Kannatti pukeutua

Olin tässä jo hetken ajatellut, etten hanki yhtään purkkia tai purnukkaa enää tässä muuton alla, vaan koittaisin käyttää kosmetiikkatuotteiden jämiä loppuun jotta uuteen kotiin olisi kannettavana edes pari törppöä vähemmän. Mutta kuinkas sitten kävikään..

Sain heinäkuun alussa sähköpostia, että yllä näkyvä pyykkimuija-asuni oli yksi Indiedays Lookbookin kesäkuun palkituista lookeista. Minun lähes vahingossa tylsästä kengillä ja huivilla pirtsakaksi muuttunut työasuni kirvoittivat tuomaristolta seuraavanlaisen luonnehdinnan ja perustelun miksi olin palkinnon arvoinen:

”Raikas, 50-lukua henkivä look! Fiftarityyli ei mene koskaan pois muodista ja tässä asussa on hauskalla tavalla ripaus sekä menneiden vuosikymmenten inspiraatiota että tätä hetkeä. Päähän kietaistu huivi on kuin suoraan Moschinon kevään näytöslavalta.”

Ja kuinka tämä asu ja kunniamaininta sitten liittyi alussa mainitsemiini kosmetiikkatuotteisiin? No siten, että sain palkinnoksi 100 € lahjakortin Sokos Kauneuden Verkkokauppaan ja se oli käytettävä heinäkuun loppuun mennessä. Ja voitte arvata miten siinä käy kun olis ilmaista rahaa mitä törsätä, niin silloin ei just tarvii mitään.

Mulle erilaiset lahjakortit varmistaa aina sen, etten pitkään aikaan löydä mitään kaupasta johon sitä kredittiä olisi. Vilan lahjakortti homehtui lompakossa lähes vuoden, samoin satasen hölvääminen Vero Modaan oli ihan työn takana ja kakssataa Seppälään on kuukausien yrityksen jälkeen vasta puolivälissä. Tenkkapoo meinas tulla tämänkin kosmetiikka-satasen kanssa. Voitteko uskoa, että mulla oli hankaluuksia keksiä ostettavaa? 😀

Muutaman illan pähkäilyn jälkeen sain kuitenkin tämän positiivisen ongelman ratkottua ja tänään, alle kaksi vuorokautta tilauksen teon jälkeen saapui paketti joka sisälsi kaiken kuvassa olevan ja vähän muutakin.

Keksin kolme sellaista kosmetiikatuotetta joita tarvitsin, mutta en vielä omistanut.

 • Trindin kynsienkovettaja tulee tällaiselle pehmokynnelle todella tarpeeseen. Toivottavasti muistan käyttää sitä riittävän usein, että siitä olisi hyötyä. Olisi hieno saada kynnet kasvamaan edes hieman ilman, että ne ovat kuin taipuisaa ja liuskoittuvaa kumia.
 • Ehkäpä We Care Iconin tummanruskea kulmakynä kulkisi meikkipussissani kakkumaista kulmaväriä ja erillistä sivellintä paremmin ja muistaisin joskus jopa piirtää ne yläkulmista puuttuvat karvat naamaani.
 • Siitä huolimatta, että kylppärini on täynnä firmoilta saatuja shampoita, piti hankkia vielä yksi lisää. Lyhyt tukka vaatii toisinaan sellaiset määrät erilaisia muotoilutuotteita, että pesuun ei normaalit shampoot riitä, vaan hiukset on toisinaan kuurattava syväpuhdistavalla tuotteella. Tilasin kokeiluun Four Reasonsin Deep Cleanse Shampoon johon valinta osui lähinnä kivan näköisen purkin takia. 😀

Noiden ennestään puuttuneiden tuotteiden lisäksi nakkelin ostoskoriin kaikenlaista jokapäiväisessä käytössä kuluvaa kosmetiikkaa kuten meikinpesuaineen, kasvoveden, meikinpuhdistusliinoja, deodoranttia ja ripsivärin. Ja kun satanen ei siltikään meinnnut millään loppua, täydensin hieman myös murun kosmetiikkahyllyä L’oreal men expert sarjan puhdistusaineella ja kosteusvoiteella.

Ja jottei nyt ihan pelkäksi tarpeellisen tavaran tilaamiseksi menisi, niin viimeiset rahat hölväsin pariin ihanaan luomiväripalettiin joita en todellakaan olisi tarvinnut, mutta teki vaan mieli. Isadoran kausipaletti Khaki Bronze paketissa jo saapuikin, mutta jälkitoimitukseen jäi vielä yksi L ’orealin trio jonka väriä en taida edes muistaa. Tuleepahan yllärinä sitten joku päivä. 😀

Melkoisen purkkien paljouden siis sain satasella. Ei taas hetkeen tarvitse vaivautua kauppaan kosmetiikan perässä. Kannatti siis pukeutua pyykkimuijaksi!

Muut kesäkuun palkitut lookit voitte käydä tsekkaamassa TÄÄLTÄ.

http://lookbook.indiedays.com/

8 Comments
 • suvi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  hei seppälän lahjakortit käy myös stokkalle!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   häh!? ai käy vai? Miksen oo tota tiennyt ennen?! Olisin kai nyt keksinyt kahdelle sadalle käyttöä stockalla!!! No onneks on vielä satanen.

   • suvi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    ainakin mun lahjakortit on käyny stokkalle ja akateemiseen 🙂 siellä kortin takana lukee pienellä

    • Veera
     Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

     no voi ruma sana! Mitäpä sitä nyt pieniä ptränttejä lukemaan… 😀

 • Sagu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ostin tänään ton Isadoran paletin, ja voi ihastus!

 • Reeta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Niin ku seppälähän siis kuuluu samaan ketjuun stockan kanssa. 🙂

 • Marita
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jos toi luomiväri jää käyttämättä, niin tiedät osoitteen…

 • imlacking
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla on tuo Trind nail repair, mutta sen käyttö on nyt hieman jäänyt. Ainakin aluksi tuntui ihan toimivalta.

Post A Comment