Telkkari auki klo 20.00!

Muistaahan kaikki, että tänään on tiistai eli Muodin Huipulle -päivä! Itse olen silmä kovana seurannut joka ikisen jakson (paitsi viime viikkoisen jonka mun muru unohti ottaa mulle nauhalle!) ja yrittänyt muodostaa mielipidettä omasta suosikista. Vaikka tänä iltanan on luvassa jo yhdeksäs jakso, en edelleenkään tiedä kenen toivoisin voittavan sillä viimeisten viiden sakissa on edelleen kolme omaa lemppariani.

muodin_huipulle_veera-19

Tämän iltaisessa jaksossa Jussi, Harriet, Leni, Reta ja Linda joutuvat ottamaan palasia menneestä ja luomaan katseensa tulevaisuuteen. Itselläni on tätä kyseistä jaksoa kohtaan erityinen suhde siinä mielessä, että pääsin seuraamaan sen catwalk-kuvauksia paikan päälle. Illalla heti ohjelman jälkeen voittekin lukea Indiedaysin Muodin Huipulle -blogista minun kokemuksiani kulissien takaisista tunnelmista. Kuvamateriaaliakin on tarjolla runsain mitoin.

muodin_huipulle_veera-21

Postauksessani nähdään asujen ruotimisen lisäksi ainakin otteita erään kilpailijan lumoavista tanssitaidoista EDIT: (Kraah!!! Juuri ne mahtavat kuvat unohtuivat työkoneelle, enkä saakaan niitä postaukseen!! 😀 )  ja selvitetään, että miksi ihmeessä Jussi otti kuvassa näkyvän valohoidon jalkoväliinsä. Tähän epäilyttävään toimintaan saattoi osallistua myös jotkut tuomareista..

Mistä oikein oli kyse, se selviää Muodin Huipulle -blogista heti ohjelman jälkeen klo 21:00!


Tags:
3 Comments
  • Niina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Nuo on myös katsottavissa Mtv3 Katsomosta, jos viime viikkoinen jakso jäi näkemättä =)

  • Tiia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Itse joudun aina nauhoittamaan ja katsomaan hieman jälkeenpäin 😛

  • Hannukkaz
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Katoin Muodin Huipulle-sarjan ekan tuotantokauden joskus aikoja sitten, nyt olen taas innostunut sarjasta! Itselläni ei myöskään ole mitään haju akenen toivoisin voittavan, he ovat niin hyviä kaikki omalla tavallaan! 🙂

Post A Comment