Karahvikaksoset

Hei vaan täältä Satakunnan liikenteen bussista jostain Huittisten kohdalta! Muru jäi tekemään muuttoa, kun minä aamupäivällä karkasin ensin töihin ja kuvausten jälkeen sitten suoraan linja-autolla kohti Helsinkiä ja Flowta. Palatessa onkin sitten uusi koti. Aika hurjaa. Jännittää vähän.

Muutto on ollut oiva syy käydä kaikki omistamansa tavara kriittisellä asenteella läpi ja kyllä säkki poikineen on saanut kyytiä mikä roskalaatikkoon mikä kohti kirpputoria. Mutta vastapainoksi uusi koti on myöskin mahtava (teko)syy tehdä joitakin hankintoja. Mitkään sisustustavarat, astiat tai huonekalut eivät ole kiinnostaneet minua juurikaan usemapaan vuoteen, mutta nyt kaupoissa kuljeskellessa on ihan erilainen tutka päällä.

Kirppikselläkin olen tähän saakka pitänyt silmät auki vain lähinnä kenkien, vaatteiden ja asusteiden varalta, mutta nyt täytyy pysähtyä vielä jokaisen kiinnostavan kipon ja kupinkin kohdalla. Torstaina vein taas lisää kampetta omalle kirpputoripöydälleni (Porin Sisätori, paikka 77!), enkä ihan onnistunut poistumaan paikalta kädet tyhjänä. Kuvat näyttäköön mitä löytyi.

Silmäni osui oman paikkani viereisessä loosissa kauniiseen Riihimäen Lasin  karahviin hintaan 8 € ja näin sen jo osana tulevien illalliskutsujeni kattausta. (saan vihdoin keittiön johon mahtuu oikea tuokapöytä! Voin kutsua ystäviä illalliselle, jihuu!!) En ehtinyt kuin muutaman metrin kassalle päin, kun toisesta loosista kurkisti sama karahvi ilman korkkia hintaan 3 €. Molemmathan ne oli mukaan napattava.

Kotiin päästyäni Google osasi kertoa minulle, että kyseessä on Olga niminen sarja jostain 70 -ja 80-lukujen taitteesta. Sarjaan on olemassa myös laseja ja ilmeisesti jäkiruokakulhoja, mutta ne eivät säväyttäneet toisin kuin nämä karahvi-kaksoset. Ihana, ihana löytö!

Nyt loppuu koneesta akku! Kuullaan taas!

………….. ja muutama tunti myöhemmin.. Kävi aika klassiset, akku loppui just sillä hetkellä olin painamassa julkaisenappulaa. 😀 Eli nyt siis uudelleen moikka moi täältä Helsingistä! Tää lähtis nyt Jonnan ulkoilemaan!


4 Comments
 • tiia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Multa löytyy kanssa 2 noita karahveja. Lisäksi on juomalasit ja ne jälkiruokakupit, jotka on meillä eniten käytössä. Toisen karahvin sain eurolla.

 • meri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Meillä on ollut tuollainen karahvi ja jalalliset juomalasit 80-luvun alussa.

  Muistan muuten jopa, kun paketti (karahvi + kuusi lasia) ostettiin, hintaa myöten. Lahjatavaraliikkeen tarjouksessa paketti maksoi niinkin vähän, kuin 30 markkaa vuonna -82!

 • PLA
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  luin ”kirahvikaksoset”, hih.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Uu meillä oli tuommoinen kun olin lapsi. Nyt kun minusta on tullut viininlipittäjä-aikuinen olen tuuminut, että haluaisin tuommoisen karahvin. Pitääkin itse myös lähteä karahvi-metsälle jos löytyisi minullekin tuommoinen =)

Post A Comment