I wanna really really really wanna zigazig ha

Välillä sitä aina miettii, että miksi ihmeessa olen säilönyt mm. rasiallisen lukioaikoina hamstraamiani erilaisia tukkapinnejä, karmeat megapohjalla varustetut klohmosaappaat ja vuonna -98 H&M:sta hankitun niittikäsilaukun. Mutta sitten yli vuosikymmen myöhemmin kaikelle tällekin löytyi vihdoin oikeutus, nostalgian täyteiset ysäribileet pomon kolmekymppisten kunniaksi!

90S2

90S1

Kananpersetukka pinneineen lähes juuri sellaisena kuin se oli vuonna -97 (silloin oli vielä rajumpi tupeeraus) ja ristikoru kuristamassa kaulaa. Tummat huultenrajaukset yhdistettynä vaaleaan kiiltoon ei sentään kuulunut ysärillä omaan habitukseeni, mutta nyt sitäkin piti vihdoin kokeilla.

Voin kertoa, että kolmen korttelin matka kaverin luo näissä tamineissa ja tällä ehostuksella oli varsinainen walk of shame.

Kekkereissä hupia revittiin yläasteaikaisten discohittien ja Singstar kiekumisen lisäksi mm. Suosikin etsintäkuulutuksista ja kysymyspalstoilta.

”Viking Gabriella 2.6.95 Sinä tummatukkainen poika verkkareissa ja valkoisessa paidassa. Muistatko kaksi tyttöä jotka hymyili sulle pelikoneiden vieressä. Mulla oli musta poolo ja siniset levikset. Jäit mieleeni, olis kiva tutustua paremmin. Kirjoittele jos kiinnostaa! Minttu”

”Dear proffa, mua on jo pitkään mietityttänyt yks biisi ja sen esittäjä. Biisin nimi on kait I love rock’n roll ja se oli Wayne’s world -leffassa. Kerro pliiz kaikki tuosta bändistä, oot ainoa toivoni!”

Oih, aika ennen Facebookia ja Googlea, kuinka vaivalloista ja söpöä! 😀


8 Comments
 • Anna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  A-I-V-A-N loistava!!! Ysäri rulez 4ever!!

 • K
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan huippu ysäri-lookki!

  Tuo Proffa-palsta on muuten edelleenkin olemassa, ainakin lehden nettisivuilla, ties vaikka ihan painetussa lehdessäkin. En kyllä oikein ymmärrä sen pointtia, koska kuten sanottu, niin tosiaan Googlekin on olemassa… Mutta ehkä siinä onkin joku jännitys-kerroin, että saa odotella ikuisuuksiin jonkun superhyvän biisin esittäjän mahdollista selviämistä tai muuta askarruttavaa JOS oma kysymys ylipäätään on valittu vastattavaksi seuraavaan painettuun lehtinumeroon 😀

 • Chenille
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  haa! Suosikki oli ysärinä paras! Just noi etsintäkuulutukset. Ne oli pakko aina lukee jos niis olis ollu itse. Olis hauska tietää onko kukaan löytäny tuon palstan ansiosta elämänsä rakkauden…=P

 • HeidiB
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siis ihan mahtavan hot ja hehkeä ysäribeibe 😀 Mulla ei koskaan ollut kananpersetukkaa (monella luokkakaverilla kyllä oli), mutta pinnejä kyllä löytyi. Teemabileet on kyllä ihan parhaita vaikka paikalle siirtyminen saattaa toisinaan tuottaa ongelmia 😉

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan mieletön! Tuli mieleen Aikakoneen Sani. Tähtikaaren taa taivaisiin.. =)

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihan mahtava asu! En kestä! Pakko laittaa BSB soimaan ja kaivaa kreppirauta esiin 😀

 • Merlie
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tsiisus. Tajusin juuri, että oon tukkani kanssa jämähtänyt hyvin pahasti ysäriin tai ainakin nyt, kun leikkasin polkkatukan. Takahiusten tupeeraus tekee musta varmaan lopulta kaljun. Pitänee varata aika kampaajalle…

  hana postaus ja ihana tyyli. 😀

 • jessi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Apua, jäätävät kengät!! 😀 Mulla ei sentään noin päheitä saappaita ollu, mutta baby bluet baby spice -plattaritennarit kyllä löytyi (löytyy varmaan varastosta edelleen), muistan kuinka onnellinen olinkaan ne saadessani!

  Myös mulla oli tollaset hiukset ysäriaikana, myös tän vuostuhannen alussa. Harmi vaan, että esim. mun rippikuva on ihan kauhee, tuollainen huulipuna ja luonnontaipuisat lyhyet hiukset ei näytä hyvältä. Kateellisena kattelen nykyisiä rippikoululaisia, kuinka cooleja niiden kuvat onkaan…

  Suosikin palstat oli mahtavia, taisin itekkin aikoinaan kysellä, minne osoitteeseen Leonardolle voi lähettää postia. Ja kirjeystäväpalstat: ”ps. Foto ois kiva. pps. Tutut älkää vaivautuko.”

  Voi noita aikoja!

Post A Comment