Uimakelejä pukkaa

”Nyt uimaan!”, oli murun melkein ensimmäiset sanat kun astuin tänään autoon hänen hakiessa minua töistä. Niinpä sitten vaan kotona simmareiden vaihto ja hakemaan kaverit kyytiin. Ja niin suunnattiin ryhmällä ’kolme miestä ja beibe’ näin komeisiin maisemiin pulahtelemaan. Pitkä viikonloppuvapaa ei olisi voinut paljon hienommin alkaa.

Näiden kuvien ottamisen lomassa keskusteltiin mm. siitä onko ’tissevä’ oikea sana vai ei. Väittäisin otosten perusteella, että on se.

Uimareissulle lähtiessä Evansin olkaimeton uimapuku sai kaveriksen lempifarkkushortsit ja Havaianakset. Pyyhkeet pakkasin tietenkin läpsyjen sävyiseen kassiin, ei kai sitä nyt muuten uimaan kehtais mennä! 😀

Nyt viikonloppuna oliskin sitten tarkoitus vähän pupustella hempeillä (mua infottiin kommenteissa tuon pupustelu-verbin itselleni ennalta vieraasta merkityksestä. ihan sellaista infoa en ehkä kuitenkaan meinaa teille täällä kertoa. ;D ) tuon miehen kanssa, sillä meillä oli meni tuossa keskiviikkona huomaamatta ohi sellainen juhla kuin vuosipäivä. Tuli kuulkaas 8 kokonaista vuotta mittariin tätä onnea. Niin seurustelua kuin yhdessä asumistakin. Aika hurjaa.

Ja ensi kuun alussa muutetaan sitten ikäänkuin meidän ekaan yhteiseen kotiin. Kun nää ekat kahdeksan vuotta tuo muru on asunut mun luona. Eli tarkoittaa vissiin sitä, että siellä seuraavassa asunnossa mun pitäis ottaa sen toisenkin mielipiteet huomioon sisustuksen suhteen. 😀


Tags:
,
8 Comments
 • Chenille
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oih, rakas Ankkis! Yksi porin parhaista ”salaisista” helmistä!

 • Riina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  pupustella? Tiedät kai mitä se ainakin vauvapalstoilla tarkoittaa 😀

  No eipä siinä tokikaan mitään 😉 Carry on…

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   haha! onpas mennyt kyllä itseltä tuollainen paneskelu-synonyymi ihan ohi. Itselle kun tuo pupustelu tarkoittaa lähinnä sellaista yleistä hempeilyä. Mutta kukas sitä nyt tietää mitä kaikkea viikonloppuna tapahtuu… ;D

 • susali
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mitä mitä, minäkin haluan tietää mikä tuollainen porilainen upea salauimapaikka on? 😀

 • Veeran muru
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ruosniemestähän se löytyy, ihan kaupungin virallinen uimaranta.

  http://kartta.pori.fi/web/Default.aspx?layers=Opaskartta&cp=6821792,2249

 • Martina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Harmi vaan, että ankkiksen on annettu rapistua. Ihan loistava potentiaali harrastustoimintaan. Harrastesukeltajathan on kaikkea mahdollista sieltä nostaneet, mutta kun joku vielä tekisi jotain niille leville.

  Nim. Pesun ja kuivauksen kestävä ruosniemeläinen

 • Eve
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onnea vuospäivän johdosta! Itellä meni kolmas hääpäivä vähän ohi, mutta eipä tuo tuntunu kumpaakaan ahdistavan ettei sitä juhlittu sen kummemmin xP

 • Sini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei, tahtoo tollasen uikkarin.

  Pitää vaan jatkaa metsästystä kun tuolta Evansilta oli koot loppu.

  Miten muuten noilla menee nuo rintsikkakoot? Ootko tilannut ja miten vastaa meidän kokoja?

  Kyllä meinas itku päästä taas keväällä kun liiviliikkeessä oli just tasan yhdet bikinit jotka mahtui päälle.

  T: toinen tissevä 😀

Post A Comment