Aurinko armas

Moiii!!! Arvatkaa mikä alkoi tänään? L-O-M-A!!! 3 viikkoa aikaa ihan vaan ihanalle itselleni ja ystäville. Mä aloitin heti ottamaan rennosti, ehkä vähän turhankin. Ence nimittäin tulee reilun tunnin  päästä mua hakemaan enkä mä oo vieläkään pakannut, vaan sen puuhan sijaan rentoilen tässä sohvalla. Hyvä meininkin ettenkö sanoisi. Illalla töiden jälkeen nautitut lomanaloitusiiderit vähän muistuttaa päässä itsestään, mut sekin on vaan muistutus siitä, että ei tarvii mennä töihin. Eli kaikin puolin aika jees fiilis.

Sunny Beachille on luvattu aurinkoa koko viikoksi ilman häiritseviä pilvenhattaroita ja lämpötilan pitäis olla sopivasti jossain 25 tuntumassa. Laukkuun taitaa siis eksyä bikinit, läpsyt, farkkushortsit, mekko, passi ja hammasharja. Ei kai sitä juuri muuta tarvitse.

 

Hiiripupumarakatti oli tehnyt minulle päiväkodissa hienon auringon.

 

Jos jollain tulee kauhea ikävä mua  loman aikana, niin kannattaa vilkuilla Iltalehden tällä viikolla ilmestyvää Ilona-liitettä. Sieltä saattaa löytyä vähän luettavaa ja katseltavaa. Ainakin mun muistikuvan mukaan se oli tän viikon lehti missä jutun pitäis olla. En mene ihan takuuseen, mut vilkaiskaa ihmeessä jos tulee lehti vastaan.

Mut nyt pidemmittä löpinöittä sen matkalaukun kimppuun! Näin kyllä itseasiassa unta missä lähdin tuonne reissuun kamppeet muovikassiin pakattuna ja Ence ihmetteli että ”kylläpäs sä pärjäät vähällä tavaralla”. Mut ehkä mä nyt kuitenkin otan mukaan mun söpön Kiplingin lentolaukun.

Ihanaa juhannusviikkoa kaikille!!!


Tags:
6 Comments
 • Jenna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nauti lomasta täysin siemauksin! Tuommoinen arjesta irtiotto heti loman alkaessa kuullostaa ihanalle 🙂 Nimim. loma ehkä 2020 😛

 • Hanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oikein mukavaa matkaa! (:

  Musta tässä hiljattain tullut blogisi tiivis lueskelija ja ihan sattumalta löysinkin googlesta, kun oli jotain sanoja hakusanassani. 😀

 • Sofia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mahtavaa, satakuntalainen muotibloggaaja! Täytyy ehdottomasti alkaa seuraamaan. 🙂

 • Tiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen blogisi ihan uusi lukija, päädyin tänne Magicpoksin kautta.

  Enkä ollut lukenut tätä postausta kun Ilonan avasin mutta hetipä sinut tunnistin 🙂

 • Siiri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei! Luin sinusta Iltalehden Ilona-liitteestä! Teit todella positiivisen vaikutelman, joten tulin tänne blogiinkin. 🙂

  Minusta on MAHTAVAA, että vielä on joku, joka on tyytyväinen omaan itseensä! Sinä ja kaltaisesi ovat niitä, jotka saavat toiminnallaan (toivottavasti!) vaateketjut miettimään asioita asiakaslähtöisesti! Eli siis kuinka suunnitella vaatteita myös niille, jotka eivät ole kokoa 36.

  Juuri tänään olin vaateostoksilla ja ilokseni huomasin, että muutamillakin vaateketjuilla on ihan alusvaatteita myöten isojakin kokoja. Oli esim. rintaliiviosastolla G-kuppiin asti (H&M:llä). Tietenkään en osaa sanoa (itse olen b-kuppinen) että kuinka hyviä nuo liivit ovat, mutta minun nuoruuteeni verrattuna on ainakin positiivista se, että niitä ylipäätään ON! Kun itse olin teini, niin kaupoissa ei kertakaikkiaan ollut mitään D-kuppia isompaa. Ja ne isommat kuppikoot olivat jotain isoäitimallia! Muodokas luokkakaverinikin joutui teettämään/ostamaan kaukana olevasta erikoisliikkeestä itselleen alusvaatteita!

  Olet kaunis ja sisukas, toivottavasti pysyt blogimaailmassa pitkään!

 • Veera
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  heii!! kiitos kaikille kivoista kommenteista! hienoa, etta jotkut teista loysivat itsensa tanne Ilonan-jutun innostamana. 🙂

  Blogissa viela hetken aikaa hiljaiseloa, mutta juttu jatkuu taas kun palaan kotimaahan.

Post A Comment