Make uppia

Tämän viikon Fashion TV:n jaksossa meikkaaja Emilie Tuuminen loihtii kolmen Indiedays bloggaajan kasvoille syksyn meikkitrendejä minun häröillessä juontajana. (uskalsin sittenkin katsoa tällaisen itse juontamanikin jakson.. häpeä ei ollut niin paha kuin kuvittelin. Mutta seuraavia jaksoja taas kauhulla odotellessa. :D)

Jakson katsomisen lisäksi kannattaa osallistua myös Fashion TV -blogissa olevaan kilpailuun, jossa voi voittaa Yves Saint Laurent -meikkejä! Kilpailuun pääset TÄSTÄ!

[iframe width=’420′ height=’250′ src=’http://blip.tv/play/h8NegtWgGgA.html’ frameborder=’0′ scrolling=’no’]

 

PS: Jos joltakin on jäänyt huomaamatta, niin eilen postauksia tuli oikein kaksin kappalein! Viikonlopun touhuja ja Asustehölinää.


Tags:
5 Comments
 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  olit luonteva ja kaunis =)

  itse tykkäsin ehkä 2 meikistä eniten!

 • Siilikissa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvältähän se näytti! Ja tiedän ihan tasan tarkkaan kuinka hirveetä on ekaa kertaa katsoa itseään videolta. Jännittää melkein enemmän kuin se itse esiintyminen. 😀

 • Jenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei, tosi hyvinhän toi meni! Olit luonteva, vaikka vähän taisi jännittää? Vaikea sanoa, kun ei tunne ihmistä. On musta kuule noissa telkkarin ”ammattilaisissa” paljon huonompiakin juontajia joukossa!

 • pla pla
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi hyvin vedit, voisin vaikka väittää et on ihan jokapäiväistä sulle joku vastaava..? Esiintyminen jossain muodossa, niin luontevasti tuo sujui ja oli miellyttävää, ei tullut kiusaantunut olo teennäisestä yrittämisestä tms, luonnollinen meno mutta erittäin täydellinen silti 🙂

  Eli hyvä sinä! 🙂

 • minna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ootpa luonteva ja loistava kameran edessä! En oo ennen blogiasi juurikaan seuraillut, mutta tän videon katoin tuolta Jennin blogista ja yllätyin positiivisesti. Sulla on tosi hehkuva olemus, hirveen ilmeikkäät ja kauniit kasvot ja emmää tiiä, jotenkin vaan yllätit raikkaudellasi ja kauneudellasi. 🙂 Ihanaa syksyä, toivottavasti nähdään sua kameran edessä vielä lisää!

Post A Comment