Kenkätunnustuksia vol. 2

Kuten jo aiemmassa pitkiä saappaita esitelleessä postauksessa kerroin, niin lankesin tosiaan Andiamon ”Ota 3, maksa 1”-tarjoukseen tällä viikolla. Mutta täytyy kyllä sanoa, että hemmetin mahtava lankeaminen on kyseessä. Hyllyt täynnä oikeasti upeita ja laadukkaita kenkiä, eikä kaikenmoisia kolmen vuoden takaisia jämäpaloja, kuten joiden kin kauppojen vastaavanlaisissa tarjouksissa.

Oma kengänkokoni 37 on vielä sellainen, että aina on alessa jäljellä vielä vaikka mitä upeuksia ja usien ne aiemmin täydellä hinnalla himotellut yksilöty löytyykin sitten uutaman kuukaudne päästä murto-osalla alkuperäisestä hinnasta.

Aika monelle teistä on varmaan käynytkin jo selväksi, että Vagabond on yksi mun ehdottomista suosikkikenkämerkeistä. Niiden lähestulkoon kaikki kengät passaa lestiltään mun jalkaan ihan just eikä melkein. Vagabondin yksi parhaista jutuista on myöskin se, että ne kierrättää niitä samoja jo hyväkis havaittuja lestejä sitten useamman malliston putkeen päivittämällä vain ulkoasua meneillään olevan sesongin mukaiseksi. Kerran jollain hyvällä mallilla koukkuun saatu asiakasa kun on helppo saada ostamaan uudet versiot lempikengistään. Nerokasta etten sanoisi.

Kolmen kenkäparin satsista satuikin sitten kahdet olemaan juurikin mun suosikkimerkkiä ( ja niidenkin lisäksi vielä lisää VB-tunnustuksia tiedossa!!). Eilisillan pikaiselle yhden siiderin pyörähdykselle seinänaapuribaarin avajaisiin pääsivät kauniit ja hemmetin mukavat Lou-nilkkurit.

vagabond_nilkkurit2

Muuten eleettömän ja yksinkertaisen kengän ainoa koristus on yläreunaa kiertävä vetoketju-yksityiskohta.

vagabond_nilkkurit1

Näiden kenkien kanssa saattaa vaan olla yksi ainoa paha ongelma. Voi hyvinkin olla, että näiden vuoksi kaikki muut korkonilkurini jäävät täysin työttömiksi, koska Lout ovat jalassa aivan unelmat. Minulla on ollut aiemminkin korkokenkiä joissa on nin hyvä lesti, että niillä on jaksanut taapertaa pidemmänkin illan, mutta nyt minulla on korkkarit joissa unohtaa edes olevan korkoa!

Aivan käsittämättömän miellyttävän tuntoiset kengät joissa jalka ei väsy sitten tippaakaan. Platon ja koron suhde on aivan optimaalinen ja paino jakautuu jalalle täydellisen tasapainoisesti. Näillä voisi todellakin vaikka juosta. En voi kyllin ylistää.

Vink Vink, Vagabondin nettikauppa tarjoaa Lou-nilkkuria vielä jännän vaalean kitin värisenä versiona hintaan 38,50 € (nom 129 €). Jäljellä kokoja 37-40.


Tags:
8 Comments
 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  aikas ihanat =)

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanat! Nyt kyllä alkoi houkuttelemaan ihan liikaa. Kenkiähän ei ole koskaan liikaa, varsinkaan sellaisia helvetin hienoja, jotka oikeasti on hyvät jalassa. =)

 • Elsi-
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tietysti koosta 37 ylöspäin… pienijalkaisia ei kenkäaleissa onni potki. :s

 • Hiisipiisi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä olen nyt kahdesti lukenut noi kenkätunnustukset kännitunnustuksina 🙂 Ihmettelin ensin että ompas rajuksi heittäytynyt kun pitää kännitunnustuksia tehdä 😀

  Mutta ihania kenkiä kuitenkin 🙂

 • Satu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei! Kiitos Veera blogistasi, se oli ensimmäinen jota aikoinaan aloin seuraamaan. Sinulle on annettu tunnustus osoitteessa http://bunnymode.blogspot.com/2011/02/gorgeous-blogger.html

  🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   oi kiitos kovasti! 🙂

 • nelliina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kuule Veera, törmäsin tukholman katumuotisivulla hämmentävän tutun näköiseen ”sheriffiin”, vahvista mulle etten nää omiani 😀 onko toi dude SE?

  http://forums.thefashionspot.com/f52/texas-olsson-96663.html

  Ja jos, niin aika nimekästä mallia zoomailtiin (Texas Olsson)!

  http://forums.thefashionspot.com/f52/texas-olsson-96663.html

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ouuuu faaaak!!! kyllä se vaan taitaa sama häiskä olla. 😀

   Ja jumalauta miten muuntautumiskykyinen herra onkaan kyseessä. Ja voi kuolauksen määrää, kun katselin sen portfoliota Eliten sivuilta..

   Ja kuinka sopiva nimikin! Texas! En kestä! 😀

Post A Comment