Kaimalla kävi munkki

Kiitokset kaikille video-postaus ajatuksiaan kertoneille. Itseni lailla useimmat teistä sanoivat selkeän ein pitkäveteisille yhdessä paikassa kuvatuille höpinöille. Kannatusta puolestaan tuntuivat saavan erilaiset hius- ja meikkivideot ja erityisesti valokuvausaiheisia ja työtäni sivuavia videoita kannatettiin. Myös asunnon esittely videomuodossa sai ääniä. Tämä onkin sikäli ajankohtainen asia, että meillä on tässä syksyn aikana muutto edessä, joten kotiaihe voi olla muutenkin vähän tapetilla, kun alan pitkästä aikaa ankarasti pohtimaan sisustusjuttuja.

Moni painotti videoiden lyhyttä kestoa ja mielenkiintoista ja vaihtelevaa leikkausta. Näitä kannatan ehdottomasti itsekin. Itse olen ajatellut lähinnä sellaisia muutaman kymmenen sekunnin max minuutin pätkiä. Tarkoitus on, että vaikka videoita päätyisinkin blogiin välillä tekemään, niin pääpaino olisi silti aina mieluummin kirjoitetussa tekstissä ja videot olisivat enemminkin lisämateriaalia.

Pistän kaikki sananne muistiin ja ideat muhimaan. Kyllä sitä varmaan jossain määrin täytyy videotouhuja ainakin testailla ja katsoa millaista palautetta sitten tulee. Pitää vaan hieman taas herätellä noita vuosia käyttämättä olleita vähäisiä editointitaitoja ja treenailla ennen kuin alan mitään julkaisemaan. 😀 🙂

Palkinnon arvonnassa onnettarena toimi taas aina yhtä lahjomaton True Random number generator.

19. kommentin jättäjä oli nim. Veerra! Hänelle siis lähtee Adoben Photoshop Elements 9 + Premiere Elements 9 -paketti.  Paljon onnea!

Ehdinkin jo saada häneen yhteyden ja neito tuntuikin olevan kovasti onnellinen voitostaan. ”APUAA MITÄÄ!? 😀 mä en koskaa voita mitäääää! Kuin siistiä!”, oli voittajan kommentti ilouutiseen. 🙂


1 Comment
  • veerra
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hahaha oon vieläki ihan fiiliksissä 😀 piti soitella kaikki äitit ja isit ja kaikki kaverit läpi, ”arvatkaa mitä mä voitin!!!!?” :DD

Post A Comment