Art Director’s b’day

Me vähän herkuteltiin tänään töissä, sillä yhdellä työkavereistani oli syntymäpäivä. Ja mitenkäs sitä nyt mainostoimistossa AD:n merkkipäivää paremmin juhlisettaisiini kuin huikealla firman värissä toteutetulla Pantone-kakulla ja eri väristen keksien lajitelmalla. Oli synttärisankari aika mielissään avatessaan kakkulaatikon. Ja hienosti maistui  herkut meille muillekin. Eli pomolle pisteet loistavasta ideasta ja Kaisan Kestit -nimiselle firmalle toteutuksesta.

 

Nyt mietinkin, että minkähänlaisen kakun sitä hankkisi  reilun parin kuukauden päässä häämöttäville omille kol….me…kymp… (kyllä mä pystyn tähän.. hengitä rauhassa sisään ja ulos ja sano se..huuuuh..) kolmekymppisille. (apuaaa!!!). Joku kenkäaiheinen vois olla aika kiva… punaisin  korkokengin koristeltu kakku olis kyllä ihan mua. 😀 Kakuntekijän blogia katsellessa ei ole epäilystäkään etteikö sellainen onnistuisi.


3 Comments
  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Apua mikä kakku :–D haha

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hieno kakku 😀

    Ja kyl sä pystyt siihen, 3-alkuiset numerot on ihan parasta 😉

    Mulla kierähti vajaa kuukaus sitten eka nelosalkuinen ikä päälle, enkä millään ole jaksanut panikoida tai hyperventiloida sitä. En tiedä kolahtaako joskus myöhemmin, mutta nyt elämä on vaan ihan liian kiireistä ja ihanaa moiseen 😉

  • Lila
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Heippa,

    joko oot kerennyt suunnitella Nellylle sen kollaasitsydeemin? Ite sain omani justiin kasattua (http://nelly.com/fi/libresse/0d8c0a9f-fd38-4e39-a4b8-3c8134566a0f) ja ois mielenkiintosta nähdä muidenkin tekeleitä!

Post A Comment