Kirppislöytöjä, telkkaria ja sairaskertomuksia

Koska Tyyliä on viime päivinä metsästetty täällä kovin nihkeästi, niin halukkaat voivat käydä lukaisemassa Fashion TV by Indiedaysin blogista jutun minun parhaimmista kirppislöydöistäni.

 

 

Jaa että mikä Fashion TV, saattaa siellä nyt useampikin teistä miettiä. Kyseessä on Voicella ja TV5-kanavalla näkyvä muotiaiheinen ohjelma, joka alkoi tuossa pari viikkoa sitten. N. viiden minuutin mittaisia jaksoja on luvassa kaiken kaikkiaan syksyn aikana hieman toistakymmentä ja kutakin jaksoa esitetään aina viikon ajan muutamia kertoja päivässä muun ohjemiston välissä. Jaksot ovat nähtävillä myös netissä.

Itse liityn asiaan sillä tavalla, että juonnan ohjelmaa yhdessä Jennin, Majn ja Emmin kanssa. Meitä on vaihtelevasti aina yksi tai kaksi bloggaaja-juontajaa per jakso ja itse olen mukana muistaakseni viidessä tai kuudessa jaksossa. Ensin sitä aina pitää ideoita hyvinä ja innostuu ja sitten myöhemmin vaan miettii, että mihinkäs sitä tuli taas pistettyä itsensä oikein mokailemaan. Tää on just taas sitä settiä. Mukavaa ja mielenkiintoista puuhaa, mutta omien jaksojen katsominen kyllä jännittää. En tiedä pystynkö. 😀

Mutta vaikken itse uskaltaisikaan katsoa itseäni ruudussa, niin uskaltakaa te! Jos ei jaksot osu silmään telkkarissa, niin voit katsoa jo lähetetyt jaksot TÄÄLTÄ. Fashion TV:n blogia kannattaa muutenkin vilkuilla, sillä moneen jaksoon liittyy myös kivoja kilpailuja.

Ja tämän viikon jaksoon liittyen esillä siis minun kirpputoriaarteet top-3!

 

PS: Muita kuulumisia sen verran, kun kommenttiboksissa on mun quasimodo-tilanteesta (jos et ole kärryillä mistä kyse, tsekkaa postaukset 1 ja 2) kyselty, että oireilu on edelleen jatkunut ollen aina välillä muutaman päivän poissa. Perjantai ja lauantai meni taas luomet turvoksissa ja kutina kasvoissa on edelleen joinakin päivinä varsin mahdoton.

Silmäluomien hilseilevä kuivuus on levinnyt näkyvästi myös alaluomille. Ilman meikkiä on tullut kuljettua siis jo useampi viikko ja alan olla jo melko tottunut melko rupiseen olemukseeni. Mutta kyllä tämä on selvästi hillinnyt intoani olla sosiaalinen ja lähteä ihmisten ilmoille kauheasti esiintymään. Tunnen itseni varmaan ihan prinsessaksi, kun seuraavan kerran uskallan vetää ihan normaalit arkipakkelit naamaan. 😀

Mitään käryä oireiden aiheuttajasta ei edelleenkään ole eikä apuakaan siis vielä yleislääkäriltä löytynyt, mutta huomenna on vihdoin vuorossa aika ihotautilääkärille. Vien pahoina päivinä ottamani kuvat mukanani ja toivon, että saisin jotakin apua. Pitäkää peukkuja! Raporttia seuraa kyllä sitten taas tännekin, kun nyt on tämä julkisesti sairastaminen tullut kerran aloitettua.

Tänä aamuna kyllä veikkasin facebook-statuksessani seuraavaa: ”mä alan aavistella mistä tämä jo muutaman viikon minua aamuisin piinannut quasimodo-turvotus ja näppylät johtuvat. ei tää mitään allergiaa tai muuta sairautta ole. mä vaan täytän parin kuukauden päästä kolkyt! Hyvästi nuoruus ja kauneus!”


10 Comments
 • käyttäjä-11858
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei, alkoiko oireilu uuteen asuntoon muuton jälkeen? Jos, niin voisiko siellä olla jotain materiaalia (maalia yms.), joka voisi aiheuttaa allergisen reaktion?

 • Hellan ja viinilasin välissä
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka, oletko huomannut jättää hajuveden pois? Kokeile rasvausta pelkällä kookosöljyllä, siinä ei ainakaan ole mitään ylimääräisiä aineita. Olen itse aikoinani kärsinyt vastaavasta vaivasta ja jouduin jättämään kaikki hajustetut hetkeksi pois (myös pyykinpesuaineet). Tällä hetkellä kaikki on taas palautunut normaaliksi ja kestän jopa hajuvedenkin. Lisää öljyjen käyttöä myös sisäisesti, neitsyt oliiviöljyä ja omega 3 kapseleita. Toivottavasti saat ihon kuntoon, tiedän miten kiusallinen vaiva on.

 • Siru
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulle tuli sama mieleen kuin Pippurilla. Muutittehan vasta äsken. Hankitko uudet tyynyt, peitot tai lakanat? Oletko vaihtanut pyykinpesuainetta tai huuhteluainetta? Tiedätkö, onko asunnossanne ollut edellisillä asukkailla eläimiä?

  Jos oireilu ei helpotu vaikka olet lopettanut meikin käytön, voisiko syy olla joku tällainen?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   täällä tehtiin just ennen muuuttoa tuholaistorjunta… ajattelin huomenna ottaa vähän lisää selvää siitä että mitä myrkkyjä täällä on käytetty. 😛

 • nirppis
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ethän ole homeelle altistunut? Mulle tuli näet aikoinaan samanlaisia oireita homekoulua käydessäni..

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mun yhdellä ystävällä on samantyylisiä oireita, ja syyksi siihen keksittiin kosmetiikassa oleva ainesosa. Vitsit kun nyt muistaisin, että mikä se on, mutta ko. ainetta on ainakin Bepanthenissa sekä ilmeisesti useimmissa huulirasvoissa. Noilla mun kaveri nimittäin vaivaansa lääkitsi arvattavin lopputuloksin. 🙁

 • Niina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kurkkailin fashion tv-jakson ja ainakin näytti minusta hyvältä, eli kannattaa kyllä itsekin uskaltautua se katsastamaan! 🙂 etenkin hauskan lopetuksen teki se kun puit päähän sen hirviömaskun, hahaa, aika kammottavaa 😀 Ootko muuten kotoisin jostain muualta ku täältä Satakunnan suunnalta, mis nyt asut? Kun aattelin et sinun puhe ja murre yllätti mut, aattelin et ois jotenki selkee porilaisaksentti, mut ei 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   juu oon kotoisin Sotkamosta. 10 vuotta Porissa ei onneksi ole onnistunut tuhoamaan omaa kainuulaista nuottiani. 🙂

 • Niina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ahaaa, no tuo selittääkin sitten puhetyylin ja murteesi 🙂 Hehee, hienoa vain että olet onnistuneesti säilyttänyt sen kotipaikkasi puhetyylin, vaikka toki se kymmenessäkin vuodessa on varmasti muovautunut hieman kun täällä suunnalla asustelee.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo mä täytin viime perjantaina kaameat 40-v ja ihottumaa on, kynnet on ihan karmeen uraiset, hiukset tippuu päästä ja hyvä kun käveleen pääsee, kun niin kolottaa. Että ootappa 10-v mitä tää elo sit on ;D

Post A Comment