viikon ihanat

Kuluneen viikon aikana nettikauppoja ja blogeja selatessa koneelle on tallentunut kuvia yhdestä jos toisestakin ihanasta asiasta jotka voisin kuvitella kotiimme.

 

 

 1. Haaveissamme olisi simppeli, tumma ja jykevä ruokapöytä. Australialaisen Freedomin Agra Dining Table vastaa aika pitkältit toiveitamme, mutta ihan maapallon toiselta puolelta sitä ei ehkä lähdetä hakemaan. Ihailla kuitenkin aina voi.
 2. Jake Phippsin suunnittelema Jeeves-knallilamppu sai minut hymyilemään jo nähdessäni sen ensimmäisen kerran jonkin Helsinkiläisen sisustusliikkeen ikkunassa. Tällä kertaa törmäsin hauskoihin valaisimiin Rockett St Gerorge -verkkokaupassa.
 3. Kaj Franckin vuonna 1953 suunnittelemay söpöt Purnukka nimiset purkit ihastuttavat simppelillä ulkonöllään ja pinottavuudellaan. Kuulun niihin ihmisiin jotka rakastavat kaikenlaisia säilytysrasioita ja törppöjä. Niitä tulee hankittua ilman sen tarkempaa käyttötarkoitusta kuin että ”siihen voi pistää JOTAIN”.
 4. Uuden kodin eteinen kaipaisi ehdottomasti jonkun tuolin tai penkin johon istahtaa sitomaan kengännauhoja. Punainen tehosteväri tulee varmasri seuraamaan meitä muutossa, joten IKEAN Sigurd-penkki sopisi hyvin sekaan.
 5. Tuulikaappin olisi mukava saada joku hauskan näköinen seinänaulakko vieraiden vaatteita varten. Omat ulkovaatteet voi säilöä eteisen kaappiin, mutta ”pikkueteinenkin” kaipaisi jotakin vaateripustinta. Design House Stockholmin Wave Hanger -maulakkoa myy mm. Porilainen sisustusliike Katoko.
 6. Katokon nettiputiikissa tuli vastaan myös Neon Livingin valmistama lehtien säilytykseen tarkoitettu Magazine Grill. Jospa uudessa asunnossa aloittaisi puhtaalta pöydältä myös lehtisäilytyksen suhteen ja pyrkisi välttämään kaaosta viimeiseen saakka.

Paljon ihania asioita, niin vähän tilaa ja taloudellisia resursseja.


7 Comments
 • HooCee
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Voi iik, knallilamppu! Tahtoo tahtoo tahtoo! 🙂

 • Mami
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ihania, varsinkin nuo purkit =)

  Nyt menee ihan asian vierestä, mutta on ihan pakko kertoa että olen kateellisena katsellut tuota sinun nahkatakkia ja sitä kuinka se sopii sulle. Tänään löysin itselleni ainakin yhtä upean näköisen kuin tuo sinun on! =D Kiitos kovasti vinkeistä mihin kaikkeen sitä voi yhdistellä. Mikä on takkisi tarina? =)

 • Aria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Heipskukkuu! Suosittelen unelmiesi pöydän teettämistä jollakin paikallisella puusepällä. Kokemusta on :D.

 • Henna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  KNALLILAMPPU! Ohho, ihan mahtavia 😀 (Kirjoitinpa ensin knallilaukku…hauska se ois sellainenkin ;D Tainnut teikäläisen laukku-unelmoinnit tarttua tähänkin tyttöön!)

 • maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Tykästyin kovin Purnukoihin, kauniin ajattomia. Knallilamppu on todella hauska! 😀 Sellaisen olen ensimmäisen kerran nähnyt livenä Friitala-talon Sisustus Saganilla (Ulvilassa siis). 🙂 Ko. putiikissa on myös kaikkea ihanaa muuta sistusjuttua, siellä on mukava käydä ihan vaan inspiraationkin vuoksi.

 • Sonea
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Pööh, menin tietty heti ihastelemaan noita knallihattuja, mut ne on ”UK compatible only”. Itse en ihan uskalla lähteä askartelemaan sähkölaitteita 🙂

 • Ellu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Voin vinkata tekijät jotka tekee sulle tuollaisen pöydän. Itse tilasin aikoinaan neljän hengen, se on jäänyt pieneksi mutta palvelee nyt työpöytänä. Ei ole kolhun kolhua (vaikka elämää ja muuttoja nähnyt), jykevä, oikeaa puuta.

  http://www.solid.fi/fi/

Post A Comment