsibuusterin” avulla. Pitäisi vieläkin silloin tällöin sipaista tuota Talikaa ripsiin, sillä minä ainakin huomasin sen ripsiä pidentävän vaikutuksen…

  • Nimetön
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mulla ripsien kasvuun auttoi myös toi Talika ja käytän sitä edelleen 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Omaan silmään ripaipidennykset eivät ole edes kauniit. niistähän näkee, että ne ovat TEKOripset. Jostain blogistakohan luin vai mistä, jonkun hehkutusta ripsipidennyksistä ja siitä kuinka kaikki kaverit heti hänet nähdessään kehuivat, kuinka luonnollisen näköiset ne on. ??!! No jos heti pistivät silmään niin ei kai ne kovin luonnollisilta voineet näyttää.. Mutta makuasioitahan nämä. Itsehän en pidä edes rakennekynsistä enkä hiuspidennyksistä, ylipäänsä kaikki liian feikki on hyvin kaukana kauneuskäsityksistäni. Ihmiset (naiset) voisivat olla enemmän tyytyväisiä siihen mitä ovat, täydellistä ihmistä kun ei ole olemassakaan. Olishan mustakin ihanaa, jos olis paksut hiukset mutta en ikinä mitään jatkeita päähäni laittaisi. Ajatuskin toisen ihmisen karvoista omassa päässä tuntuu tosi kamalalta. Ihailen (ja kadehdin) mieluummin niitä paksuja hiuksia sellaisten ihmisten päässä, jotka sellaiset omistavat. Toisilla on pitkät ja tuuheat ripset luonnostaan, toisilla taas vaikka kauniit silmät tai sääret tai mitä nyt ikinä. Armollisuutta omaa itseä kohtaan toivoisi naisilla olevan ja sitä, että jokainen näkisi ne omat kauniit persoonalliset asiansa ja korostaisi niitä.

  Kaunista ja oman näköistä kevättä kaikille!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  niinkuin puhuttiin…aloin melkein heti odottaa että räpsyt irtois ja kolmen viikon jälkeen irrotin väkivalloin läljellä olevat. nyt onnetoman näköinen kun alaripset pidemmät ja tuuheemmat ku ylhäällä olevat.MUT niin ihanaa kun voi hieroa ja pestä taas normaalisti.

  maikku

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kokeilin kerran, en kokeile toista kertaa. Pitäisi ymmärtää jo siitä, että on herkät silmät, että ei tunge niihin mitään pidennysten tapaisiakaan, mutta enhän minä uskonut. Ja tungin moiset hököttimet ripsiini. Voi sitä tuskaa ja kirvelyä suihkussa. Viikossa riitti, allergiareaktio puski esille ja se oli siinä se pidennysten käyttö.

  Muutamassa kommentissa sivutusta hiustenpidennyksestä: Itselläni on klipsimalleja, jotka ovat pelastaneet yhdet sun toisetkin juhlat. Kun oma tukka on vähän yli hartioiden, niin joskus kaipaa pitkää tukkaa. Kun sen saa yöksi pois, niin vielä parempi. Meneehän siinä aina hetki kun se laittaa, mutta ei joka päivä tarvitse laittaa, aina silloin kun tahtoo leikkiä pitkätukkaista 🙂

 • maikko
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä en ymmärrä ripsien pidennyksissä sitä mikä saa naiset tunkemaan kaiken maailman kemikaaleja noin lähelle silmiä. Ne liimat ovat myrkkyä, ja kuten kommenteista voi lukea, moni saa niistä allergisia reaktioita. Pitkäaikaisesta altistumisesta moisille kemikaaleille ei taas ole mitään tutkimustietoa. Ovat todella feikin näköisetkin. Toinen paha ovat rakennekynnet. Niissäkin käytetään todella vahvoja aineita, ja omat kynnet ovat niiden poistamisen jälkeen kuin paperia.

 • Sanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Juuri tuon meikinpoiston takia en ole edes voinut kuvitella laittavani pidennyksiä ripsiin. Haluan pestä meikit pois kunnolla, enkä vaan vähän sipostelemalla. Myös tuo liima lähellä silmiä hirvittää ja se, että silmäni vuotavat tosi helposti vettä. Jostain blogista luin joskus (olisko ollu Mimmi tai Peppi) että vuotavat silmät oli aiheuttanut sen, että pidennykset oli irronneet seuraavana päivänä.

  Hiusten pidennykset minulla on ollut, sekä sinetit että teipit. Ja teipit tulee taas osapidennyksiksi ensi vkolla. Vaihdoin hiusten väriä tässä punaisesta vaaleaan omaan sävyyn ja silloin piti leikata pituudesta melkoisesti ja nyt haluan vähän pidempää mallia takaa. Onni on kampaajakaveri, joka huoltaa hiukset ja muistuttaa myös huoltoajoista.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Juu ei ripsiä tännekään, kerta riitti. Jos on näin pakkomielteinen silmien hieroskelija niin yhteistyö ripsien kanssa ei vaan suju.

 • Gabriela
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En voi käsittää että ihmiset antavat räplätä silmiään. Minulla on jokin fobia silmiin liittyviin toimenpiteisiin nähden. Silmätippojen laitto lääkärillä on piinaa. Samoin jos joku muu meikkaa silmäni. Yäk.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eipä ole minuunkaan tuo ripsivillitys kolahtanut. Kaikkien kehut arjen helppoudesta jne ovat kyllä tehneet asiasta houkuttelevan mutta liikaa vaivaa minulle. Minä tahdon nukkua yöni juuri niin kuin nukun ja hieroa silmiäni jos huvittaa. Lisäksi ne kuvat pieleen menneistä ripsihuolloista onkin muuttanut mieltä. Ei huvittaisi maksaa itseään kipeäksi ripsihuollosta, joka saisi ripseni näyttämään harakanperseelle. Onneksi minua on siunattu suhteellisen pitkillä ja taipuisilla ripsillä joten kunnollinen ripsiväri riittää minulle 🙂

 • Chenille
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itse voisin kuvitella laittavani johonkin juhliin. Mut itellä ainakin piilarien käyttö haittaisi varmasti ripsiä. Veikkaan että tämä buumi ei ole tullut jäädäkseen, ainakaan kansan keskuuteen.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla on ollut pidennykset kolme kertaa. Pisin jakso oli marraskuusta elokuuhun. Olivathan ne ihanat. Rantalomalla ehdottomat. Suihkussa käynti oli tosi hankalaa, jos ripset kasteli, ei tosiaan nähnyt mitään ja kirveli niin hitosti. Rajauksien ja muun silmämeikin käyttö oli mulla lähes olematonta, kun meikin poistaminen oli mitä oli. Nukkuminen sentään oli pienin ongelma. Nyt olen innostunut ostamaan uusia Diorin viisikoita ja kokeilemaan uusia meikkilookkeja. Liian paljon kehuja ripset ovat saaneet. Hyvä kun vihdoin löytyy ihmisiä joilta kuulee myös ripsien huonoja puolia.

 • Liselotte
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jihuu, vapauttavaa kuulla tällaisiakin tarinoita välillä! Mut hei antakaapa hyviä vinkkejä siihen miten pärjätä ilman pidennyksiä tai ripsipermistä – olettko löytäneet taivutus&ripsari -yhdistelmää joka oikeasti kestää taivutettuna enemmän kuin hetken? ps. pakko sanoa että jotkut ripsipidennykset kyllä aika suttuisen & luonnottoman näköisiä..grr…

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kunnon taivuttimet ja vedenkestävä ripsari, lämmitän sitä ripsentaivuttimen kumiosaa joka aamu, jolloin taipuvat upeasti, en ole huomannut kuluttavan ripsiä toisin kuin pidennykset. Tykkään pidennyksistä, eikä niissä ollut mulle muuta haittaa kun tuo omien ripsien heiveröityminen. Hintakaan ei kirpaissut, kun tilattiin itse netistä tukkuhintaan ja opeteltiin laittamaan siskon kanssa.

 • Tikkaritikkari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos niiiin paljon tästä postauksesta!

  Olen miettinyt miten moiset pidennykset raaskisin hommata ja niitä huoltaa (not!), mutta myös sitä kuinka edes kestoväriä en sietänyt, jo levitysvaiheessa kyynelehdin niin ettei hommasta tullut mitään (eikä onneksi siitä myöskään sitten veloitettu). Eli erityisen herkkäsilmäisenä kiitän sua tästä ja rahojen säästämisestä 😉 ja totean että silmäsi ja ripsesi ovat ilmankin pidennyksiä ihan sietämättömän kauniit!

  T. hailakka, vaalea ja väritön 😉

  • Nimetön
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Olen täysin samaa mieltä. Tekstisi on ihan kuin minun kirjoittamani 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En ole kokeillut, enkä kokeile. Kyllä meikit pitää pystyä puhdistamaan ilman ongelmia, toinen juttu mikä tökkii ettei noiden pidennyksien kanssa voi oikein käyttää ripsiväriä. Minä maalaan naamaani sen verran vahvasti et kyllä siinä ripsivärit pitää olla mukana! Jos lisää tavaraa kaipaan laitan irtoripset.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  voi kauheaa, sain juuri synttärilahjaksi lahjakortin ripsienpidennykseen, ja nyt mua pelottaa koko juttu….kuulostaa niin kamalan vaikealta!!

 • Jenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen käyttänyt ripsenpidennyksiä lähes 2 vuotta, noin kerran kuussa käyn huollattamassa. Koska käytän niitä jatkuvasti, en ole huomannut ilmiötä että omista ripsistä tulisi jotenkin heiveröiset, ne olivat lyhyet jo ennestään. Minusta ne tuntuu vapauttavalta kun ei tarvii meikata, silmät ovat heti aamulla valmiiksi hieman meikatun näköiset. En tiiä miksi joku katsoisi tarpeelliseksi käyttää ripsaria tai taivutinta kun on pidennykset.

  Se on vaan hyvä, että nyt muistaa paremmin olla hieromatta silmiä, ei silmiä pitäisikään hieroa ja sormista niihin kulkeutuu bakteereja, jotka aiheuttaa flunssaa jne. Jos joskus käytän muuta meikkiä, ei mua haittaa jos ripsien tyveen jää sitä varovaisen puhdistuksen jälkeen. Pari kertaa on silmiä kirvellyt, en tiiä onko se jotain liimaa vai ennemmin silmiin valunutta kasvovoidetta.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon samaa mieltä ku jenni. Pidennykset on erittäin kätevät! säästää aika ku ei tarvii ripsarii laittaa, se aina varisi mulla kasvoille… mutta nyt ku on pidennykset nii johan on ripset aina kauniina aamusta iltaan! eikä oo yhtää mua haitannu, mitä nyt välil kirvelee jos ripset kastuu tai esim itken nii sit kirbelee, mut riåpsiih’än ei pidä hieroo eikä kastella! Kirvelee jos ne kastelee, ei siis kannata. Ja mua ei haittaa jos pikkusen jää meikkii ripsien tyveen, kummiskin suurimman osan saa pois 🙂

  vuoden oon käyttäny enkä aio luopua, vaikka mun omatki oli ihan jees mut pidennykset on paljo hienommat!

 • Elli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanaa, että kerrankin tälläistä tekstiä! Kaikki vaan hehkuttaa ihan hulluna ripsipidennyksiä ja vihdoin kävin itsekin laittamassa maanantaina ja halusin ne jo seuraavana pois.. Ja nyt oon oikeasti ottamassa pois, ei maksa sitä vaivaa, ettei voi pestä meikkejä kunnolla ja äsken kun pesin naaman, ai elämän kevät sitä määrää vettä joka jäi tonne jonnekkin ripsiin jumiin.. Kauniit on kuin mitkä, mut mä taidan haluta välillä olla täysin meikitön ja ilman mitään lisukkeita. 🙂

 • Unissakävelijä
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pitkään mietin pidennyksiä ja sitten erehdyin ottamaan ne pari viikkoa sitten. Olen käyttänyt rajauksia 25 v ja pidennykset vaikeuttaa rajauksia, enkä siksi pidä pidennyksiä. Enkä pysty rajauksista luopumaan. Minua aamujani pidennykset hidastavat. Minulle laitettiin C-kaarevuus, oikeampi olisi ollut ehkä J. Muutamalla tutullani on ollut sinne tänne hapsottavat, ja sellaiset eivät ole kauniit. Joko ne on laitettu huonosti, tai he käyvät liian harvoin huollattamassa, mutta sellaisia en halunnut. Kokeiluni saa jäädä tähän yhteen kertaan. Ripset ovat pysyneet hyvin, ainakin toistaiseksi, eli siis liiankin hyvin tässä tapauksessa kun en halua pitää niitä. Pesu on hankalaa, koska olen tottunut pesemään silmät reilusti voidemaisella pesuaineella, enkä millään vanulapuilla tai pumpulipuikoilla näpräämällä. Onhan ne ihan ok näköiset, vaikka eivät ihan luonnollisilta näytäkään. Itselläni on vain 1-2 mm pidemmät kuin omani, 10mm ja ovat riittävän pitkät. Saa nähdä kuinka pitkään pysyvät päässä. Ajattelin antaa niiden itsestään tipahdella. Toivottavasti siihen ei mene tolkuttomasti aikaa, kun syksylle olisi tiedossa juhlia, joihin mennessä toivoisin olevani jo normaaliripsinen… Ei ollut vaan minun juttu. Haaveilen myös kestorajauksista, mutta ehkä kannattaisi sekin jättää väliin.

Post A Comment