Hi, my name is Irina

Ooh.. ihanat korkkarit. Ja -70% alessa… Pelkästään minun kokoa jäljellä.. ja tasan yksi pari! Tämän on pakko olla kohtaloa. Kengät on selvästi tarkoitettu minulle. Äkkiä kassalle!

Suurinpiirtein näin minun ajatuskulkuni meni, kun näin nuo jumalaisen kauniit Pour La Victoiren Irina mokka pumpsit Shopbobin alessa. Ja sitten ne matkasivat parissa päivässä Middletonin, Oak Creekin, Louisvillen, Kölnin, Malmön, Vantaan ja Tampereen kautta minun luokseni.

Tulin työpaikalle tiistaiaamuna niin väsyneenä ja kiukkuisena, ettei edes edellisenä päivänä sinne minua odottamaan saapunut paketti saanut mieltäni piristymään. Kun sitten kuitenkin hetken päästä avasin laatikon, kaivoin sieltä nuo jumalaiset kaunottaret ja sovitin niitä kinttuihini levisi kasvoilleni autuas ja onnellinen hymy. Tasan oikean kokoiset. Mahtavan tuntoiset. Ihanasti nahalta tuoksuvat. Kaikin puolin täydelliset.

Kenkäkokoelmani on saanut uuden kuningattaren.

 


4 Comments
 • käyttäjä-11858
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Jumalaiset kengät! Hymyilytti tuo tuoksujuttu, muistan nuuhkineeni uusia italialaisia saappaitani haltioituneena..

  Paras ”parfyymi” ikinä 🙂

 • Teemu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Baunchikawowwoww!!! Hienot!!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Nyt menee ihan täysin asian vierestä, mutta oisko sulla tietoa tai ideoita, että mistä Porista tai lähialueelta vois löytää hienon/tyylikkään/kivan kalenterin, siis sellasen irtolehtisen? Tai edes netistä jostain jos vois tilata…

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  no nehän on täydelliset T:Piia

Post A Comment