Auringon aivopesemä

Viholliset ovat suunnitelleet salaliiton pääni menoksi ja minua ahdistellaan mm. kaihtimien raosta tunkeutuvilla valon säteillä, vaatekauppoihin hiipivillä kevätmallistoilla, räystäästä tippuvilla vesipisaroilla ja lämpötilalukeman edessä välillä vierailevalla plussamerkillä.

Ei auta vaikka kuinka yritän tapella vastaan ja kiskoa päivästä toiseen päälleni tuttua kokomustaa. Aivopesu alkaa tuottaa tuloksia ja huomaan takaraivossani jyskyttävän paljon pelottavia ajatuksia, kuten ”pakko saada pinkit tennarit!”  ja ”no mut toi haaleenvaaleenpunainen huivihan ois oikeestaan aika kiva.”

Tuosta jälkimmäisestä ajatuksesta onneksi pääsin eroon ihan vaan testaamalla kyseistä puuteripastellia kasvojeni lähelle. Yksi syy miksi mä käytän mustaa, on se, että siitä mun kalpea valkonaamani ihan varmasti erottuu. Toisin oli sen hattarahuivin kanssa. Huivi sulautui nätisti kaikkien leukojeni jatkoksi.

Mutta nuo mainitsemani pinkit tennarit eivät jätä minua rauhaan vaan ajatus pyörii päässäni mantran lailla.

adidas_pink

Kuvan Adidaksia saatavilla ainakin Ellokselta. Hinta 69,90 € ja pinkin lisäksi tarjolla ainakin keltaista ja violettia.

Onkohan nuo kolme raitaa mulle vähän liian sporttiset? Jätän tämän päällekäyneen  kevään päähäni istuttaneen ajatuksen vielä hautumaan ja katson millaisia vaihtoehtoja tulee  vastaan siihen mennessä, kun kadut alkavat olla oikeasti kuivassa tennarikunnossa.

Todettakoon tähän vielä, että pinkki nyt sentään on ihan turvallinen ja jo usein aiemminkin päälläni nähty väri, mutta sitten jos mä taas alan katselemaan jotain keltaista, niin olkaa kilttejä ja karjukaa määrätietoisesti minulle STOP!

Joka ikinen auringonvalon sekoittamassa mielentilassa ostamani keltainen asia on aina päätynyt kirpputorille hyvin hyvin vähänkäytettynä. En tajua mihin transsiin mä aina vaivun, kun lähes joka vuosi sorrun siihen ”onpas tää aurinkoinen, jos nyt vaan ihan tällaisen perustopin ostais vaatekaappia piristämään”. Ei,ei ja vielä kerran ei! Luvatkaa pitää musta huoli.


Tags:
11 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  voi eiiii, mitä sä menit tekemään..

  nyt en saa noiden tennareiden kuvaa pois mielestäni!

  syytän sua jos nuo on kohta matkalla mulle, mulla kun on jo ihan liikaa kenkiä… 😀

  • Nimetön
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mulla sama, en saa noita enää pois mielestäni ja pakko ehkä tilata.. 😀

 • Iris
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  luvataan 😀

  mulla kans jotain ihme pinkkeilyä ollu huomattavissa viime aikoina, pinkkihän on siis väri, jota viimeiseksi käytän…

 • Anni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä katsoin noita samoja tennareita! 😀 Eikö noita ollut violetteinakin vai muistanko väärin? Toisaalta pinkit tennarit + tummanvioletit farkut olis aika ärhäkkä yhdistelmä.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vähän tuli kiva mieli tästä postauksesta! Oikein keväinen! Ihanaa, kun kevät ja kesä on vasta edessä päin. Vois todellakin hankkia vaatekaappiin jotain ihan uutta ja raikasta.

  Me luvataan pitää susta huoli, mutta mitäs me sitten tehdään ku on jo liian myöhäistä ja olet käynyt jo kaupassa ilman ennakkovaroitusta meille? 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nämä on itse saatava! Olen tuijotellut kuvaa himoiten jo muutaman päivän, tänään tilaan ne! Ihanaa VIHREÄÄ kevättä!

  Addun ihanat kirkkaanvihreät klassikot:

  http://www.b-elles.fi/store/sneakers/gazelle-og.html

 • Niina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi kun on ihan samanlaisia tuntemuksia itselläni tuon keltaisen ja ah aina niin aurinkoisen värin kanssa! Itse olen aina kammoksunut keltaista (ja myös melko samaan kategoriaan luokiteltavaa oranssia) vaatetuksessani ja myös jokseenkin kaikessa sisustuksessa, mutta kysyn yhä itseltäni ajoittain MIKSI olet taas hankkinut jonkin epätoivoisen rievun, joka on KELTAINEN?! Ei mitään järjen hiventäkään, sillä se on ehkä käytössä tasan tarkkaan sen yhden sovituskerran tai korkeintaan päivän, jolloin sen vaatekappaleen ylleni puen. Yhtäkään onnistunutta keltaista vaatekappaletta en ole vielä onnistunut hankkimaan – eli pitäisi ehkä jo tajuta olla ostamasta niitä 😀 Mutta ai ihanaa, en siis ole asian kanssa ainoa, joka kamppailee!

  Mutta kannustan ehdottomasti tämän kielteisen keltaisen kampanjoinnin jälkeen hankkimaan pirteät ja raikkaan keväisen väriset popot, ovat ne sitten nuo pinkit tai vaikkapa turkoosit, liilat, jne. En usko, että se voi kauheasti mennä vikaan…kunhan ne eivät sitten ole ne keltaiset 😉 Onnea kenkähankintaan!

 • Maddaleena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kaiva kaapistasi se ihana Italian tuliainen, keltainen laukku! Se piristää mustaa vaatetusta ja riittää hyvin torjumaan muut keltaiset heräteostokset.

 • Hannukkaz
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tää aivopesuhommeli on todellakin totta! Tykkään ittekin nykyään pukee muuten musta/harmaa linjan kaveriksi joitakin kirkkaita väripilkkuja, joskus kun oikein innnostun niin jopa kolmessakin eri värissä: kynsissä mintunvihreää, t-paitana keltaista ja huulissa pinkkiä! Hullutta tämä aivonpesu 😀

 • henna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei K-Kengässä oli ainakin muutama päivä sitten vielä Converset 57 euroo alessa! Ja ite kotiutin just maailman mahtavimmat pinkit yksilöt 🙂 Katsos kun nuo kolme raitaa vois olla meikällekki liikaa…

 • Ence
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Muahahahaha, pinkit tennarit, step into my web!

Post A Comment