Nämä kengät minä ihan tosissaan tarvitsin!

Menin pöljä vuosi sitten ostamaan yhdet kompromissikorkkarit, etsiessäni mustia kaiken kanssa yhteensopivia avokkaita.Ne sitten jäivätkin kokonaa käyttämättä, kun en oikein tiedä kenen jaloilla olin niitä kaupassa sovittanut. Onneksi kenkaraukat saivat uuden rakastavan kodin serkkuni luota, joten eivät jääneet minun kaappiini muistuttamaan hutiostoksesta.

viauno4

Päätinkin sittemmin, että niin kovasti kuin kaappini mustia peruskorkoja kaipaakin, en enää tyytyisi mihinkään melko hyvään, vaan pitäisin seulan tiukkana ja odottaisin täysosumaa. Täällä blogissakin on usein vilahtanut viime syksynä löytämäni upeat Via Unon kirkkaanpunaiset paholaiset.

Liskojen lesti on ollut juurikin ihanteellinen omalle jalalleni ja ne kuuluvatkin ehdottomasti korkkareideni top 3 kaartiin. Siksi olinkin ehtinyt jo usein mielessäni haaveilemaan josko jostain tulisi vastaan samat kengät mustana täyttämään aukon kenkähyllyssäni.

viauno1

Ihan samoja ei sentään mistään ilmestynyt, mutta viime tiistaina muuten vaan Sokoksella poiketessani huomasin uusia Via Unoja kenkäosastolla ja pulssini kiihtyi jännityksestä. Täydellisen näköisiä, eleettömän tyylikkäitä mustia peep toe -avokkaita pöytä täynnä, mutta ei yksiäkään kolmeseiskoja! Pienen paniikin ja myyjän kanssa laatikoiden komppaamisen jälkeen yksi oman kokoinen pari kuitenkin vielä löytyi.

viauno3

Toiveeni eivät olleet olleet turhia. Lesti tuntui jotakuinkin identtiseltä punaisten kenkieni kanssa ja talven aikana usein liskoilla jo juhlineena tiesin kenkien olevan mukavat ja laadukkaat. Kauaa en joutunut ostopäätöstä siis tuumimaan. Kassan kautta 80 € köyhempänä, mutta onnellisena kotiin. Olin jopa niin innoissani, että en tajunnut käydä enää ees suunnitelmieni mukaan ruokakaupassa, vaan suunnistin vain suoraan kotiin. 😀

viauno2

Vietin eilen ensimmäistä iltaa ulkona ja pienta napakkuutta oli vielä havaittavissa, mutta se vaatinee vain hieman kotona tepastelua sukat korkkareihin sullottuna. Nahka antaa juuri tarvittavan verran periksi ja meillä on varmasti monia huimia juhlia edessämme!

Jos sitä nyt jo viimein muistaisi sen, että ei kannata tyytyä kompromisseihin, vaan odottaa sitä oikeaa. Etenkin kun on kyse vaatekaapin tukipilareista ja ajattomista klassikoista.


2 Comments
  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiitos suuresti tästä! Tuollaiset pienellä platolla olevat mustat korkkarit on ollut etsinnässä. Taidan käväistä vilkaisemassa 🙂

  • Hannukkaz
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ittekin ostin justiinsa perusmustat korkkarit näihin kevään juhliin, mulle sopivanlaiset löyty onneks Seppälästä 30 euron hintaan 🙂 Nyt ei tällä hetkellä olis kyllä ollu varaa yhtään kalliimpii ja mitä sitä miettimään kun jalkaa istu 😀

Post A Comment