Äkillinen kasvupyrähdys

Jatkan vielä tätä uusilla kengilläni lesottamista, tällä kertaa ihan oiken ulospäässeen asun muodossa. Eilen illalla tosiaan muru palasi vajaan parin viikon työreissulta ja kun hän oli saanut kannettua kassinsa sisälle, niin kiidettiinkiin jo yhdessä ulos ovesta. Määräänpäänä oli läheinen kuppila nimeltä Kulttuurikulma jossa möykkäsi tänä vuonna 3o- vuotista taivaltaan juhlistava punklegenda Appendix, jossa ystävämme soittaa rumpuja.

Mä en omissa vetimissäni ehkä ihan ollut samaa maata farkkuliiveihin ja Bändipaitoihin pukeutuneiden Appendix-fanien kanssa. 😀

02062011

Ihananmahtavankäsittämättömänupeat Korfut saivat kaverikseen suureen suosiooni nousseet törkeän lyhyet farkkushortsit, tuubitopin, lyhyen ohkaisen jakun (Just kun mä niin kovasti esitin mielipiteeni Gina Tricotin polyester-lumpuista, niin enkö mä sitten heti mustan perustopin ostoreissulla sortunut yhteen sellaiseen hinnalla 4,90 €. Hävettää ihan oma selkärangattomuus, mutta toivon, että tuosta lyhyestä jakunretaleesta olisi iloa edes sen vitosen edestä.) ja pääsiäisenä kotoa löytyneen Afrikka-laukun. Hätäisesti parissa minuutissa koottu asu olikin sitten ilokseni todella mieleinen ja korkeiden korkojen ja lyhyiden lahkeiden ansiosta tunsin itseni harvinaisen pitkäksi. Tätä havaintoa saattoi kyllä edesauttaa, että sen tehdessäni muru seisoi vieressäni normaalia ryhdittömämmin ollen useamman sentin kasassa. Mutta minä yritin kyllä tiukasti väittää, että oikeasti se, että olisin yltänyt pussaamaan murun nenänpäätä vaikeuksitta johtui vain ja ainoastaan minun kengistäni ja taianomaisesti pidentyneistä sääristäni. 😀

Kovasti muuten mietin voisinko kehitellä jotain saman tyyppistä yhdeksi asuksi myös ensiviikon lehtikuvauksia varten.. Mitäs sanotte? Ainakin nuo kengät pääsevät johonkin asuun se on varma!

afrikka_laukku

Tajusin muuten vasta eilen baarissa tuon veskan ollessa pöydällä, että sehän irvistelee mulle! Enkä oo ees tehnyt sille mitään pahaa.


5 Comments
 • SaraJana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  UPEA! Ei voi muuta sanoa. 🙂 Ehdottomasti mukaan lehtijuttuun!

 • tuuli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvä asu!!!

 • Jenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Toiset ne vaan kerta toisensa jälkeen onnistuu näyttämään hyviltä 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nyt on kyllä aika lyhyt lahje .. menee minulla nega-osastoon :/

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana tuo jakku! Tulisi kyllä itsellekin tarpeeseen, ja vielä kun osaisi yhdistellä sen jotenkin kivasti. 🙂

  On nuo kengät vaan kivat. 🙂

Post A Comment