Tujaus konjakkia

Olin viime perjantaina taas pikaisella ”työ”reissulla Helsingissä ja tietäähän sen miten siinä käy.  Vaikka miten koittaisi kulkea vaan laput silmillä rautatie- tai bussiasemalta määränpäähänsä ja takaisin, niin aina se reissu tulee pelkkiä matkalippuja hintavammaksi. Arvaatte jo varmaan miten siinä taas kävi.

vagabond1

”minä ihan tästä pikaiesti kipaisen Kampin läpi, ihan kohta pitäis jo treffata Teemu Forumissa…jos nyt kuitenkin pikaisesti poikkean Vagabondilla ihan vaan katselemassa… mut hitto jos siellä on ne nauhalliset Korfut, niin toivottavasti ei oo omaa kokoo ettei tuu kiusausta..  äääh… mä melkein jo tiedän miten tässä saattaa käydä… menen silti.. Ai katsos, just oma koko hyllyssä.. ai hitto nää tuntuu hyvältä jalassa.. oo, näyttääpä ne hyvältä pillifarkkujen kans.. ja tää mun konjakin värinen laukkukin käy näihin ihan täydellisesti.. en kestä.. paljonkohan mulla on rahaa tilillä.. Hei, anteeksi saisinko sovittaa toisenkin jalan kenkää? Eikä.. en vaan kestä.. ihanat, täydelliset.. mulla ei olekaan vielä yksiäkään tän värisiä kenkiä.. ai jaa että viimeinen pari jäljellä.. ja just mun kokoa, pakko olla kohtaloa.. Joo mä otan nämä. Kiitti ja näkemiin!!”

vagabond_korfu3

vagabond_korfu4

vagabond_korfu6

vagabond_korfu5

vagabond2

Kengät olivat jo muutenkin lähes täydellisyyttä hipovat, mutta työreissulla oleva muru vielä viimeisteli onnellisuuteni, kun kuuli ostoksestani. Hän nimittäin lupautui maksamaan puolet kengistä, koska oli edellisenä iltana voittanut pokerissa tai missä lienee. Onneksi on sattunut rinnalle tuollainen mies, joka ei koskaan motkota mun kenkä- ja rättiostoksista. 😀

Vaikka seuraava kuva kertookin ehkä muuta, niin ihanat konjakki-Korfuni ovat ensimmäisen käyttökerran perusteella todella mukavat jalassa. Korko on juuri niin tukeva miltä se näyttääkin ja lesti on omalle jalalleni todella hyvä kuten Vagabondeissa yleensäkin. Perjantaina vaan sattui olemaan joku ihan käsitämätön turvotuspäivä, joten Manboyn keikalta yöllä kotiutuessa kintut näyttivät tältä.

jalat_korfu

Nauhoja vois varmaan ihan hitusen löysätä… 😀

Nyt on pakko mennä tiskaamaan loppuun.. Nim. ”en päässyt aamulla suihkuun, koska kylpyamme oli täynnä tiskiä”.  Joo mä tiedän mulla on tällä kertaa hieman outo tiskausmetodi….  😀


Tags:
13 Comments
 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  niin ihanat kengät oot taas löytäny <3

 • miia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kääk, en kestä!! 😀 Oon katellu noita kenkiä ”sillä silmällä” jo monta kertaa ja käyny kokeilemassakin.. Mutta en oo vielä raskinu ostaa. Ja jos päättäisinki ostaa niin miten osaan päättää mitkä noista korfuista otan?? Niitä taitaa olla kolmet vähän erilaiset.. Just ostin kyllä kalliin takin ja vannoin ettei mitään enää piiitkään aikaan mutta toisaalta ku kyllä mä ehkä tarvisin vielä korkkarit.. 🙂 Just tommosten mentävä aukko on kenkähyllyssä ihan varmasti…

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei kuvaa asun kanssa pliiiis… Moon kuolannu noita, mut en oo uskaltanu mennä sovittamaan, sen ku tietää mitä voi tapahtua…

 • Maizu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi herkulliset tapaukset :> Laitaha joku kerta kuvaa kun ne on vielä jalassaki 😀

 • Tuuli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi mitkä herkut!!!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  tää on toinen kerta kun koskaan kommentoin yhtäkään blogia mut toi alku sai mut naurahtamaan ääneen 😀

 • Chenille
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Anteeksi, jos olivat jalat kipeät tuon keikan jälkeen, mutta meinasin tippua tuolilta kun hihittelin tuota kuvaa. Niin hassut merkinnät ovat jättäneet. =D

  ”pokerissa tai missälie” ihana!

 • gogg
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siis mä en kestä, sä oot ihana ja hei- miks meillä ei oo kylpyammetta, jossa tiskata *naurahdin ääneen*? Kuvatodisteita, mikäli oikeasti tiskaat kylpyammeessa:D:D. Hauskan kuuloista.

 • Josha
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siis noi kengät on niin ihanat ! Itekin oon himoinnu noita jo jonkin aikaa, ehkä joskus on oikeesti mentävä ja ostettava.. 🙂 Ja toi tekstikin oli kyllä hauska, ei mikään perus ostin-tuossa-kengät-postaus 😀

 • Hannukkaz
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan mahtavat kengät! Noita et todellakaan olis voinu ees harkita jättäväs kauppaa! :))

  – Hannavee

  http://likoorikahvi.blogspot.com

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi, mulla on noiden kenkien siskot ja kirjoitinpa melko samantyylisen postauksenkin niistä aikoinaan:

  http://nooranoma.blogspot.com/2011/04/rakkautta-ensi-silmayksella.html

  Aiheuttavat selkeästi voimakkaita tunteita 😀 Ja niin hyvät jalassa <3 viimeksi viime lauantaiyönä testattu.

 • Marika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Törkeen ihanat kengät! Samaisessa kauppaliikkeessä kävin niitä ihailemassa Helsingin reissullani, mutta pettymys ol valtv, kun kuulin, että kokoani ei valmisteta, loppuu muistaakseni numeroon 39.. itku ja hammastenkiristys!

 • Eve
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  *HUOKAUS!!!* Voi herranjumala miten täydelliset kengät! Väri, korko, peep-toe, kaikki! God damn you, Vagabond! x)

Post A Comment