Pitäiskö mitata kuume?

Olin jo ehtinyt iloita, että kerrankin on vuorossa sellainen Vagabondin mallisto, että minulta säästyisi rahat, kun mitkään ainakaan nettikaupasta löytyvät tulevan kevään ja kesän kengät eivät pahemmin innosta. Mutta eikö sieltä nyt sitten kuitenkin pamahtanut tällaiset silmille.

vagabond_korfu

vagabond_korfu_brown

Vagabond Korfu, 95 €

En ala. Niillä on joku salaliitto mua vastaan. Ne on päättänyt kyniä mut puille paljaille tavalla tai toisella. Jos ei muu auta, niin sitten hieman aivopesua. Nimittäin viimeksi, kun vielä itseltäni tarkastin, niin en tietääkseni tykännyt tuollaisista möhköfantti-koroista. Mikä nyt on muuttunut? Mitä mulle tapahtuu? Ja vielä sekin, että miksi ihmeessä yhtäkkiä yllätän itseni katselemassa kaihoten konjakin värisiä kenkiä?

No, täytyy vaan toivoa, että kyseistä mallia ei saavu lainkaan Poriin. Tai jos jossain sattuvat tielleni ja niitä sovitan, niin toivon, että piketen kaikista muista Vagabondin kengistä, nuo olisivatkin ihan super-huonot jalassa. Aion taistella vastaan. Ainakin seuraaviin alennusmyynteihin saakka. 😀


Tags:
7 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minun ensireaktioni oli malliston nähtyäni, että ”Ihme on tapahtunut, siellä ei ole kuin ehkä max kolmet ihan-kivat-kengät, muttei yksiäkään pakko-saada-kenkiä”

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  noi ruskeet on ihanat mutta tiiän että ne olis mulle liian korkeat…

  ja onneksi oon pihi ostamaan noin ”kalliita” kenkiä…

  jos vaikka kirpparilla tulisi joskus vastaan =D toive ajattelua…

  ostin vagabondin mustat talvinilkkurit kuin uudet 7 € niissä on vaalea pohja ja koriste remmin…sisältä karvaa =)

 • Ilona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Neliömäiset nauhanreiät.. LOVE!

 • Lellu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vagabondilta ei ole vielä löytynyt mallistoa, joka ei meikäläiseen iskisi. Joka kerta voisin kotiuttaa n. puolet mallistosta, oi kun vain voittaisi lotossa 😀 Voisin täyttää kenkäkaappini ja -hyllyni vaan Vagabondin kengillä ja hyvää vauhtia siihen suuntaan ollaan menossa 😀

 • Ence
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oot hengannut liikaa mun kanssa. Hence the love to the möhköfantti-korkoihin.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minä edelleen yritän perustella itselleni, että tuollaisilla kärjestä avoimilla nilkkureilla ei tee Suomessa mitään; syksyllä/keväällä liian kylmät/kastuu jalat ja kesällä liian kuumat. Käyttöpäiviä siis hintaan nähden liian vähän.

  Mutta onhan nuo kyllä aika hienot… 😉

 • Marika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  yksinkertaisesti ihanat, en aio mennä muita edes katselemaan..

Post A Comment