Odeur A/W 2011

Jaahas, siinähän se ehti viikko vierähtää ilman , että olis ehtinyt edes vilkaista tänne blogiin päin. Viiden päivän aikana tuli tehtyä lähes kahden päivän verran ylitöitä mm. ryömimällä pari päivää kameran kanssa erilaisten konepajojen lattioilla. Eipä siis olisi ollut ainakaan kummoisia päivänasujakaan kuvattavaksi. 😀

Tukholman muotiviikoilla pyörähtämisestä on jo lähes neljä viikkoa, mutta arkistoista löytyi vielä jonkin verran näytöskuvia jotka halusin julkaista. Tällä kertaa vuorossa melkoisen synkeän ensivaikutelman tarjoillut Odeur.

odeur

odeur_16

odeur_14

odeur_13

odeur_12

odeur_11

odeur_10

odeur_9

odeur_7

odeur_8

odeur_6

odeur_5

odeur_4

odeur_3

odeur_2

Tämän hupparin käytännöllisyydestä noin näkökentän kannalta en olisi ihan niin varma…

odeur_1

odeur_15

Vuonna 2006 perustettu Odeur oli itselleni aivan uusi tuttavuus, mutta ihan mielenkiintoinen sellainen. Heti näytöksen jälkeen kyllä kritisoin sitä, että huomiohakuiset teatraaliset päähineet jättivät itse vaatteet varjoonsa, enkä ainakaan itse tuntunut oikein muuta catwalkilta muistavankaan. Ottamieni valokuvien lähempi tarkastelu kuitenkin osoitti, että vaatteetkin olivat kaikessa minimalistisuudessaan ihan tutustumisen arvoisia vaikka yleislinja onkin omaan makuuni ehkä turhankin unisexiä. Mutta jokatapauksessa Odeur nousi ehdottomasti listalleni merkeistä joiden tekemisiä täytyy muistaa aina välillä hieman seurailla.


Tags:
No Comments

Post A Comment