Asuja huonosti pakatun laukun syövereistä

En tiedä mitä muutaman viime vuoden aikana on tapahtunut, mutta entisestä viikkoja etukäteen pakkauslistoja laatineesta stressaajasta on kuoriutunut puolituntia ennen lähtöä epämääräisiä kamoja laukkuun nakkeleva säntäilijä. Bulgariaan lähtiessä Ence ilmoitti Facebookissa olevansa jo valmis ennen tunnin päästä häämöttävää lähtöä, kun minä vasta makasin kylpytakki päällä sohvalla, laukun maatessa typötyhjänä makuuhuoneessa. No sen edestään löytää jne.. Tai paremminkin, mitään et matkalaukustasi löydä, kun saavut perille kohteeseen.

En minä nyt sentään alasti joutunut reissussa sinkoilemaan, mutta järkevämminkin olisi voinut pikkuisen kassinsa täyttää, niin ei olisi ihan niin pahasti päässyt pukeutuminen viikon aikana tympimään. Muutenkaan tuo hellepukeutuminen ei ole oikein mun juttu ja sitten kun unohtaa muutaman tärkeän lempparijutun vielä kotiin, niin ei kun paranee. Tässä kuitenkin muutamia helteisen Sunny Beach -viikon asuja + viimeisenä tämän päivän aleshoppailu ja mökkeily -vaatteet.

Burgasiin kävin tutustumassa köyhän naisen playsuitissa, eli tuubitoppi yhdistettynä rentopihin Nanson shortseihin. Tukkakriisi oli (ja on edelleen) ihan järkyttävä ja se olikin koko viikon ajan ihan täysin lomalla kuten minäkin. Enceltä lainattu kukkanen kuitenkin hieman onnistui hämäämään asian tilaa. Laukkuna toimi koko reissun ajan  vuoksi CK Jeansin olkalaukku joka ei tietenkään sopinut yhteen oikeasti minkään kanssa, mutta vakikoitui mukaan käytännöllisyytensä ja helppoutensa vuoksi.

Ensimmäinen Bar Crawl -ilta meni tutusti mustissa maustettuna pari viikkoa sitten KappAhlista löytyneellä oranssilla huivilla, josta on tullut ehdoton kesälemppari. BAr Crawlista sen verran, että kyseessä oli siis sellainen koko illan kestänyt järjestetty baarikierros lähes parinsadan muun tyypin kanssa. Hintaa lystillä oli n. viisi euroa ja se sisälsi juoman kuudessa baarissa ja sisäänpääsyn pariin yökerhoon. Illan aikana ehdittiin kokea niin vaahto- kuin allasbileetkin. Tästä kenties lisää myöhemmin kuvien kera, mutta voin sanoa, että kaikessa sekopäisyydessään Bar Crawl oli mitä oivallisin tapa tutustua uusiin ihmisiin.

Mitäs minä pari viikkoa sitten lausuinkaan tuosta oranssista? Että voisiko tässä olla uusi lempiväri… alkaa pahasti näyttämään siltä, että kyllä se taitaa olla. Viimeisten viikkojen aikana vaatekaappiini on nimittäin löytänyt tiensä ainakin kolme oranssia toppia/t-paitaa, yksi oransii silkkipaita, oranssi huivi ja oranssit housut. Mulla on tällaisten asioiden suhteen olemassa vain joko On tai Off -vaihde, ei mitään siltä väliltä.

H&M:lta saadut Swedish Hasbeensit ovat todella kapeaa mallia ja parin käyttökerran jälkeen aloin jo epäillä niiden sopivuutta itselleni. Älysin kuitenkin viettää kotona pienen hetken niin, että laitoin puukkarit jalkaan märkien sukkien kera ja sehän toimi! Nyt sandaalit ovat jalassa suunnattoman mukavat ja siksi kelpåasivat mukaan myös reissuun.

Toinen tämän kesän villityksistä on omalla kohdallani ollut ehdottomasti pellava t-paidat. Gina Tricotin versioiden lisäksi (näin niitä tiistaina puolella hinnalla Itäkeskuksen Ginassa!!) Elloksen alesta löytyi tuollaisella solmittavalla helmalla varustettuja pellavateeppareita useammassakin värissä. Omaan kaappiini hankin pinkin, tuon puuterisoosan ja siniharmaan. Loistavia kaikki, suosittelen.

Reissun parhaiksi kengiksi ossoittautuivat ehdottomasti nuo viime kesänä huuto.netistä hankkimani Vagabondin sandaalit, joilla jaksoi tassutella päivästä toiseen. Ennen reissua onnistuin sopivasti bongaamaan samat sandaalit huutiksesta ruskeana, pronssin värisillä niiteillä vain kerran käytettynä parilla kympillä ja voitte arvata mahtoivatko myös ne muuttaa luokseni. 😀

Loman tärkeimmät kamppeet kuitenkin muistin onneksi pakata mukaan. Bikinit tai uimapuku nimittäin pääsivät päälle useamman kerran päivässä. Epätoivoisista etsinnöistä huolimatta uusia bikineitä ei minulle löytynyt , joten kokouikkarin, vaihtoalaosien ja yhden biksuyläosan varassa olin koko viikon. Yhden itselleni sopiovan yläosan löysin, mutta en oikein innostunut sen kimaltelevista kukkasista. 😛

Ja tänään lomatursas on näyttänyt sitten tältä. Tuubitoppeihin viimeaikoina kovasti rakastuneena, oli pakko ostaa tuo oranssi toppi Onlysta ennen Wieniin lähtöä. Uusi suosikki epäsymmetrinen hame puolestaan löytyi Ellokselta hurjaan 7 € hintaan.

Kuten kuvasta kenties voi päätelläkin, niin biitsit ja kaupunginhumut vaihtuivat täksi illaksi rauhalliseen mökkeilyyn. Seurana minulla on ylellisesti kolme miestä. Hetki sitten minä luin rauhassa uutta Trendiä ja sillä välin äijät grillasivat maittavan illallisen. Sillä välin kun minä taas olen blogannut, on urokset hoitaneet saunan tulille. Tätä minä kutsuisin lomailuksi.

Pienenä yksityiskohtana muuten mainittakoon, että tämä ystäviemme mökki on sama paikka, missä ja minä ja muruni tapasimme vappuna lähes 10 vuotta sitten. En ole itse käynyt täällä sen jälkeen, joten aika nostalgiset on fiilikset! 🙂


8 Comments
  • nasu86
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    kiva postaus tykkäsin värsinkin tuosta pellava t-paita kuvasta ja tuosta viimisestä….sulla on ainakin parempi kesä garderoobi kuin mulla =) joka kesä tajuan näitten ihanien tuskahikipäivien saattelemana että en omista tarpeeksi helle keleihin sopivia vaate kappaleita…jos sitte ens kesänä =D

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      jotenkin se hellekamppeiden hankkiminen vaan tuntuu olevan aina yhtä karmivaa, kun sopivia kivoja mekkoja ym ei tunnu millään löytyvän. 😛

  • Mimusi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mistä nuo farkkushortsit olikaan, vai oliko jopa itse tehdyt? KÄÄK! Mä lähden huomenna espanjaan eikä mulla oo oikein mitään puettavaa, pakko varmaan lähteä vielä tutkimaan aleja, mutta ku vaatekoko on 46-48 niin ei mikään meinaa mahtua päälle 🙁

    Löytyis edes tuubitoppeja jostain että sais vähä väriä iholle jos/kun alaosat on pitkiä.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Lindexistä olen löytänyt nuo harmaat ja monet muutkin kivat farkkushortsit.

      Ja esim. tuo oranssi tuubitoppi on tosiaan Onlyn ja niitä oli myös ainakin mustana, valkoisena ja muissakin väreissä. HInta n. kympin luokkaa ja suurin koko tuo itsellänikin oleva XL.

  • Misty
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sullahan oli nättejä vaatteita mukana! Saitko yhtään rentouduttua lomalla?

    Itse en tykkää ollenkaan helteistä enkä myöskään tunnu löytävän masulleni sopivia kesävaatteita. Kunpa joku muuten keksisi ratkaisun tissevien naisten tissienalushikeen =D

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      oletko kokeillut talkkia tuohon tissihikeen? Itse käytän talkkia rintojen alla näin kesäkuumilla ja se auttaa ainakin jonkin aikaa tuohon hikoiluun.

      • Misty
        Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

        Kiitos vinkistä! Pitää kokeilla heti huomenna.

  • Marja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Punaiset puukkarit, paita ja juoma. VAU! Olet kaunis!

Post A Comment