Älä häiritse itsemurhakandidaattia

Olen aina ollut nopea lukemaan ja olen pikku hiljaa alkanut ymmärtää, että miksi. On kai se nyt nopeaa jos ei lue edes puolia kirjaimista, vaan arvaa suurimman osan. Silmäni siis vain vilkaisevat sanoja ylimalkaisesti ja aivoni keksivät itse suurimman osan sisällöstä lisäten joukkoon omiaan. Tämä aiheuttaa minulle hämmennystä ja sekaannusta useita kertoja päivässä.

Esimerkiksi Ilta-Sanomien koko aukeaman ylittänyt otsikko muutamia vuosia sitten ihmetytti minua suuresti, sillä siinä luki, että ”Mahtava siemensyöksy!”. Ehkä viidennellä tavaamiskerralla vihdoin sivulla olevat kuvat yhdistyivät päässäni tekstin kanssa ja tajusinkin kyseen olevan mahtavasta sienisyksystä. Että ei ihan, mutta melkein.

Viimeisin kulmia kurtistuttanut teksti tuli vastaan selatessani H&M:n sivuilta kodintekstiilejä. Kyllähän tuossa tyynyssä nyt varsin selvästi lukee, että ”Please Do Not Disturb – Potential Suicide”. Vai miten se nyt olikaan… 😀

 


Tags:
3 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla on ihan sama ongelma! Luen yleensä niin nopeesti, että oikeesti näen vaan pari kirjainta ja arvaan loput… Ja päin honkiahan ne sanat toisinaan menee. (Tätä kirjottaessani vilkuilin tossa sivussa olevaa tunnisteet palkkia. Kirjotat varmaan useinkin kuukautisikärajoista… 😀 Vai mikä se nyt oli.)

 • Hannukkaz
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itte oon taas puolestani aika hidas lukemaan. Tosin siinäkin on sitten se, että kun jotain pitää saada luetuksi, muut joutuvat odottelemaan. Yleensä vain luen osan, ja loput sitten myöhemmin.. Kannattaisi olla tästä välistä XD

  – Hannavee

  http://likoorikahvi.blogspot.com

 • Eve
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hahaa, potential suicide xD

Post A Comment