Miten olis afro?

Yritätkö epätoivoisesti miettiä ennen kampaajalle menoa, että miten erilaiset hiustyylit sopisivat sinulle? Miten olisi pitkien kutrien pätkäisy polkaksi tai millaisen säväyksen antaisi vaikkapa villi afro. Netistä löytyy monta sivustoa jonne voi ladata kuvansa testatakseen pärstäänsä erilaisten hiusten kanssa, mutta täytyy sanoa, että se ole läheskään yhtä hauska keino kuin laatikkoleikki jonka Maru-kissa esittelee alla olevassa videossa. Tarvitset vain pahvia, sakset ja värikyniä!


2 Comments
  • Miia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Jep, kissillä oli kyllä jokaiseen tukkamalliin passaava naama 😀 tämä naurattaa vielä useampaan kertaan tälle päivälle:)

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihan mahtava toi kissa 😀 Pitääkin kokeilla samaa meidän koiralla…

Post A Comment