Kymmeniä mahdollisuuksia voittaa!

Plazan Ellit-sivusto on varmaan suurimmalle osalle netin käyttäjistä ainakin joltakin osin tuttu. Itse ainakin olen löytänyt vuosien varrella sivustolta niin loistavan omenapiirakkareseptin kuin matkaa edeltäviä hotellivinkkejäkin ja sekä huvittanut, että sivistänyt itseäni keskustelupalstan helmiä lueskelemalla.

ellit_fashion

Sivustolla on juuri paraikaa meneillään 3.4. saakka kestävä Ellit goes fashion -verkkotapahtuma jossa on esillä sekä tuttuja, että hieman tuntemattomampiakin brändejä muodin ja kauneuden saralta. Suunnittelijoista ja yrityksistä kertovien artikkelien ohessa lukijoille on tarjolla mieletön määrä erilaisia tarjouksia ja kilpailuja. Indiedaysin ja Ellit goes fashion -tapahtuman yhteistyön vuoksi valitsin laajasta tarjonnasta omasta mielestäni kiinnostavimmat edut ja kilpailut vinkatakseni niistä teillekin. Vaikka paljon muutakin on tarjolla, niin kaikki omat suosikkini liittyvöt asusteisiin.

5490828

fashionolgy

Hollantilaisen Fashionologyn karheat ja sopivasti synkät korut ovat kiinnittäneet huomioni jo joskus aikoja sitten nähtyäni niitä useammassakin blogissa, mutta tilaamaan asti en ole vielä päätynyt. Nettikauppa on tullut kyllä tarkastettua läpi useaan otteeseen, mutta ihanuuksia on ollut niin monia, etten ole osannut päättää mitä itselleni valitsisin.

Nyt kun Fashionolgyn Ellit goes fashion -kampanjan ajan tarjoama -25% alennus sattuu mukavasti yhteen huomisen palkkapäiväni kunniaksi niin kiusaus saattaa kyllä kasvaa kohtuullisen suureksi. Korurasiassani olisi ainakin suurten patinoitujen ristikorvisten mentävä aukko ja kyllä tuolle linnunkallo riipuksellekin käyttöä löytyisi.

Alennuksen lisäksi tarjolla on myös kilpailu, jossa on mahdollista voittaa 50 € lahjakortti Fashionology.nl -verkkokauppaan. Lue artikkeli, osallistu kilpailuun ja kurkista alennuskoodi TÄSTÄ!

anuekB

Upeita koruja tarjoaa myös Keravalainen koruseppä nimeltä Anu Ek. ”Modernin alkukantaisiksi” korujaan luonnehtiva Ek on itselleni aivan uusi, mutta sitäkin kiinnostavampi tuttavuus. anu ek designin -nettivut olivat niin pullollaan minun koruhermooni iskeviä ihanuuksia, että näihin on varmasti vielä palattava täällä blogissa.

Mutta ennen kuin innostun vielä ottamaan selvää muutamien suosikkieni hinnoista, niin aion ehdottomasti osallistua Ellit goes fashionin kilpailuun, jossa voi voittaa neljästä anu ek designin koruvaihtoehdosta oman suosikkinsa. Pitäisi vaan vielä päättää kumman kohdalle rastin laitan. Toivoisinko mieluummin voittavani kauniin pintatekstuurin omaavan Jasmin-korvakorut vai saamnekileistä tekstiä sisältävän Siida I -nahkarannekkeen. Kiinnostaisi kyllä ehkä tietää mitä laatassa lukee… 😀

Jos sinä haluat tietää lisää näiden korujen tekijästä ja koittaa onneasi kilpailussa, niin klikkaa itsesi tänne!

lumi_lushline

Kotimaista laatua edustaa myös tyylikkäitä nahkalaukkuja valmistava Lumi, jonka uusi kevätmallisto on nyt ilmestynyt myös heidän verkkokauppaansa. Sekä Lumin että heidän Mhann -miestenmallistonsa laukuista useampikin kelpaisi omalle olallenikin roikkumaan, mutta toistaiseksi minulta löytyy vain vuosi sitten Kevätjuhlista saamani unelman pehmeästä nahasta tehty pieni kukkaro, josta onkin näppärän kokonsa ja ihanan pintansa vuoksi tullut oikea luottoystäväni.

Mikäli kauniit laukut kiinnostavat, niin kannattaa ehdottomasti vilkaista koodi, jolla Lumi tarjoaa -20% alennuksen kevätmalliston Lush Line -sarjan laukuista. (mm. kuvan laukku kuuluu kyseiseen mallistoon) Alennus on voimassa Ellit goes fashion -tapahtuman ajan, eli 3.4. saakka niin nettikaupassa kuin heidän Helsingissä Pursimiehen kadulla sijaitsevassa liikkeessäkin. Käy katsomassa alennuskoodi TÄÄLTÄ!

3229950156616

Myös oma pitkäaikainen suosikkini gTie on artikkelin ja kilpailun muodossa mukana Ellien tapahtumassa. Yksi onnellinen arvontaan osallistuva voittaa gTien uniikkiasusteen, joka joko suunnitellaan alusta alkaen voittajalle tai käytetään gTIEn tehdasvalmisteisen Frenzy-malliston kaavoja ja valitaan kankaat toivomusten mukaan. Ainakin tässä kilpailussa aion ehdottomasti kokeilla onneani. Osallistu kilpailuun TÄÄLLÄ!

Oma gTie kokoelmani kasvaa taas jahka ehdin parin viikon päästä Helsinkiin, sillä liikkeen muuttomyynnistä lunastamani ihanuudet odottavat vielä noutoani! Minun rakastavaan huomaani on muuttamassa pari kaula-asiaa ja yksi ihana korva-asia, mutta niistä lisää sitten, kun ovat hyppysissäni. 🙂

Houkuttelevien tarjousten ja mielenkiintoisten kilpailuiden lista on sen verran pitkä, ettei sitä voi kokonaisuudessaan täällä blogissa alkaa läpikäymään, joten suosittelenkin kurkkaamaan ne kaikki TÄÄLTÄ! Muutamia herkkupaloja vielä mainitakseni kerrottakoon kuitenkin, että Helsingissä päin Ellit goes fashion -tapahtuman aikana liikkuvat voivat hyödyntää koodeilla vaikkapa -20% alennuksen Minna Parikan saappaista ja nilkkureista tai Antti Asplundin ja Youth Vs. Futuren tuotteita myyvän Island liikkeen tuotteista.

Mikäli nämä minun koruihin ja laukkuihin kohdistuvat bongaukset eivät iskeneet, niin kannattaa tarkastaa myös kauneus -osion kilpailut.

Itselläni on omasta mielestäni ollut aina melko hyvä arpaonni. Onnenpotkut ovat tuoneet minulle mm. ulkomaanmatkoja, iPodin, vaatekauppojen lahjakortteja ja timanttisormuksen. Nyt pistänkin siis taas toiveeni neiti Fortunaan ja naputtelen osallistumisen kaikkiin kivoihin kilpailuihin ja toivon, että edes jokin nappaa. Vai lieneeköhän minun arpaonneni jo kulutettu noihin edellämainittuihin voittoihin?


2 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kerrankin joku toinen, joka uskaltaa myöntää olevansa neiti Fortunan suosiossa! Itsellänikin on melko hyvä arpaonni, mutta eivät palkinnot ole löytäneet luokseni itsestään, vaan arvontoihin osallistumalla. Monesti kuulee valitusta, että ”mulla on niin huono arpaonni, mä en voita koskaan mitään.” Yleensä tällaiset henkilöt eivät juurikaan osallistu arvontoihin. Mutta onneksi on meitä, jotka ovat havainneet osallistumisen ja voittamisen syy-seuraussuhteen 😉

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No minä olen ahkerasti naputellut nimeäni ja osoitettani ties mihin arvontoihin mutta koskaan en ole mitään voittanut.

  Saapa nähdä miten nyt käy, sillä melkein kaikkiin Ellien tarjoamiin arvontoihin nimeni lykkäsin! No niin on varmaan tehnyt moni muukin, kuten te kaksi onnekasta…

  ;D

Post A Comment