Mitä tänään syötäisiin?

Hotelliaamiainen, minigolfia, siideriä terassilla, pehmistä auringonpaisteessa, söpöjen ponien ruokkimista ja grillausta ukkosella (aina on hyvä sää grillata!). Siinä eilinen ihana vapaapäivä pähkinänkuoressa. Hikisen rentoilupäivän filosofiaan kuului myös se, ettei pukeutumisesta, tukasta tai naamasta tarvinnut turhaan stressata.

Trooppinen ilmasto lehmänhenkäyksineen piti huolen siitä, että itsensä puleeraamisesta ei olisi ollut juurikaan hyötyä joten sen saattoi suosiolla unohtaa lähes kokonaan. Päivän heiluin yöpaitaa muistuttavassa mustassa trikoisessa maksimekossa ja läpsyissä. Myös illalla terassille suunnatessa pysyttelin vaatteiden vaihdosta huolimatta edelleen hyvin kasuaaleissa vermeissä.

Yleensä vihaan hellepukeutumista yli kaiken. Itseä miellyttävien keveiden vaatteiden löytäminen tuntuu olevan lähes täysin mahdotonta ja vähissä vaatteissa heiluminen tuntuu epämiellyttävältä. Tänä kesänä näiden helteiden vain jatkuessa ja jatkuessa olen kuitenkin päässyt hieman vihani yli. Olen vain lakannut miettimästä asiaa liikoja ja antanut itselleni luvan nuhjata vaikka koko kesän muutamissa samoissa mukaviksi havaitsemissani vaatteissa.

En siis aio tuskailla pätkääkään sitä, että kesäpukeutumiseni tuntuu pyörivän n. viiden vaatekappaleen voimin ja joka aamu peiliin katsoessa tunnetta voi kuvailla ainoastaan sanoilla ’déjà vu’. Epäolennaisen sijaan aion mieluummin keskittyä miettimään  sellaisia tärkeitä asioita kuten ’koska taas saa jäätelöä’, ’mihin uimaan tänään’ tai ’mikä olisi paras valkkari aurinkoiselle piknikille’.

Tämän päivän tärkein pohdinnan aihe onkin sitten, että mitä makkaraa grillaisimme tänään. Olipa makkara sitten mikä tahansa, niin taidan syödän sen päälläni joko musta pitkä mekko tai sitten farkkushortsit ja kaapista (tai lattilaita) ensimmäisenä käteen osuva toppi.

Rentoa sunnuntaita myös teille!


Tags:
4 Comments
  • Misty
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiitos samoin sinulle!

    Ihania mielipiteitä, jotka allekirjoitan kaikki itsekin =) Onneksi meillä päin on ainakin tänään hiukan viileämpää.

  • Hannukkaz
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Näimpä! Kesäisin ei aina vaan jaksa, eikä onneks tarvitsekaan 😀

    – Hannavee

    http://likoorikahvi.blogspot.com

  • Ibbe
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihanat korvikset. Mistä olet ne löytänyt ja paljonko maksoi?

  • Chenille
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Juuri oikea asenne!

Post A Comment