Tahtoo korvat

Minulla on jokin ihme innostus korviin. Tai siis päähineisiin joissa on söpöt korvat. Haluan aina kaupoissa sovitella kaikki mahdolliset nalle- ja pupuhatut, huput, sun muut vaikka olisivat lastenosastolla ja jo silmämääräisesti auttamatta pieniä.

En ole ehkä vieläkään toipunut siitä, että ullakkokomeroomme tehdyn murron yhteydessä meni se yksi ihana lukioaikoina hankittu musta karvainen nallehattu. Edelleen joka vuosi säiden kylmetessä miinusasteille alan ikävöimään  tuota päässäni vuosia keikkunutta hattua. Ehkäpä vihdoin täksi talveksi löytyisi jokin uusi korvilla varustettu ihanuus. Sellainen joka saisi Alkon myyjät kysymään papereita, ihan niin kuin se entinenkin hattu teki.

Ja mistä nämä karvakorvamuistelot oikein tulvivat mieleen? No tästä ihanasta Maison Michelin sadehupusta, jota sovittelin ja silittelin eilen ihastuneena Nina’sissa. Toisten mielestä kyseessä oli nalle-huppu, mutta mun mielestä se on selvä hiiri.

Miettikää, putiikki oli täynnä upeita korkokenkiä ja minä innostuin korvallisesta sadehupusta. Toki minä muutamat Louboutinit sovittelin, mutta kiihkeimmin sydämeni sykähteli kuitenkin tuolle höpsölle hupulle. Miten paljon helpommin sadepäivinä irtoaisikaan hymy niin itseltä kuin vastaantulijoiltakin, kun kiskoisi tuollaisen päähänsä.

Kohta on kuitenkin luvassa jotain muuta mikä saa mut sadepäivänä hymyilemään hölmönä onnesta. Minä nimittäin heitän loimet niskaan ja suuntaan tänään Tavastialle katsomaan ja kuulemaan Amorphista. Parhautta.


5 Comments
 • käyttäjä-4668
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hauska huppu :). On muuten myös hassua, että olen nyt muutaman päivän sisään nähnyt sinut kahdesti; ensin maanantaina kolmosen ratikassa Iinan kanssa ja tänään Keskuskadulla. Molemmilla kerroilla tuli sitten jänistettyä enkä kehdannut tulla häiritsemään. On aina niin yllättävää nähdä suosikkibloggareita livenä. Mutta tätä kautta uskallan sanoa, että tykkään siis blogistasi tosi paljon ja se on yksi ehdottomista suosikeistani. Kiitos siis kivasta blogista :).

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa
 • Niina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana hattu ja suloiset korvat, heti itseäni ainakin rupes hymyilyttämään! 🙂 ja ah Amorphis, itse ois tarkotus ja suuren suuri houkutus mennä katsomaan äijien keikkaa Kinoon viikon kuluttua torstaina (8.9.), jolloin mulla ois 22-vuotis synttärit samana päivänä 😀 oisko VÄHÄN paras lahja itselleni! Toivottavasti meno on kohillaan Tavastialla!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mitä? huppu ei siis lähtenytkään mukaan? 😉

 • Maj
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  SÖPÖ korvakas, me ollaan Sapen kaa mietitty, et miksi aikuisille tehdään niin vähän huppareita/päähineitä/juttuja missä on korvat! 🙂

Post A Comment