We can do it!

Terkut täältä työmaalta! Meneillään on hengähdystauko ennen kuin ovesta astelee seurava valkolakki ikuistettavaksi. Tekemistä riittää kyllä tuhannesti kuvausten väliinkin, mutta varastin silti töiltäni muutaman minuutin kuvatakseni myös itseni.

Saadessani keväällä nuo Swedish Hasbeens for H&M sandaalit, mietiskelin hieman epävarmana, että mahtaako niille herttaisen tyttömäisyytensä vuoksi löytyä  käyttöä. Yhdistin kengät vahvasti sellaiseen hippeilyyn ja kukkamekkoiluun enkä oikein nähnyt itseäni mielikuvieni mukaisissa asuissa. En kuitenkaan heti alkanut kyselemään kavereilta uutta kotia kengille, vaan päätin antaa niille mahdollisuuden ja jätin ne näkyville odottelemaan inspiraatiota ja sopivaa hetkeä. Ja tänä aamuna se hetki sitten tuli.

pyykkimuijaB

Kuten olen jo usein aiemminkin maininnut, minulle on töihin pukeutuessa tärkeintä mukavuus. Vaatteissa on voitava kykkiä, kiipeillä, kontata, ryömiä, hyppiä ja tanssia. Ai niin, on niissä kaiken tuon lisäksi pystyttävä vielä kuvaamaankin. Niinpä kiskoin ammulla päälleni kesän ehdottomat mukavuusfarkkuni jotka ilokseni mahtuivat talven kaapissa piileskelyn jälkeen edelleen päälle ja seuraksi mustan perus t-paidan. Katsoessani tässä vaiheessa peiliin tuumasin, että enpä olisi juuri mielikuvituksettomampia ja tylsempiä vaatteita niskaani kiskoa. 😛

Koska mikään keskittymistä ja räpylöiden tarkkaa koordinaatioita vaativa tukanlaitto ei tullut kysymykseenkään siinä seitsemän jälkeen aamulla, päädyin kahlitsemaan kurittomana silmille valuvat karvani helposti huivilla. Ja tuosta pirtsakasta huivista se ajatus sitten lähti. Tajusin, että mitkään muut kenkäni eivät sopisi yhtä hyvin pyykkimuija-lookkiini kuin retroa henkäilevät puukkarit!

Punaisten yksityiskohtien avulla tylsyys muuttuikin omassa silmissäni varsin pirtsakaksi kokonaisuudeksi jossa kengät ja huivi saavat lähes unohtamaan kaiken niiden välissä sijaitsevan tylsän ja asu sai teeman kuin vahingossa. Me likes!

hasbeensB

Taas yksi oma epäileväinen ennakkoluulo siis kumottu, ja sandaalit löysivät paikkansa talossa!


Tags:
,
10 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Yes you can do it! and you did! 🙂 Aivan ihana asu!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Miten onnistutkin saamaan aina tylsästä asusta niin loistavia kokonaisuuksia? Kertakaikkisen ihana yhdistelmä. 🙂

 • Maizu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Toimivaa asukokonaisuutta ja eka kuvassa vallan ihana hymy 🙂

 • Eve
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Less is more, ihanan selkeä kokonaisuus väripilkkuineen.

  Kyllä meinas itku päästä kun ekan kerran otin selvää ns. aitojen hasbeensien hinnan (*kyynel*), mutta HIP HURRAA JA KIITOS H&M, vajaa neljä kymppiä sopi meikäläisenkin budjettiin ja näin ollen adoptoin valkoiset söpöläiset (http://www.hm.com/fi/product/81644?article=81644-A#article=81644-B) 🙂 <3 Me happy long time <3

  • Brandie
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   I can’t believe you’re not pliynag with me–that was so helpful.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Just hyvä!

 • ankva
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tää on ihan miun suosikki asukokonaisuuksia kaikessa yksinkertaisuudessaan 🙂 Sopis varmaan miulekkin

 • Tuulis
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moi, muistelen että hommasit GT:sta pellavaisia t-paitoja. Jos haikailee vieläkin edullisemin pellavaisia t-paitoja, niitä löytyy myös H&M:n nettikaupasta. Laadusta en itse vielä osaa sanoa, kun ovat vasta tilauksessa, hinta ei ainakaan päätä huimaa, ovat vielä alessa 😉 http://www.hm.com/fi/product/83298?article=83298-D

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei, mistä löytyy tuollaiset mukavuusfarkut? Täällä yksi löllerömahainen kaipaa tarpeeksi lököjä farkkuja 🙂

  Ja kiva asukokonaisuus!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kyseiset farkut on ostettu pari vuotta sitten Lindexistä. Ihan samoja siis tuskin löytyy, mutta itse olen kyllä usein löytänyt sieltä kivoja farkkuja

Post A Comment