Pyllerö paperinukkena

Puuh.. tällaisina päivinä sitä aina miettii, että mihin kaikkeen sitä pitää aina mennäkään suostumaan. Tällaisella päivällä tarkoitan tällä kertaa sitä, kun oma nassu + jenkkakahvat töröttää huutomerkin tavoin esillä n. 55 000 kpl levikin omaavan lehden kannessa. (tää on itse asiassa jo mun toinen kansikuva kyseisessä lehdessä. Edellisellä kerralla päähuomion vei tissivako. 😀 )

Tällä kertaa pääsin leikkimään paperinukkea. Mutta ehkä mua ei sentään kukaan oikeasti leikkaa irti ja liitä paperinukkekokoelmaansa. 😀

kansi

Mutta, kaikin puolin olen melkoisen tyytyväinen juttuun kokonaisuutena. Toimittaja oli kivasti ymmärtänyt mun pointit ja jättänyt tekstiin minun omaa värikästä kieltäni. Toki aina omat sanat toisen kirjoittamina ja tulkitsemina aiheuttavat hieman huolta siitä ymmäretäänkö ne nyt oikein jne, mutta lehtijuttu on aina myös toimittajan näköinen, ei pelkästään haastateltavan. Mutta summa summarum siis oli se, että ehdottoman kiva ja positiivinen juttu ja tykkäsin erityisesti tästä näkökulmasta joka jutussa oli. Että ei tehty juttua vaan bloggaamisesta vaan siitä aiheesta sen bloggaamisen takana.

Kuvien suhteen olisin toivonut, että minulla olisi ollut aikaa vaikka juosta käymään välillä peilinkin edessä, mutta koska tuo studiossa kuvaaminen tuli itselle ihan yllärinä, niin mulla oli jo seuraava meno buukattuna ja aikataulu hyvin tiukka. Mutta itseltänipä näytän. En yhtään rumemmalta kuin luonnossa, mutta en kyllä valitettavasti kauniimmaltakaan. Mutta silloinhan asia on vissiin aika balanssissa.

Ne jotka eivät elä Satakunnan Kansan levikkialueella, mutta ovat kiinnostuneita lukemaan jutun, voivat klikata itsensä Virta-liitteen nettiversioon. Sivuilla 4-5 olevan artikkelin lisäksi minua koskevaa tekstiä löytyy myös sivulta 3.


11 Comments
  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hyvä juttu!

  • kaisa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Veera, olet rohkea nainen! Ihailen sua. (Öh, tuli just mieleen, että olenhan minäkin kerran ollut lehdessä. Istuin pöydällä, villahousut jalassa, 35v.)

    Tyyliä metsästämässä on ainoa muotiblogi jota seuraan. Koska kirjoitat niin aidosti. Tykkään.

  • nasu86
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    ihan sun näkönen juttu =)

    hyvin kirjoitettu ja asia tuli selväksi!

    tykkäsin <3

  • Terhi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mahtava artikkeli!! Allekirjoitan täysin mitä sanoit.

    Hienoa, että olet sanonut suoraan ajatuksesi.

    En itsekään ymmärrä, miksi oletetaan että koon 44 jälkeen halutaan pukeutua puolijoukkuetelttoihin. Muotoja voi olla, vaikka olisi kokoa 52.

    Ja isojen tyttöjen osastot voisi hukata, tehkää vain perusmallistosta myös isoja kokoja.

    Mulle on joskus VeroModasta sanottu kysyessäni XL kokoista paitaa, ”no ei meil oo äxällää ku meil on toi xs”. eli vain yksi x:llä alkava koko liikkeeseen, niinkö??

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      joo, siis vero modaan ja vilaan esimerkiksi ne valitsee varsinkin pienempiin liikkeisiin, että ottaako ne jostain tuotteesta kokovalikoima xs-l vai s-xl. Niillä on jostain syystä tollanen ihme systeemi. Olen törmännyt asiaan usein ja keskustellut myyjien kanssa aiheesta. 😛

      Eli jos on xs kokoa niin tuskin löytyy samasta vaatteesta xl kokoa.

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Aivan loistava juttu susta virta liitteessä ja on aivan ihanaa käydä lukemassa sun blogia kun itse kamppailee samojen muoto, vaate ongelmien kanssa kuin sä! Tsemppiä kevääseen ja innolla ootan mitä vaate ja kenkä löytöjä teet taas!

  • Velma
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mä kyl tosiaankin leikkaisin irti! Tai ehkä säästäisin sivun kokonaisena lapsenlapsille (joita ei tosin ole varmaan ikinä tulossa). Paperinuket on just kivoja! 😀

  • Chenille
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Luinkin aamulla jutun ja oli todella hyvä! Kyl nuo Satiksen tyypit osaa! Kun joskus kun muoti/tuulibloggaajia haastatellaan hesitä tehdään semmoisia tyhjäpäisiä materialisteja.

  • Sanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Go Veera! Hieno juttu ja upea nainen. Ei sitä aina tarvii olla mikään langanlaiha ollakseen upea ja kaunis nainen.

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Vau! Loistava lehtijuttu! Rohkea, rouhea, totuudenmukainen ja hauska. Niin kuin sinäkin 🙂

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mainitsit jutussa löytämäsi hyvät rintaliivit. Mitkä ne on mitkä??? Kerro pian… 🙂 Olen samaa kokoa kanssasi ja myös ongelmia löytää hyviä liivejä. Hyvät liivit kun löytäis, niin se ratkaisisi monta probleemaa… 🙂

Post A Comment