Aina valmiina

Edellisen postauksen Jonna ei suinkaan ole ainoa, jolla on tuore rakkaussuhde laukun kanssa. Muistatte ehkä jokin aika sitten esittelemäni upeat Irina-nimiset mokkakorkkarit. Ne eivät suinkaan taivaltaneet pitkää matkaansa tänne peräpohjolaan yksin, vaan samassa paketissa niille seuraa piti eräs varsin rento, mutta samalla jotenkin karismaattinen tyyppi.

Olin silmäillyt tätä Alternative Apparelin The Scout messengeriä Shopbobin alessa jo aiemmin, joten -20% lisäalennus oli viimeinen niitti ostopäätöksen teossa. Hintaa tuolle tukevaa kanvaasia ja miellyttävää nahkaa yhdistävälle tilaihmeelle jäi vain noin 35 €.

Ainakin siitä päätellen kuinka paljon rojua on parissa viikossa ehtinyt kertyä uutukaiseni pohjalle, on ystävyytemme käynnistynyt varsin kiihkeissä merkeissä eikä erossa ole taidettu olla oikeastaan hetekeäkään. Kaikki on tehty yhdessä, on käyty töissä, festaroitu sekä shoppailtu ja partiopoika on tuntunut loistavalta valinnalta joka tilanteeseen ja joka asuun.

Yhtä asuakin olisi luvassa jahka täältä kaaoksesta löytyisi muistikortinlukija. Mutta sitä ennen me lähdetään mun Scoutin kanssa kampaajalle. Minkähänlainen tukka sieltä mahtaa tällä kertaa tulla?


3 Comments
 • Varpunen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Jään odottamaan tukkapostausta! Sun fleda on vaan aina yhtä tyylikäs ja yllättävä. 🙂

  Ja ai että tuolla laukulla on kiva ja passeli nimi!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  ihanan tila ihmeen oot löytänyt =)

  täällä kanssa yksi joka oottaa sun uutta karvahattua =D

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ihana laukku! <3 🙂

  Mulla tuli muuten heti sä mieleen, ku törmäsin huuto.netissä tähän söpöläiseen, käyppä tsekkaamassa. Olispa itellä jo opintotuki tullu tilille nii ostaisin talteen (mut eii) xP:

  http://www.huuto.net/kohteet/white-flirt-merkkinen-konjakinruskea-laukku

  -Eevukka

Post A Comment