Onnistunut Ale-ansan väistö

Siinä on minunlaisellani naisella itsehillinnän kanssa painimista, kun sähköpostiin tipahtelee vähän väliä infoa milloin minkäkin puljun alennusmyynneistä. Tänään oli vuorossa Vagabond joka muistutteli verkkokauppansa loppualeista.Pitihän ne läpi selata, mutta onneksi siellä ei ollut mitään suunnattoman ihanaa sellaista mitä minulla ei jo olisi. Jo käytössä hyväksi havaittuja mahtavuuksia siellä puolestaan oli tyrkyllä puoleen hintaan.

 

Jämäkällä korolla ja mukavalla pohjalla varustetut Korfut saa nyt omakseen hieman alle viidelläkympillä. Alehintaan tarjolla kuvissa näkyvien lisäksi mm. luonnonvalkoinen versio tuosta oikeanpuolimmaisesta sekä mokkanahkaista Korfua ilman nauhoja.

Itse onnistuin joten kuten juuri ja juuri perustelemaan itselleni miksi minä en tarvitse konjakinväristen rakkaideni seuraksi esimerkiksi noita mustia kuminauha-Korfuja (minulla on kahdet mustat open toe -nilkkurit), samoja valkoisina (niitä minä en ihan tosissaan uskoisi kauheasti käyttäväni) tai edes leijonankeltaisia mokkanahkaisia kaunottaria (olenko mä ikinä onnistunut elämään siivosti mokkakenkien kanssa, olenko!?).

Mutta te kaikki joita Korfut himottaa, omaatte 37 tai 38 jalan (muita kokoja ei ole), eikä teillä ole yhtään hyvää perustelua olla ostamatta noita upeuksia, niin toimikaa nopeasti!


5 Comments
  • Karolina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hieman jo eksyin katselemaan noita kaikkia ihanuuksia! Vagabondit on omiakin lemppareita. 🙂

    Onnistuin kuitenkin tekemäään kuten sinä, eli väistin alet! Tällä kertaa. 😉

  • Hemu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Alet on kyllä pirullisia, nimimerkillä lähin tänään ostamaan paitaa ja kuinkas kävikään; kotiinpäin tullessa kädessä heilui iloisesti Biancon muovikassi… Paitaa ei löytynyt :’D

  • suvi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    * tai omaatte 39 kokosen jalan, mutta vagabondin 38 on just hyvä

    mikä siinä on, että biancon 39 on vagabondin 38 😀 mutta parempi mulle, korfut tulemaan!

  • : ) Pirtsakka :)
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    No joo noi koot heittelee kyllä melkoisesti….

  • Siilikissa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Veera, ihan jokainen ihminen tarvitsee – korostan, siis tarvitsee – nuo mustat kuminauha-Korfut. Trust me.

Post A Comment