Miehen vaatekaapilla

Yritin alunperin kaivella niittihameen kaveriksi rakasta vihreää Amorphis-paitaani, mutta sitä ei aamun kiireessä löytynyt. En kuitenkaan osannut päästää irti niittihame + bändipaita-ajatuksestani, joten hipsin murun vaatekaapille. Sitä ei todellakaan tapahdu usein, sillä kovinkaan moni miehekkeeni vaatteista ei odellakaan mahdu minulle. Onnekseni kuitenkin tämän päivän tarpeisiin passeli Sid Viciousin kuvalla varustettu teeppari ylsi yläruhoni ympäri.  Sidin violetti ja tennareiden pinkki passasivat vallan mukavasti yhteen ja kumosivat jälleen kerran minun ”pukeudun vain mustaan” -valani.

290411_asuB

Olen sanonut tämän jo kymmeniä kertoja, mutta menköön jälleen, minä en voi lakata rakastamasta tuota nahkarotsiani. Nyt kahden vuoden yhteisen taipaleen jälkeen se alkaa vihdoin oikein todenteolla muotoutua päälle. Nahkan lumoavasta pehmeydestä kertonee jotakin esimerkiksi se, että viimeksi tavatessani toisen siskoistani hän ei päästänyt minua irti halausotteestaan, vaan jäi maanisesti hivelemään rotsiani hokien samalla, että ”nahkatakkiorgasmi ooh..”. 😀

Selasin tänään kalenteria ja huomasin kauhukseni, että viimeisestä kampaajakäynnistä on jo lähes kolme kuukautta! (niin kuin mä nyt olisin tarvinnut kalenteria asian toteamiseen.. asian tila näkyi kyllä peilistäkin.) Pääsiäislomalla onneksi siskontyttö hieman siisti lähes Jaromir-mittaan venähtänyttä takatukkaa ja epäsiistiä korvanpäällystä, joten pystyn ehkä elämään ensi torstaihin saakka jolloin pääsen taas Maikun tuoliin.

Nämä lopunajat ennen kampaamokäyntiä kuluvat aina jo ihan tappiomielialla ja luovuttaneena. Tänään ”kampaus” syntyi niin, että suihkun jälkeen kuivasin tukan pyyhkeellä asetellen sen samalla pois naamalta. sitten annoin sen kuivua takkukasana paikoilleen ja tuuttasin läjän lakkaa päälle. Kampaa, harjaa tai edes viispiikkiistä ei siis kertaakaan juoksutettu letin läpi. Ei paljoa jaksa enää tämän karvakasan takia vaivautua, kun karmivalta näyttää kuitenkin. Mutta viikon päästä toivottavasti taas mieluinen tukka.

Nyt olis muuten niin hemmetisti juttuja ihan kielenpäällä, vai pitäisikö sanoa sormienpäissä, mutta missä ihmeen välissä ne kaikki ehtii tänne purkamaan?


Tags:
11 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvältä näyttää!!!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  So cool, so hot.

 • Laura
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mistä olet nahkatakkisi ostanut ja mihin hintaan? Kiinnostaa kovasti, koska itsellä on ollut haussa musta/ruskea nahkatakki jo pienen ikuisuuden, mutta aina niissä on jotain vikaa 😀 Oli se sitten väärä malli tai helmassa ja hihansuussa oleva ribbineulos (jota tunnutaan suosivan ihan liiaksi, yök). Haussa olisi juuri tuollainen simppeli, lyhyehkö, pehmeää nahkaa oleva (eikä yhtään sellainen ”koppura”) ja mahdollisesti biker-mallinen takki, joten kaikki vinkit täydellisestä nahkatakista otan ilolla vastaan 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   omani on ostettu kaksi vuotta sitten porin ratsulasta. Takki on merkkiä SAKI ja hintaa sillä oli jotain 250-270 e tienoilla jos oikein muistan…

   http://www.saki.se Sivuilta löytyy ainakin merkin suomen edustajan yhteystiedot, joten sieltä voi varmaan kysellä mikä olisi itseäsi lähin Sakia myyvä liike.

   Mun mielestä niilä on joka vuosi ollut mallistossa tuollaisia melko basic biker-rotseja.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kaunis kaunis kaunis olet!!!

 • Sirutuuli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Väriyhdistelmä on ihana! Samoin hiukset 🙂

  Miulla on kaksi tyyliblogia, joita seuraan ja toinen niistä on tämä siun 🙂 Ihan vasta löysin vahingossa ja jäin seuraamaan heti.

  Normaalisti seuraan siis käsityö- ja sisustusblogeja 🙂

 • käyttäjä-11858
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jätin viime Pääsiäisen ”helteiden” jälkeen peruukin kotiin. Sytojen jäljiltä n. 0,5 cm ”siili”. Oikeesti on ihanaa, kun ei tarvitse hiusten kanssa temppuilla,mutta lähipiiriä/työyhteisöä kävi sääliksi.

  Lähes kalju nainen tuntuu pelottavan kaikkia, reaktiot vaihtelivat katsekontaktin välttelystä reaktioon, ”en huomaa sinussa mitään muutosta”. Mutta ei se mitään, minä nautin siitä, että hiukset taas kasvavat:D Miehet ovat etuoikeutetussa asemassa tässäkin suhteessa, kaljuja miehiä pidetään ”kovina kundeina”.

  Pidän itsekin kaljuísta/siilitukkaisista miehistä, nam, mutta kalju nainen se vasta tosi kova jätkä on 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Olen itse aina ihaillut kaljua/siilitukkaa naisilla. nuorempana haaveilin itsein täyskaljusta, mutta se oli ainoa tyyliasia johon mamma sanoi vastalauseensa, joten tyydyin lyhyeen sänkeen. 😀

   Hiusten lähtö sairauden vuoksi on tietenkin se ikävämpi tapa kokeilla tuota hiustyyliä, mutta minusta on hienoa, että olet uskaltanut heittää peruukin nurkkaan. Tsemppiä tukan kasvatukseen!

 • kiira
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oletko ajatellut, että kasvattaisit vähän hiuksiasi? Minulla oli lyhyemmät hiukset vuosia sitten jonkin aikaa, mutta luovuin ”helppohoitoisesta” kampauksesta, kun huomasin käyttäväni joka päivä ainakin puoli tuntia tukan laittoon. Ja kampaajakertojen välillä kuontalo oli kertakaikkisen kamala.

  Pitkät hiukset saa aina kiinni, ellei niitä jaksa laittaa ja välillä menee puoli vuottakin ilman ainuttakaan kampaajakäyntiä. Jää aamuisin enemmän aikaa vaatteiden valintaan ja siistiin meikkiin!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   en ole ajatellut kasvattaa, sillä nimenomaan sellainen ”nämä nyt voi aina laittaa kiinni” -karvakasa on juurikin karmeinta mitä voin itselleni kuvitella. Itselläni tukan laittoon ei mene kauheasti aikaa lyhyistä malleista huolimatta. Koitetaan mun kampaajan kanssa aina keksiä sellainen malli joka toimii myös ilman hillitöntä puunaamista ja pörhentämistä. Mun pitäis vaan jaksaa käydä kampaajalla hieman useammin.

 • Tikkaritikkari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvältä näyttää, ja jos meillä miehen vaatekaapissa olis tuollainen paita niin nyysisin sen välittömästi ;D

  Tosin ostin sille itte reissutuliaisina yhden paidan, jonka lahjoitus kirvelee niin että… no, onneksi sain luvan lainailla ;D

Post A Comment