Another thinkalittle moment

Siitä on vielä alle viikko, kun kiroilin muuttolaatikoita purkaessani Facebookiin, että minulla on liikaa kenkiä. Joku fiksu lukija kuitenkin ymmärsi kysyä, josko kyse olisi ennemminkin siitä, että minulla on liian vähän säilytystilaa. Niinpä. Yllättäen kengät mahtuivatkin kämppäämme paremmin kuin uskalsin toivoa (niitä kenkiä täynnä on nyt sitten pari kenkäkaappia, kaksi kenkätelinettä, vaatekaappien lattiapinta-ala ja kasoittain kenkälaatioita hyllyjen päällä), joten johan sitä voikin taas hieman haaveilla.

French Connectionin kauniin ruskeilla remmeillä koristellut nilkkurit ovat hypänneet silmilleni Asoksen sivuilla jo useamman kerran (en tietenkään ole käynyt tuijottelemassa niitä tarkoituksella) ja ne eivät vain tunnu jättävän minua rauhaan.

Koska yritän kuitenkin edes jossain määrin hillitä himojani ja olla ostamatta ihan kaikkia maailman ihania kenkiä, yritän nyt epätoivoisesti miettiä mistä saisin taiottua sopivan näköisiä remmejä joilla voisin koristella hyllystäni jo löytyvät mustat nilkkurit. Eikös suutari voisi taikoa tuollaiset remmit kasaan vaikka vanhoista vöistä? Pitänee kurkata kaikki vastaantulevat kirpparit sopivan väristen nahkavöiden varalta.

Kengistä tulee muuten melkoisesti mieleen Vivienne Westwoodin Pirate Bootsit, joten ilmankos ne miellyttävät. Olen nimittäin haaveillut kyseisistä klassikoista jo vuosia ja juuri viimeksi viikonloppuna mietin josko ihan tosissani alkaisin niitä varten säästämään.

Nyt siis unohdan tämänkertaisen himotukseni ja siirrän nettipankissa hieman rahaa pirate boots -tililleni (siis tällä hetkellä pyöreää nolla-saldoa näyttävälle säästötililleni). Mutta niitä DIY-projektiin (tai paremminkin AST-, eli antaa suutarin tehdä -projektiin) sopivia nahkavöitä voisin silti alkaa metsästää, kun se säästöurakkai voi itseni tuntien hieman kestää.. 😀


4 Comments
  • hanska
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    eiköhän suutarilla ole nahkojakin ihan omasta takaa, kannattaa käydä kysymässä 🙂 eivät mahda soljetkaan olla kovin kauheiden kivien takana.

  • hanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Halensin kengät?

  • Paola
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    pointsit kyllä kukkaroa säästävästä (ja kestävää kehitystä edistävästä) ideasta! (:

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sisätorilla oli ainakin tänään keskiviikkona, yksi pöytä loppupuolella missä semmosia ohuita nahkavöitä oli!

Post A Comment