Pirjo-Riitta + pleather pants

Turpeasilmäinen hirviö täällä moi! Juuri kun aloin keskiviikkona (jolloin tämän postauksen asukuvat on otettu) iloita siitä, että kasvoni ja silmäni alkoivat olla jo lähes tulkoon ihmismäisessä kuosissa tai ainakin sellaisessa ettei ulkona liikkuminen enää hävettänyt, niin arvatkaapa miltä näytin taas eilen aamulla! Painajaisia aiheuttava kuva ja lisää tilannetiedotusta aiheesta postauksen lopussa, katsellaan eka toissapäiväisen kaupunkihaahuilun asu.

En mä osaa surkeassa olotilassani nyt oikein mitään muuta kuin että tykkäsin tuosta asusta ihan tosi paljon. H&M:n keinonahkapöksyissä on mukavuutta lisäävät  joustavat paneelit sivusaumoissa (katso tarkempi kuva TÄÄLTÄ)  ja sehän passaa tällaiselle isoreitiselle pyllerölle! ja mä olen housuihin hyvin rakastunut. Pirjo-Riitan pikkujoulujakusta karisee keski-ikäisyys kun siihen yhdistää hieman rokimpia elementtejä kuten bikerit ja nahkaa imitoivat pöksyt.

Monestiko muuten olette nähneet minulla valkoista paitaa? No en minäkään kauheasti sellaisia tapauksia muista. Mutta tällaisissa määrissä mä olen yrittänyt opetella tuon raikastavan ja puhdistavan värin käyttöä. Valkoinen on vaan jotenkin niin julma ja paljastaa vatsamakkarat paljon ilkeämmin kuin valon ja varjot imevä musta. Siksi kai se usein arastuttaa. 😀

 

Mut nyt on kyllä ihan pakko kysyä, että tykkääkö tästä asusta kukaan muu kuin minä itse? Kun joskus sitä on itse ihan mielissään vaikka toisten mielestä menee ihan metsään. Mikä on tietysti huomattavasti parempi vaihtoehto kuin se, että pukeutuisi muita miellyttääkseen ja inhoisi itse kyseisiä valintoja. Mutta mielenkiinnosta nyt silti kyselen. 😀

 

Mutta sitten vielä tähän Quasimodo-tilanteeseen. Älkää lapset järkyttykö, ei täti aina näytä ihan näin kamalalta.

Eilinen ja tämä päivä takana nyt tuollaisilla megaturvokkiluomilla. Kävin tänään lääkärissä aj sekin oli ihan ihmeissään, ei mitään käryä mikä tän aiheuttaa. Kun mitään meikkejä en ole silmiini siis pistänyt yli viikkoon. Eli kyseessä on nyt siis ehkä jotain muuta, mutta kukaan ei tiedä mitä. Lääkäri katsoi silmät sellaisella väriaineella ja totesi, että itse silmissä ei ole esim. mitään haavaumia tms. Muutenkin siis ihmeellistä on se, että tässä oireilee vain luomet, mutta itse silmät ja luomien sisäpuolet on ihan normaalit.

Sain nyt siis diagnoosiksi blefariitin, eli luomen reunan tulehduksen. Toinen epäilys (jonka itse esitin lääkärille) oli ruusufinni, joka mun googlettelujen perusteella voi aiheuttaa silmäoireita jopa ennen kuin oirehtii iholla muuten. Sain hoidoksi nyt viikon ajaksi jotain hydrokortisonia sisältäviä silmätippoja ja ohjeen puhdistaa silmäluomia varovasti pari kertaa päivässä. Eli kostutetulla pumpulipuikolla hilseilevää ihoa pois ja sitten ripsien tyveen niitä tippoja.

On vaan vähän se, että mikäli kyseessä sitten sattuukin olemaan se ruusufinni, jonka mahdollisuuden lääkärikin myönsi, niin kortisoni kuulema voi pahentaa tilannetta. Että ihmiskoe täällä menossa siis.

Tällaiset tunnelmat siis täällä. Tarkoitus ei ole tylsistyttää teitä vakituisesti kaikenmaailman sairaskertomuksilla, mutta tällainen ulkonäköön melko vahvasti vaikuttava juttu ja siitä nillitys varmaan sopii ihan hyvin tänne tyylin metsästyksen joukkoon. Voin nimittäin kertoa, että tällainen kaiken muun epämiellyttävyyden ohella vielä ulkoista olemustakin huonontava vaiva masentaa jotenkin paljon enemmän kuin sellainen joka ei näy ulospäin. (siis jos verrataan esim. kivultaan suht samantasoisia asioita).

Ihmisten ilmoilla miettii, että huomaakohan vastaantulijat jonkin olevan vialla ja että tajuaakohan ne, että olen kipeä vai ajatteleeko ne vaan, että ”ompa ruma ämmä”. Tekee vaan mieli vetää hattua syvemmälle ja lieriä naaman eteen ja toivoa, ettei lähitulevaisuus vaadi minkäänmoista edustavana esiintymistä. Quasimodo juhlamekossa se vasta olisikin mielenkiintoinen näky. 😀

Ihanaa viikonloppua kaikille!

PS. Ja jotta mulla ei varmasti olis kauheen hyvä mieli, niin mun muistikortti jossa on eilisen Amorphis-keikan n. 400 kuvaa, on vaurioitunut! Itku pääsee. Pitäkää peukkuja, että rescue-ohjelma löytäis kortilta mahdollisimman paljon kamaa. Nyyh.


40 Comments
  • tuuli
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tuli mieleen et ootko värjännyt hiuksiasi noihin aikoihin kun toi turvotus ilmestyi? Oon kuullut et hiusväreille allergisoituminen voi tehdä ton tyylistä.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      mun hiukset värjättiin kampaajalla n. puolitoista viikkoa ennen kuin luomet turposivat ensimmäisen kerran. luulisi, että reaktio olisi tullut aiemmin, jos tukkaväri olisi syyllinen.

  • miss kitty cat
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Asusi näyttää hyvältä,niinkuin aina mielestäni! Tyylisi on aivan erilainen kuin miun,mutta sopii sinulle kuin nenä päähän. =)

  • AM
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mulla on välillä ihan samaa, paitsi että luomet on myös punaiset, luomien reunat kirvelee ja niihin tulee läpinäkyviä rakkuloita. Netistä löytyvän tiedon mukaan ruusufinnin silmäoireisiin voi liittyä märkärakkuloita, en sit tiedä oliko ne sellaisia. Silmälääkärin diagnoosi oli kuivasilmäisyystulehdus mut se ei oikeastaan kerro mitään, ja hoitokin oli sama kuin ruusufinniin eli kosteutustippoja ja pesua. Silmäruusufinnille on oma sanakin, ocular rosacea.

  • Riina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Moikka!

    Kärsin itse samanlaisista oireista pari vuotta. Lopulta mulle tehtiin kaiken maailman verikokeet ja multa lopulta löydettiin kilpirauhasenvajaatoiminta. Yksi oireista on silmäluomien turvotus ja muut oireet on tosi salakavalia (painon nousu, väsymys, hiusten oheneminen..). Aloitin lääkityksen –> turvotukset hävis. Eli se kannattaa tarkastaa:) Muistan elävästi ton vielä, se oli niin ärsyttävää kun ne turvotukset tuli sillon kun vähiten niitä ootti. Kokeilin ennen diagnoosia kaikkea, meikittä olemista, eri ruoka-aineiden välttämistä, lisäineiden välttämistä…Tsemppii, toivottavasti löytyy syy!

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      mullahan on hoidettu huonoja kilpirauhasarvoja thyroxinilla jo uyli puoli vuotta ja ne on jo parantuneet kovasti. en saanut varsinaista vajaatoiminta diagnoosia, koska arvot eivät olleet niin huonot.

  • Pimmiainen
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mun mielestä on ihan mukavaa, että blogissa on muutakin kuin glamouria, vaikka kyseessä onkin muotiblogi. Kun mä ainakin luen näitä blogeja, koska olen kyylä ja muiden elämä kiinnostaa 🙂 Turvotukseen voisi ehkä auttaa nukkuminen korkeammalla tyynyllä ja viileä haude kasvoilla.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      tähän turvotukseen ei taida paljon kauneusniksit auttaa, koska turvotus ei kummene oikeastaan yhtään edes päivällä pystyasennossakaan.mutta viileää haudetta voisi kokeilla ihan vaan siksi, että se voisi van tuntua mukavalta.

  • nasu86
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    asu on todellakin upea =)

    toivottavasti saat avun silmiisi jostain…ei oo häävi olo tila.

    itellä jatkuvasti silmät punaset ja sarveiskalvokin välillä turvoksissa..kun ei tajuu ettei likasilla sormilla sais sörkkii silmiä =( kröhöm…

  • Luru
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Heippa! Mulla ei ole ikinä mitään allergiaoireita, eikä pohjalla mitään (tiedettyjä) yliherkkyyksiä, mutta nyt tänän syksynä (loppukesänä) olen minäkin herännyt parina aamuna samankaltaisessa silmäpöhnässä. Selitys ”ei tiedetä mikä on”. Ja kyseessä juurikin vaan tuota luomien turvotusta, ihan ku joku olis ruiskulla törtsäyttäny nestettä luomet täyteen. Antibioottitipoilla on sitten pikkuhiljaa laskenu. Joka aamu ennen kuin avaan silmät, toivon (rukoilen) että ”pliis, pliis, pliis, ei tänä aamuna”. Summa summarun, been there, done that. Ja oon kuullut vastaavanlaisia tarinoita muitakin, että tuudittaudutaan siihen, että kyseessä on vaan tän syksyn ihmeilmiö ; )

  • Pirjo-Riitta
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Taidat käyttää nimeäni halventavassa mielessä? 🙁

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      ja tämä on tietenkin puhtaasti henkilökohtaista ja siitä loukkaantuminen on enemmän kuin suotavaa. not. 😀

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voi ei, tiedän tunteen! 🙁 Tulee ihan mieleen mun ripsienpidennys-allergia. Tosin se oli vielä triplasti pahempi. Sain lääkäriltä sellaista emulsiovoidetta kun Elidel ja se auttoi. Sain myös allergialääkkeitä kutinaan. Toivotaan, että turvotus laskisi mahdollisimman pian!

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      pitää muistaa tuo elidel ja kysyä sitä lääkäriltä jos ei nykyinen töhnä auta.

  • Martina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Pikaisia paranemisia!

    Sitten ihan off topicina: eksyin kattelemaan niitä sun ihania Viennan kuvia, ja tuli niistä mieleen, että mistä Porin kuvausliikkeestä sut löytää? Yo-kuvat täytyis nappailla tossa kesällä, ja aattelin että mikäs sen parempi kun porilainen itsekkin olen 🙂

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Toivottavasti silmäoireet (ja muutkin mahdolliset ylimääräiset oireet) häviävät pian!

    En tiedä tuosta valkoisesta. Monta kertaa sanotaan, että valkoinen raikastaa, mutta minun silmiini se vaan jotenkin korostetusti usein ”pomppaa” asusta irrallisena liikaa esiin. Valkoinen tekee liian jyrkän kontrastin, ellei sitten ole nimenomaan musta-valkoinen asu, siis joo ymmärtääkö kukaan…

    Käytän itsekin kyllä välillä valkoista paitaa, mutta en useinkaan oli sitten kuitenkaan siihen aivan tyytyväinen.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      kontrastia se valkoinen tosiaan tuo melko rankasti etenkin mustan rinnalla. mutta se on vähän sama kuin valokuvissa, että edes pieni ripaus sekä valkoista että mustaa kuvassa saa kaikki muut väritkin loistamaan jotenkin selkeämpinä.

      Omassa ajatusmaailmassani kova kontrasti on siis usein hyväksi.

      Mutta samoin kun sulla niin useimmiten asu jossa on mukana valkoista tuntuu itsestäni hieman huonolta. Mutta ei tällä kertaa, ihme kyllä. 🙂

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    oi, sulla on ihana tyyli ja oot samanlainen kenkäfrikki ku minäki!! ja noi sun laukut, varsinki kuvassa näkyvä punanen, on ihania<3 paranemisia, oot ihana tyttö!

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      punainen laukku on kahden tai kolmen euron löytö kirpparilta. olin melkoisen fiiliksissä, etenkin kun kyseessä on nahkalaukku! 🙂

  • nirppu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tiesithän, että jos olet allerginen jollekin kosmetiikkatuotteelle, sen oireet voivat näkyä ihan eri puolella kehoa kuin mihin olet tuotetta laittanut. Esim. mulla tietyt kynsilakat varpaisiin laitettuna aiheuttaa käsiin taiveihottumaa..Joten mieti vielä, oletko ottanut samoihin aikoihin silmäoireiden alkamisen kanssa käyttöösi jonkin uuden kosmetiikkatuotteen; hammastahna, kynsilakka tms.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      kaikkea olen koittanut pohtia, mutta en vaan saa päähäni mitään tuotetta joka sopisi sekä viime viikon reaktioiden, että näiden uusien ajankohtiin.

  • Teemu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    🙁 Voi Veera… Parane pian! Voimia

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      kiitos paljon!

  • Hauwerine
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mulla oli samoja oireita tuossa pari vuotta sitten stressin aiheuttamana (viimeksi sitä ennen abivuonna). Melkein vuoden ajan ravasin lääkäreillä ja sain tulehduslääkkeitä ja tippoja ja allergiatroppeja ja ties mitä.

    Lopulta allergiapoliklinikalta löytyi ratkaisu: atooppiset silmät. Samalla tavalla kuin atooppinen iho, myös silmät voivat reagoida ja atopia reagoi stressiin erityisen herkästi.

    Sain lääkkeeksi jotain tippoja sekä Protopic-nimistä voidetta. Kaksi päivää ja näytin normaalilta. Protopic on hydrokortisonin tyyppinen aine, joka on kehitetty nimenomaan kasvojen ja silmien alueen iholle. Ei ohenna ihoa niin paljon kuin hydrok. mutta toimii kuin häkä. Kallista lystiä eikä Kela korvaa, mutta mitäpä sitä ei silmiensä eteen tekisi!

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      stressiä löytyy kyllä täältäkin. 🙁

      Kaipa se minunkin tie vie vielä erikoislääkärille jos ei tämä vähässä ajassa taltu.

  • V
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Onko sulla ollut mitään flunssaoireita? Itselläni oli sama tilanna vuosi takaperin, silmät ihan identtisen turvoksissa mutta muusta allergisoinnista (saati sen aiheuttajasta) ei ollut tietoakaan. Pari päivää ramppasin lääkäreillä, tuloksetta, kunnes sitten puhkesi rankka flunssa melkein tyhjästä päälle. Sain diagnoosiksi mononukleoosin, eli siis sen kuuluisan ”pusutaudin”. Joka kuudennella potilaalla alkaa silmäluomien turvotuksesta, vasta sen jälkeen nousee korkea kuume, imusolmukkeet esim. kaulalla turpoavat paljon ja muuta kivaa. Mikäli tämän on sairastanut pikkulapsena, ei pitäisi uusiutua. Tässä vielä linkki http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_osio=100&p_artik

    Toivottavasti oli vain nopsaa allergisointia, tämä kuitenkin varmuuden varalle 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      ei ole sen kummempia flunssaoireita ollut kuin vähän äänen käheyttä apri päivää sitten ja tänään herätessä sama juttu.

      imusolmukkeet on ihan ok ja eilen ainakin tulehdusarvo oli ihan normaali. mutta eihän sitä tiedä vaikka tässä joku kuume kohta nousisi. 🙁

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voi kurjuus tuota sun olotilaa! Toivottavasti löytyy joku sopiva hoito oireesiin ja mieluiten tietenkin myös selviää mistä kyse.

    En ymmärrä miten voit pukeutua ”pirjoriitasti”, näyttämättä Pirjo-Riitalta. Jos itse pukeutuisin tuollaisiin vaatteisiin, olisin todellakin Merja-Leena 50 vee, mutta sun päällä ne näyttää vaan niin… normaaleilta ja hyviltä ja sun oloisilta. Epistä :/ Ja se muumimörkö-mekko sillä punaisella paidalla jne. asukokonaisuus sai sut näyttämään tosi taiteelliselta ja kivalta! Tykkäsin!

  • Heini
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    ”Hauwerine kirjoitti:

    10.09.2011 12:44

    Mulla oli samoja oireita tuossa pari vuotta sitten stressin aiheuttamana (viimeksi sitä ennen abivuonna). Melkein vuoden ajan ravasin lääkäreillä ja sain tulehduslääkkeitä ja tippoja ja allergiatroppeja ja ties mitä.

    Lopulta allergiapoliklinikalta löytyi ratkaisu: atooppiset silmät. Samalla tavalla kuin atooppinen iho, myös silmät voivat reagoida ja atopia reagoi stressiin erityisen herkästi.”

    AAMEN!! Minäkin ravasin erikoissilmälääkäreillä ja laskut oli huimia. Viimeisenä keninona menin terveyskeskukseen ja sieltä sain diagnoosin kahdessa minuutissa. Atooppisen ihon oire. Lääkitys Hydrokortison 1% silmäluomille. Oireet hävisi parissa päivässä.

    Turvotus tuli aina yöllä, ja sen todella tunsi 🙁 Silmien iho kuivui ja oli kurjan tuntuinen. Vaikka kortisonissa lukee ettei silmien lähelle, mutta niin se ylilääkäri määräsi. Ja toimi =)

  • Riikka
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Minulla alkoi vastaavanlaiset silmäluomioireilut noin neljä vuotta sitten. Silloin sain luomet jonkinlaiseen kondikseen oftan chlora -silmävoiteen avulla. Kuivia läikkiä ympäri kehoa kuitenkin jäi, ja noin kaksi vuotta sitten silmäoireet pahenivat entisestään eikä tuo silmävoide enää tepsinytkään, ja silmäluomia yritettiin hoitaa allergialääkkeillä ja kortisonivoiteilla, tuloksetta. Kasvoni oli siinä vaiheissa täynnä pientä punaista näppylää, juurikin samanlaista kuin sinulla, ja lopulta sain diagnoosin ruusufinnistä. Lääkkeeksi sain neljän kuukauden tetrasykliinikuurin, joka oli melkoisen kammottavaa, syödä nyt antibiootteja noin kauan.. Lopulta sain kinuttua ihotautilääkäriltäni Protopic-reseptin ja se vasta todella auttoi, edes vähän. Allergiatesteistä ei läytynyt mikään, eikä tuo ruusufinnidiagnoosikaan oikein taida olla oikea, mutta parempaakaan syytä ei ole löytynyt. Halusin vain kertoa tämän sulle lohdutukseksi siitä, ettei oikean diagnoosin löytäminen ole helppoa, mutta suosittelen kokeilemaan tuota Protopic:ia, jos vaan saat lääkäriltä siihen reseptin. Todella monia se on ainut auttanut voide hyvin erityyppisissä iho-ongelmissa!

  • Mari
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mulla oli talvella tollaset luomet ja tommonen tulehus johtuen ilmeisesti ripsipidennysliimasta.

    Harmittaa edelleen, koska olishan ne pidennykset ollu kivat varsinkin nyt kesällä! Pakkohan ne oli sillon ottaa pois eikä niitä varmaan uskalla enää koskaan kokeilla..

    ..vaikka toisaalta mun naamassa villiintyy varsinkin keväisin aina ruusufinni. Viheliäinen vaiva, eikö sitä sais lopullisesti pois kun ei ny kovin tervettä oo aina vetää jotain antibioottikuuria sen takia..

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    mun silmät näytti aikalailla samalta viimekesänä, mut silmä oli kanssa pipi ja rakkuloita kaikkialla siinä ympärillä. Mulla on herppes silmässä.

    Pariviikkoo sen jälkeen niinkin ihana kun märkärupi naamassa. Eli tiedän tunteen.

    Arskat naamalla kulin sen kuukauden.

    Vaadi kunnon lääkäri, mee yksityiselle ja kokeile kaikkea. good luck, i so feel you<3

  • Sandra
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mul ois kans kokemusta tolleen alkavasta mononukleoosista. En kyllä enää muista kuinka kauan meni et tuli muitaki oireita, mutta silmistä alko ja myöhemmin turpos vähän jokapuolelta ja kuumeet sun muut oireet.

  • Dahlia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Asu sopii mielestäni hyvin ja valkoinen paita tuo siihen sopivasti raikkautta. Pidän kovasti tästä asusta <3

    Toivottavasti tuo luomien turpoamistilanne menee ohitse ja siihen löydetään syy ja hoito mahdollisimman pian. Jakselemista ja tsemppausta täältä päästä hurjasti.

  • Ewe
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tosi hyvältä näytti tuo asu! Punainen ja valkoinen toi vähän piristystä tuohon mustaan 🙂 Ja itsekin tykkään käyttää samantyylisiä vaatteita, mustaa (+valkoista) + joku tehosteväri, ja toimii.

    Ikävä juttu nuo sun silmät, toivottavasti saat ne pian kuntoon, jaksamisia! 🙂

  • Päivi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hei!

    Hyvännäköinen asu.

    Onko sinulta otettu näyte silmistä ja silmäluomista? (voi olla että luin huolimattomasti, anteeksi jo etukäteen).

    Mukavaa alkavaa viikkoa ja terveisiä vanhaan rakkaaseen synnyinkaupunkiini;)

  • Mustavalkoinen
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mun silmät näytti just tolta vielä sen jälkeen kun iho oli oireillut. Protopic voidetta ei saanut laittaa silmien ympärille mutta se vaikutti koko ihoon ja silmiin myös nopeasti, koska se vaikuttaa keskushermoston kautta. Nyt mars hakemaan sitä protopickiä…lekurilta resepti!

  • Aniis
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Joku tuolla aiemmin jo vihjaisi atooppiseen ihoon päin, ja sinällään en ihmettelisi jos ”tavallinen” lääkäri ei sitä hoksaisi edes ajatella. Itse ravasin kutiavan ja ihottumaisen ihoni kanssa terveyskeskuksessa harva se päivä puolen vuoden ajan ja sain diagnoosia mitä ihmeellisimmistä asioista ( milloin oli syyhypunkki, milloin olin allerginen mustalle värille ). Kyllästyneenä menin ihotautilääkärin pakeille, setä sen kummemmin tutkimatta totesi puolen minuutin jälkeen että atooppinen iho. Sain tökötit ja ihottumat hävis sen siliän tien. Eli vaikka maksaakin maltaita ja hunajaa niin kyllä ne erikoislääkärit vaan on hintansa väärtejä 🙂

  • JJ
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voi ei!! Mullakin on ollu tota quasimodo-ongelmaa, luojan kiitos ei pitkään aikaan.Tosin luulin että se olisi ollut vaan ihan naamallaan nukkumisesta, itkemisestä yms. että nestettä on kertynyt. Vaikka ei pitkään aikaan ole noin turvonnut pelkään sitä kuitenkin. Meni siis itsestään ohi ja turvotus parani vähän hieromalla varovasti ja painelemalla silmien ympäriltä. Viimeksi kun oli jo lähellä noin pahaa tilannetta valokuvasin naamani.Olen myöhästynyt vaivan takia joskus ja eipä kukaan uskonut kun sanoin näyttäväni quasimodolta (hauska että sama nimi vaivalle kummallakin ollut :D), nyt on todisteita! Toivottavasti menee äkkiä ohi.On niin kamalan kiusallista mennä julkisille paikoille kalasilmänä 🙁

Post A Comment