Reippaasti reittä

Perjantai-illan kunniaksi kipaistiin murun kanssa ulkona syömässä ja minä kiskaisin niskaani hieman kyseenalaisen nutun. Viime vuoden lopulla ostamani H&M:n neulemekko on nähty päälläni aiemmin ainakin uutenavuotena. Tuolloin helma oli vielä lähes kunniallisen naisen mitoissa, mutta pesu teki koltulle melkoiset tepposet.

reissulla kiskoin mekon suoraan pesun jäljiltä päälle, mutta jouduin hetken kuluttua palaamaan takaisin hotellihuoneesen vaihtamaan ylle jotain säädyllisempää. Noudatin sitten mamman neuvoja  ja kostutin mekon ja koitin venytellä helmaa hieman pidemmäksi ja eilen sitten kokeilin uudelleen julkista esiintymistä näillä helmoilla. Hieman se venyttely auttoi, mutta onhan tuo nyt edelleen kohtuullisen härski. 😀

080411_asu

Mut riittävän peittävät sukkahousut jalkaan ja leuka pystyyn, niin kyllä mä rohkeesti tuossa kipitin ravintolaan ja takaisin. Mutta olin kyllä koko ajan hyvin tietoinen siitä säären määrästä jonka helman olematon mitta jätti esiin. Harmittaa pirus, että se noin meni vetämään itsensä kasaan vaikka pesty ihan ohjeen mukaan. 😛 Tykkään nimittäin todella paljon mekon napakasta materiaalista ja yläselässä koristeena olevista metallihakasista. Pitänee ottaa pääsisäisenä tuo mukaan kotiin ja katsoa osaisiko mamma tehdä venytystemput minua paremmin, hänellä kun on melkoisesti kokemusta noista neulematskuista.

Helman mitasta huolimatta tykkäsin kuitenkin kokonaisuudesta paljon. Tuo asun yhtenäinen musta väritys hieman häivyttää tuota helman hävyttömyyttä. Myös asennetta tuova rotsi ja maltillinen meikki auttavat asiaa, ettei yleisilme mene ihan överisti hutsuksi. Mutta, saisi siinä kyllä kaikista lieventävistä asianhaaroista huolimatta olla omaan makuuni edes muutama sentti enemmän helmaa. Täytyy kuitenkin aina koittaa löytää pukeutumisestaan jotain positiivista, niin täytyy sanoa, että näissä vaatteissa mun kintut näyttää kyllä ihan kohtuullisen pitkiltä.

dune_mustat

Oman osansa jalkojen optiseen harhaan antoivat nämä ensimmäistä kertaa ulkoilutetut nilkkurit. Jos ne jonkun mielestä näyttävät kovin tutuilta, niin oikeassa on sillä samaiset Feudin nilkkurit on nähty jalassani jo kullan värisenä. Hurmaannuin kengistä niin kovin, että alennusprosentin vielä hieman kasvettua kengät matkasivat luokseni myös mustina. Tuo kenkien löysä varsi imartelee mukavasti nilkkoja saaen ne näyttämään todellista kapeammilta ja kaunis korko ja nahan rypytykset tekevät mustista nilkkureista todella herkulliset ja mielenkiintoiset. Love.

Että sellaista hutsuilua ja itsensäpaljastelua tällä kertaa. Ja ah niin kovin kauniisti taas ryönäisessä eteisessä vessan oven edessä kuvattuna. Kyllä on varsin hurmaavaa kaikin puolin. 😀

Tuohon postauksen otsikkoon liittyen on muuten pakko vielä kertoa eräästä farkkujen ostoreissusta vuosia sitten. Olin silloin melkoiseti nykyistä hoikemmassa kunnossa, mutta silti ensimmäinen asia jonka superhoikka naismyyjä minulle sanoi kerrottuani etsiväni farkkuja oli, että ”niin..sulla näyttää olevan noita reisiä vähän reippaammin” ja sitten hän hävisi hyllyille etsimään jotain reidestä tilavampia yksilöitä.

Että sellaista. Ihan omassa tiedossa olevaa informaatiotahan tuo toki oli, mutta olisin ehkä voinut elää ilman, että hänen olisi tarvinnut tätä yksityiskohtaa erityisesti ääneen kommentoida. Mutta onhan se kiva kun myyjä on tarkkanäköinen ja suorasanainen. 😀


Tags:
23 Comments
  • MouMou
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kamala myyjä. En muutenkaan ymmärrä, mikä pakkomielle joillakin on kommentoida toisten vartaloita. Miksei se oman kropan analysointi riitä!:D

  • jaanaj
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Huh huh; tuo kommentointi vaikuttaa ainakin omaan ostokäyttäytymiseeni. Joskus vuosia sitten Marimekolla oli kivannäköinen talvitakki, jommoista olisin halunnut sovittaa ja luultavasti olisin ostanutkin. Paitsi että paikallisen myymälän myyjä katsoi minua päästä varpaisiin ja totesi: ”Ei meillä ole noin isoja kokoja, mee Helsinkiin, siellä saattaa olla”. Just. En ehkä sit reissannut 150 km sen takin perässä…

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Millaiset nuo kengät on kävellä? Näyttää tosi himottavilta, mutta mietityttää hieman miten pärjäisin noin korkean ja kapean koron kanssa, kun olen tottunut kiila- tai muuten vaan tukevampiin korkoihin.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      niissä on melko paksu platopohja joten ovat tuon korkuisiksi korkkareiksi vallan hyvät kävellä. pohjat tosin on ihan helvetin liukkaat, joten kaipaavat kyllä ihan sulat tiet alleen.

      • Nimetön
        Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

        Kiitos tiedosta, pistänpä harkintaan! Kaapistani löytyy toistaiseksi vain yhdet arkiset ja asialliset korkonilkkurit, joten jollakin jujulla varustetut tapaukset voisi vielä itselleen oikeuttaa. O:)

        PS: Ainakaan minun silmään asu ei kyllä ole vielä härskiä lähelläkään, noita sääriä kehtaa vilautella vähän enemmänkin. Olen tosin päättänyt, että voin pitää lyhyttä hametta myös prätkäbootsien tai maihareiden kanssa; vaikka omat lihaksikkaat reiteni eivät todellakaan ole mitään gasellimallia – jos jonkun esteettinen silmä siitä kärsii niin voi voi.

        • Veera
          Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

          noi irtoais nyt asokselta todella halvalla. 39 £ kun normi hinta on ollut 150 £!

          • Nimetön
            Posted at 00:00h, 30 marraskuun

            Uuh! Millainen koko oli esim. Vagabondeihin verrattuna, kantsiiko ottaa pienempää/suurempaa/normikokoa?

          • Veera
            Posted at 00:00h, 30 marraskuun

            mulla on ihan koko UK 4 ja sitä mä useimmiten käytän. Eli aika normi koko. Ehkä jos vertaan sitä Vagabondin 37 kokoon, niin ihan aavistuksen verran pienempi pituuden puolesta. Mutta tämä on ihan vaan joku fiilis juttu.

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ei yhtään liian hutsahtava, kun yläosa on noin peittävä. Ja kyllä noita sääriä kelpaakin esitellä!

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Jestas mikä myyjä :O

    Ja mekko ei ole liian lyhyt. Mekko/hame on liian lyhyt vasta siinä vaiheessa kun perse näkyy, opetti äitini :p

  • Heini
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kerran liivikaupassa myyjä sanoi: ”On sulla kyllä isot ryntäät” ja haki isomman liivikoon. Vuosia episodin jälkeen kävin pienenennyttämässä ryntääni.

    Miten hääjärjestelyt etenee? Kerro hääjuttuja enemmän =)

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      hääjärjestelyt ei etene toistaiseksi vielä mitenkään, koska iski ahdistus päälle. 😛

      Ei naimisiin menoa kohtaan, vaan nimenomaan niitä häitä kohtaan. Ei siis toistaiseksi ole mitään kirjoitettavaa.

  • Eve
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voi hyvää päivää mikä kommentti! xD Toisaalta itse pidän tuollaisesta rehellisyydestä enemmän kuin jostain kömpelöstä ”niin no onhan sulla noita… KURVEJA tietyissä paikoissa enemmän”-kommenteista. Hei anteeks, mä TIEDÄN et mulla on paksut reidet! ;P

  • nasu86
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    ihana veera tuo asu on ihan täydellinen ja noita sun sääriä kelpaakin esitellä =)

    olipas törkee asiakaspalvelia….ei se ole hänen asiansa kommentoida asikastaan.

  • Lina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hei sun sääret on ihan helvetin hyvännäköset! Ja joo, ihan hetero olen 😀

  • Elsi-
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Olenkohan minä vielä jotenkin niin teini-ikäinen, että tuon mittainen helma ei tunnu säädyttömältä ollenkaan… 😀 Eli siis hyvältä näyttää!

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mun mielipide on se, että toi asu on vielä hyvännäköinen, ei härski, mutta hyvin lähellä rajaa. Käytännössä ei mekko ei voi olla yhtään lyhyempi olematta mauton.

    Valitettavan paljon näkee tuosta 20 cm lyhyempiä tunikoita (ennen kutsuttiin paidaksi), mitkä ei peitä yhtään mitään. Sitten kun ne vielä yhdistetään reilusti läpinäkyviin sukkahousuihin, niin ei tarvitse arvuutella, onko asu mauton.

  • jepa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ehkä istuessa vähän lyhyt? Mut mua jotenkin inhottaa tuollaiset hutsu- jutut, ei kai lyhyt helma kenestäkään hutsua tee? Varsinkin jotkut miehet luulee niin.

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hei, ei mitään hävettävää ! Itse vielä teini-ikäisenä en koe tota sun mekkoas mitenkään liian lyhyeks 🙂 päivittäin näkee ihmisiä joilla on pelkkä lantiolle yltävä paita + leggingsit, ja se jos mikä on kammottavaa !

    Mekko tuo sun jalat just hyvin esiin, ja nuo kengät vielä parantaa tilannetta, ei siis syytä nolostua. 🙂

  • IrmaG
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    On asiakaspalvelijalta todella epäammattimaista ja tökeröä käytöstä kommentoida asiakasta millään henkilöön käyvällä tavalla! Jos joku kommentoisi minulle vastaavalla tavalla antaisin paitsi kuulla kunniansa livenä, niin myös palautetta liikkeenjohdolle viivyttelemättä. Asiakaspalvelijalle tuskin maksetaan omien, kapeiden ja keskenkasvuisten mielipiteidensä esittelystä.

  • IrmaG
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    PS. Minusta tuo asu on aivan mahtava ja sinun näköisesi!

  • Ulrika
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mun mielstä helma on liian lyhyt silloin jos alkkarit/takapuoli vilkkuu, muuten liian lyhyttä hametta ei olekaan 🙂

    Tuli mieleen tuosta myyjän kommentista, että ehkä myyjä ei ajatellut reisien kokoa huonona asiana ja siksi sanoi kommentin ääneen? Toki asiakaspalvelijan pitäisi ymmärtää harkita sanojaan paremmin,koska jotkut voivat olla herkemipiä loukkaantumaan kuin sinä.

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihan on säädyllisen näköinen asu! Itse tykkään minareista kovasti, enkä koe olevani ”hutsu”.

    Mulla farkkujen ostamisessa ongelmana on juurikin paksut reidet, enkä olekaan pariin vuoteen farkuissa viihtynyt! Istuvaa mallia kun ei tahdo löytyä ei sit millään. Eilen kuitenkin myyjän avustuksella löysin upeat CK:n farkut, voi juma! Pyysin myyjältä apua ja viittasin paksuihin reisiini.

    Itse arvostan sitä, että myyjä ottaa huomioon asiakkaan yksilöllisyyden. Kunhan ei päivittele kovin arvostelevaan sävyyn! 🙂

    Kerran eräs kampaaja päivitteli kovaan ääneen hiusteni järkyttävää kuntoa ja leikkausta (=itse saksittu). Mutta en pahastunut siitäkään, koska kuontaloni tosiaan oli katastrofi ja tiedostin sen itsekin.

Post A Comment