Jo 4 vuotta metsällä

Voi ei! Olin melkein kokonaan unohtaa erään juhlan aiheen. Kaksi viikkoa sitten tuli nimittäin tällä blogilla jo neljä vuotta mittariin. Voitteko kuvitella? Sairaslomalla omaksi ajankuluksi aloitettu pikku blogini kiinnostaa nykyään jo muutamaa muutakin tyyppiä kuin äitiäni ja ystäviäni.

4v

Paljon asioita on ehtinyt elämässä tapahtua näiden neljän vuoden aikana, olen mm. valmistunut AMK:sta, opiskellut yhden tutkinnon lisää valokuvauksen saralta ja vaihtanut työpaikkaa. Opintolainan nostotapahtumat ovat vaihtuneet maksupuolelle, koulusta lintsaaminen vakityöhön javaa’an lukemat isommalle kymmenluvulle…. no siinäpä ne suurimmat muutokset sitten oikeastaan olikin. 😀

Koska arkistojen kaivelu on niin suunnattoman mukavaa, niin ajattelin kiduttaa teitä erittäin sekavalla kuvapläjäyksellä, joka tarjoilee pienen läpileikkauksen siitä miten sitä tyyliä oikein onkaan näiden vuosien aikana metsästetty.

Blogissa on nähty paljon ainakin näitä seuraavia asioita:

lyhyira_helmoja

..lyhyitä ja joskus jopa liian lyhyitä helmoja.

punaisia_kenkia

..aina yhtä ihania kirkkaanpunaisia kenkiä monessa eri muodossa.

.

legginseja

.kiiltäviä legginssejä ihan väsymiseen asti, joskus onnistuneemmin ja joskus vähän heikommin tuloksin.

tukat

..lyhyen tukan kymmeniä erilaisia variaatioita ja toistuvaa tuskailua siitä miten en taaskaan tiedä mitä karvakasalle seuraavaksi tekisin. (tämä tuska ja tilanne on meneillään tälläkin hetkellä)

paljon_mustaa

..kerta toisensa jälkeen kokomustaa joka on yhtäaikaa niin tylsää ja ah niin ihanan monipuolista.

varipilkkuja

..kaiken mustan keskellä silloin tällöin myös väripilkkuja jotka ovat yleensä esiintyneet aikalailla yhtäaikaa kevätauringon ensisäteiden kanssa.

ruskeita_asioita

..todisteet kertovat, että myös ruskeaan on tullut joskus pukeuduttua päästä varpaisiin -teemalla.

nahkarotseja..yks jos toinenkin nahkarotsi..ja lisääkin hinkuis..

naamiaisasuja

..eikä sovi unohtaa myöskään mitä tyylikkäimpiä bileasuja!

Olisin aluksi halunnut mukaan myös kokoelman kaikkien aikojen noloimmista ja jäätävimmistä asuista (joo tässä nähtyjä pahempiakin löytyy), mutta niitä oli blogin ekat vuodet niin pullollaan, etten yksinkertaisesti pystynyt valitsemaan sen kauheuden keskeltä. Ja enkä kyllä toisaalta olisi ehkä kyennyt niitä tähän pistämäänkään, niin karmeata häpeää ne aiheuttivat.

Mutta iloksenne voin kuitenkin kertoa, että blogin koko historia aina sinne ekaan postaukseen saakka on edelleen ihan normaalisti näkyvillä, joten jos kaikki käsittämättömät tyyliharhailut kiinnostavat, niin ei muuta kuin arkistoa selaamaan. 😀 Valitettavasti tänne Indiedaysin muuton myötä en jaksanut enää muokata kaikkia postauksia oikeisiin kategorioihin, joten kahden ensimmäisen blogivuoden tuotokset eivät löydy aihetagien alta, vaan pelkästään tuosta arkisto valikosta ajan mukaan selaamalla.

Vaikka blogi-into tuntuukin aaltoilevan melkoisesti, niin kyllä täällä taidetaan vielä viideskin vuosi pysyä linjoilla. Toivottavasti tekin pysytte edelleen mukana!


13 Comments
 • vinnienna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mäpäs taustalta kauan kurkkineena huikkasen että tuo asu jossa sulla on punaiset korkkarit, tummansiniset farkut ja musta ohut läpikkultava paita edestä solmussa, on ihan tosi upea. Ihailin sitä jo sen postauksen aikana missä sulla se oli.. ja näissäkin kuvissa tuo asu erottuu joukosta edukseen 🙂

 • Viola
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onpas kiva kuvasarja! Paljon hyvännäköisiä asuja ja inspiroivia yhdistelmiä. Hyvää alkavaa viidettä vuotta vaan 🙂

 • Hellan ja viinilasin välissä
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onnitteluni sekä blogin vuosipäivän johdosta että aivan ihanasta artikkelista Satakunnan Kansan Virta -liitteessä.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sulla on niin älyttömästi niin ihania kenkiä! Millaset säilytystilat sulla oikeen on niille? 😀

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  sä oot blogin perusteella ihan huippu tapaus =)

  omaat kirjoituksen lahjat ja hyvän maun vaatteissa ja hiustyyleissä=)

  oot ollu ja tuut olemaan aina mun top 5 listalla ja luen noin 30 eri blogia päivittäin =)

  oon seurannu kohta 2 vuotta blogimailmaa päivittäin. =D

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Veera, sä rokkaat!

  Luin susta kertovan jutun just aamulehdestä, siis satakunnan tietenkin. Oikeen tuli hymy huulille! 🙂

  Lukijana olen aika uusi, ehkä vasta vuoden kärryillä mukana ollut mutta sitäkin tiiviimmin seurannut. Mahtava blogi, tänne on aina ilo palata päivä toisensa jälkeen!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen seurannut blogiasi alusta asti, mutta aivan totaalisesti unohtanut nuo ruskeat asut! 😀 Näytät niissä niin erilaiselta, en yhtään osaa mieltää sinua samaksi henkilöksi. Ihana katsaus kuluneeseen neljään vuoteen. Oi, nuo tukkatyylit, pienet väripilkut, ja aina niin varma musta. Niistä on Veera tehty! 🙂 Ehdottomasti mukana seuraavankin vuoden ajan.

 • Niina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onnittelut neljän vuoden tyylikkäästä taivalluksesta! =) Hieno, asiallinen ja tärkeää sisältöä oli sinusta Satakunnan Kansamme Virta-liitteesä, oikein hyvä kirjoitus ja tietenkin hyvät kuvat sinusta mukana. Luin jutun samalta istumalta kun nappasin lehden laatikosta ja huomasin kannesssa tutun naaman, nahkarotsin ja punaisena hehkuvat kengät – oli pakko ahmia juttu saman tien ja siitä tuli iloinen ja kiva fiilis 🙂

  P.S. Upeita asuja, hiuksia ja luomuksia on kyllä sinun ylläsi ollut, sulle sopii niin monenlaiset jutut ja oot rohkea testailemaan kaikkea uudenlaista. Jeeh, itse pääsen tänään tukkatohkorille ja nyt täytyy pähkäillä mitä site kutreilleen haluaisi tehtävän 🙂 Kohta siis Bepop kutsuu porilaislikkaa!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onnea Tyyliä metsästämässä neljä vee! Oot kyllä kuvista päätellen aikuistunu ja tyyliki on löytyny 😉

 • Svea
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onnea onnea!

  Blogiasi on aina mukava lukea. Vaikka välillä väität pukeutuvasi pelkkiin mustiin kaapuihin, on asuissa aina yllätyksellisyyttä ja sitä paljon puhuttua särmää!

  Olen roikkunut mukana blogissasi jo melko pitkään ja ilahdun aina uuden kirjoituksen nähdessäni. Toivon siis monia lisävuosia tyylin metsästykselle!

 • nelliina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  hahah siis MIKÄ toi kukkakuvioinen röyhelöhame on :DDD se kuuluis mun kaappiin, ei sun!

  Ja onnea beibs, 4 vuotta on huikea aika!!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onnea! Bolgisi on eka tutustumani. Blogilistani on laajentunut, mutta edelleen olet ykkönen! Kylvät tietoa, hymyä, satiiria ja uskoa elämään. Kiitos ja kaikkea hyvää Sulle toivoo 47-vuotias vakkarilukijasi:)

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onnea Hani! T:Piia

Post A Comment