Se on mustavalkoista

Esitellessäni jokin aika sitten helmikuussa tekemiäni Vagabond-ostoksia kerroin myös hieman epävarmoista tunteistani puhtaanvalkoisia korkonilkkureita kohtaan. Kaikki epäröinti on kuitenkin taakse jäänyttä ja minun piti todellakin pidätellä itseäni, etten kiskonut kenkiä jalkaani jo loskakeleihin saamaan roiskeita. Tänä aamuna sitten vihdoin tiet näyttivät melko kuivilta ja uskalsin sujauttaa varpaani kaunoluistimiin. Ja voi miten ihana päivä meillä yhdessä olikaan! Jopa eilen hieman nyrjähtänyt kipeä nilkkani viihtyi loistavasti näissä todella tukevissa jalkineissa.

Koska valkoinen on itselleni melko vieras väri, on sen seuraksi tietenkin puettava turvallisesti mustaa ja vielä vähän lisää mustaa.

240311_b2

240311_b3

kengät/Vagabond, farkut/H&M, läpikuultava paitapusero/Lindex

Nämä farkut nyt siis ne maananaina hankitut H&M high squinit eli samanmoiset kuin aiemmin hehkutetut siniset. Eilen illalla juuri mietin ihmeissäni, että miten sitä pari vuotta hurahtikin lähes kokonaan legginseissä ja mekoissa niiden mukavuuden vuoksi, kun nyt tuntuu puolestaan siltä, että juuri housut on maailman mukavin ja kaikin puolin ihanin vaate.

Nyt on vaan selkeästi pieniä puutteita vaatekaapissa. Legginssi -aikakaudella tuli esim. kaikki perustopit ostettua pitkinä pyrstön peittävinä malleina ja muutenkin kaappi pursuilee kaikkia melko pitkiä yläosia. Napakoiden ja hyvin istuvien housujen kanssa kaipaisin kuitenkin hieman omaksi yllätykseksenikin lyhyempiä yläosia. Aamuisin koenkin melkoisia epätoivon hetkiä, kun kaapista ei tahdo löytyä mieleisiä yläosia kaikkien uusien ihanien housujeni kaveriksi.

Tänään päälle päätyi jokin aika sitten Lindexin alerekistä mukaan tarttunut läpikuultava paitapusero, joka piti saada siitä huolimatta, että omaa kokoa ei enää ollut jäljellä. Ei nimittäin ole toivoakaan, että tuo koko 42 yltäis mulle kiinni tissien kohdalta, mutta päätin tavalla tai toisella löytyyä sille käyttöä. Tapa 1 on tietenkin ihan vaan auki ja kuvissa on sitten se toinen tapa. 😀

Paitapusero ja valkoiset kengät.. Mitä ihmettä mulle oikein tapahtuu?! Ei kai mun tarvitse pelätä tätä muutosta? 😀


Tags:
8 Comments
 • magsu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mitä kokoa nuo skinit on ja mitä kokoa yleensäkin käytät 🙂 ?

  Näyttää nimittäin tosi hyvältä ja mietin vain, että sopisivatkohan minullekin. En ole mikään pieniluinen tyvär.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   omani on suurimmat mitä mallista löytyi eli 34/32.

   Itsellä vyötärön ympärys on jotain 95 ja lantiota parikymmentä senttiä enemmän. joten siitä saat hieman osviittaa tuosta koosta. 🙂

   • magsu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiitos! 🙂

 • Nash
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nuo kengät on aivan kuin luistimet, IHANAT!!

 • annap.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ai että, näytät kyllä hyvältä tuossa kombossa. Pitäisköhän munkin käydä kokeilemassa noita byysia…

 • Heidiliini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nuo kengät on mulla mustana, muuten ihanat, mutta kalvoivat nilkkoihini ikävät hankaumat =( Samoin tosin tekivät korolliset Martensitkin..Et muuten haluais ostaa kerran käytettyjä korollisia Martens maihareita kokoa 6? 😉

  Edelleen kuolaan noita sun housuja =P Paree olis, että niitä huomenna olis tullut Porin Hennesille.

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  hyvännäköistä settiä =)

  noi kengät ja housut on niin nappi valinta että!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oot näissä kuvissa todella kaunis ja pirteän näköinen 🙂 Ihana kokonaisuus!

Post A Comment